Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הייתם משלמים 50K לאסקונה 84?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולזה יקרא שיטת המצליח.

... אדם בודק את החשבון שקיבל במסעדה: שתיה 10, מנה עיקרית 40, קינוח 25 מצליח 20.

פונה למלצר ושואל "מה זה מצליח?". המלצר לוקח את החשבון ומוחק את השורה ואומר "סליחה, לא הצליח".

פורסם

כן, אבל רבבק, אין גבול?!?!:shock::roll: -האוטו הזה שווה בדיוק את הסכום הזה מינוס אפס אחד בסוף! וגם אז צריך למצוא מי שיקנה! מילה היה מבקש, נניח, 10 - לפחות אפשר היה לדבר! אבל 50?!?!?!?:shock: למי יהיה בכלל רצון לדבר עם כזה בן אדם, שכ"כ חי בסרט?

עריכה: יש מצב, שאשתו דרשה שימכור, אז הוא "מוכר"...:lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

וגם אז יהיה שווה בערך אותו הסכום... אני מת על האנשים, שחושבים, שאם יגדירו את הרכב כ"אספנות"- הוא פתאום יהיה שווה הון, אפילו שלפני זה אי אפשר היה למכור אותו באלף שקל!:lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה עוד כלום, הייתה ביד 2 מודעה שרצה שנה למכירת רדיו פטיפון של גרונדיג במצב טוב בסכום של 55,000 ש"ח

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

50,000 שקל ועוד עם פנס אחורי שבור בקצהו. לא יפה.

על אף שמעולם לא היתה מכונית מבריקה או מרגשת במיוחד, ראויה לציון העובדה שעיצובה של האסקונה הזדקן בכבוד(גם בגרסת ההצ'באק) - והיא נותרה מכונית נאה(מה שקשה לומר על פולקסווגן סנטנה, אוסטין מונטגו, פיאט רגטה או רנו 21 מאותה תקופה).

קצת עצוב כשחושבים על מעמדה של אופל בשוק הישראלי היום, כאשר בשנות השבעים והשמונים מכוניותיה היו מהנמכרות ביותר בארץ. היצע הדגמים הנוכחי של אופל בהחלט מצדיק מיקום מכובד יותר בטבלת המכירות.

לדעתי, הכנסתה של אינסיניה החדשה לקבוצה 4 יכולה לתת לאופל את הזינוק הגדול לה היא ראויה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• אחראי פורום
פורסם

המודעה הזו מפורסמת הרבה זמן. אם אני לא טועה, בהתחלה הוא דרש 55.

מתחיל להראות סימני שבירה, הבחור :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
שאם יגדירו את הרכב כ"אספנות"- הוא פתאום יהיה שווה הון, אפילו שלפני זה אי אפשר היה למכור אותו באלף שקל!:lol:

ברור!! אני הייתי קונה היום ב50K כדי שכשהוא יהיה אספנות אמכור אותו ב100K :-D

העיקר שהיא לא חנתה בלי כיסוי מחוץ לחניה המכורה שלה... :lol:

50K אני קונה את האוטו עם החנייה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כמה אפשר ללמוד רק מהמודעה על כמות השקרים של הבנאדם.

ואני מצטט "הכל תקין ברכב מתחייב בבדיקה מזגן מקורי"

כאן הוא מתחייב שהכל תקין כולל המזגן.

ומהצד השני, ואני יצטט שוב "מזגן: אין".

הבנאדם ממש הוזה, מקסימום הייתי נותן לו 5 אלף וגם זה אחרי שאני יבדוק את הרכב ב7 עיניים.

תגידו, אולי נשלח לו באימייל קישור לשירשור הזה?:lol:

• תוכן חדש...