Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על ריבוי האשכולות, מבחינתי אתם יכולים למחוק את שתי הודעותי הקודמות,

מכיוון שכל אחת מהן מציגה רק חצי תמונה, להלן התמונה המלאה, לאחר מחשבה נוספת בנושא :

למרות הכל, אני לא מעוניין לרכוש רכש מאדם פרטי, אלא מחברת ליסינג / מגרש מכוניות מוכר ואמין,

וזאת על מנת לקבל אחריות לתקופה מסויימת על הרכב, וגם אם אשלם מעט יותר, ולדעת שלרכב יש אבא ויהיה למי לפנות במקרה של בעיה.

ברור לי שיש גם חסרונות (לא ברור מי הנהגים הקודמים, היסטוריית טיפולים וכו'), אך עדיין אני מעדיף לרכוש רכב עם אחריות.

1. אשמח לדעת איזה רכבים ניתן להשיג כיום מחברות ליסינג / מגרשי מכוניות, העונים לקריטריונים הבאים.

2. אשמח לדעת איזה חברות ליסינג / מגרשי מכוניות יש באיזור המרכז, המוכרות כאמינות ומומלצות, המספקות גם אחריות.

תודה תודה !

רכב לזוג + תינוק (מקום לעגלה בתא המטען, כיסא תינוק וכו')

לא חובה רכב גדול כדוגמא מאזדה, אלא אפשר גם רכבים קטנים יותר

גיר אוטומטי בלבד

בטיחותי - חשוב מאוד

אמין - חשוב, שלא אצטרך לבלות במוסך פעמיים בחודש

חסכוני - רצוי מאוד

צריכת הקילומטרים שלנו היא כ 18,000 ק"מ בשנה

התקציב שחשבנו עליו הוא כ 50,000 ש"ח, אך במידה ונצטרך לעלות בתקציב, נעשה זאת.

פורסם

גם כשקונים מחברת ליסינג או מגרש, אפשר לכוון ליד ראשונה או שנייה בלבד ולקבל את כל ההסטוריה שלו ואפשר גם למצוא רכבים אצלם שהגיעו מיד פרטית ולא ליסינג.

הבעיה היא שהרבה פעמים רמת הגימור של הרכבים מהליסינג או ההשכרה היא הנמוכה ביותר, אם זה לא מפריע לך - לך על זה.

בריאות לכולם!

פורסם

לדעתי אתה חי באיזה סרט ורוד.

אל תחשוב שתקבל אחריות לשלוש שנים. כמו רכב חדש.

כל חברות הליסינג יתנו לך 3-6 חודשי אחריות על המנוע וגיר. לא יותר מזה. ולמרות שלא נתקלתי במקרה כזה של קנייה ממגרש או ליסינג, גם אם יקרה משהו לאוטו אחרי בדיקה שיצא תקינה. הם יענו לך כמו כל עסק מצטערים אתה קנית את האוטו תקין. הבעיה היא שלך.

אם רכב מבן אדם פרטי יצא תקין מבדיקה אין לך מה לדאוג.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם
גם כשקונים מחברת ליסינג או מגרש, אפשר לכוון ליד ראשונה או שנייה בלבד ולקבל את כל ההסטוריה שלו ואפשר גם למצוא רכבים אצלם שהגיעו מיד פרטית ולא ליסינג.

הבעיה היא שהרבה פעמים רמת הגימור של הרכבים מהליסינג או ההשכרה היא הנמוכה ביותר, אם זה לא מפריע לך - לך על זה.

לכוון ליד ראשונה או שניה, לקבל היסטוריה - אכן, תודה.

למצוא רכבים אצלם שהגיעו מיד פרטית - אצל מי ? חברות ליסינג ? מגרשים ?

לדעתי אתה חי באיזה סרט ורוד.

אל תחשוב שתקבל אחריות לשלוש שנים. כמו רכב חדש.

כל חברות הליסינג יתנו לך 3-6 חודשי אחריות על המנוע וגיר. לא יותר מזה. ולמרות שלא נתקלתי במקרה כזה של קנייה ממגרש או ליסינג, גם אם יקרה משהו לאוטו אחרי בדיקה שיצא תקינה. הם יענו לך כמו כל עסק מצטערים אתה קנית את האוטו תקין. הבעיה היא שלך.

אם רכב מבן אדם פרטי יצא תקין מבדיקה אין לך מה לדאוג.

ברור שלא אקבל אחריות לשלוש שנים, אך גם 3-6 חודשים זה מספיק טוב כדי לוודא שהרכב במצב תקין.

* איזה רכבים שעונים על הקריטריונים שהצגתי, ניתן למצוא בחברות ליסינג / מגרשים ?

פורסם

במגרשים אתה יכול למצוא הכל.

חברות ליסינג יש בשפע רכבים העונים לדרישות שלך.

סובארו אימפרזה

מאזדה 3

הונדה סיוויק

רנו מגאן

פיזו 307

סיטרואן c5

יונדאי אלנטרה

פורד פוקוס

טויטה קורולה הצורה הישנה יותר

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם
במגרשים אתה יכול למצוא הכל.

חברות ליסינג יש בשפע רכבים העונים לדרישות שלך.

סובארו אימפרזה

מאזדה 3

הונדה סיוויק

רנו מגאן

פיזו 307

סיטרואן c5

יונדאי אלנטרה

פורד פוקוס

טויטה קורולה הצורה הישנה יותר

1. האם יש רכבים נוספים כאופציה לרכישה בחברות הליסינג ?

2. מבחינת אמינות, וכו' האם עדיף מחברת ליסינג, או ממגרש ?

3. האם במגרשים יהיו דגמים נוספים רלוונטים לצרכים שלי ?

תודה רבה.

פורסם

רוב הסיכויים במגרש ליסינג תוכל למצוא רכבים שמורים יותר מאשר במגרשים שלשם מגיעים כל הרכבים ה"בעיתיים" של חברות הליסינג ושל אנשים פרטיים לרוב יש להם בעיה למוכרם לבד.

אז בכל מקרה אם אתה נעול על לקנות ממגרש תיגש לאחת מחברות הליסינג או לאחד ממגרשי TRADE IN הגדולים של היבואנים כדוגמת אוטו דיל.

קח בחשבון שהאחריות שתקבל על הרכב היא מוגבלת ביותר ולא בטוח שתוכל לנצלה במידה ובאמת תהיה לך בעיה עם הרכב.

איזה רכב בדיוק אתה מחפש? רשמו לך כמות נכבדת של דגמים נפוצים בכבישי ארצינו האם יש לך העדפות נוספות מעבר למה שרשמת?

פורסם

כן, גם במגקשי ליסינג, גם בטרייד אין של היבואנים (אצל היבואנים אתה מקבל אחריות לתקופה ארוכה יותר בד"כ) וגם במגרשים רגילים אפשר למצוא רכבים מידיים פרטיות.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם
רוב הסיכויים במגרש ליסינג תוכל למצוא רכבים שמורים יותר מאשר במגרשים שלשם מגיעים כל הרכבים ה"בעיתיים" של חברות הליסינג ושל אנשים פרטיים לרוב יש להם בעיה למוכרם לבד.

אז בכל מקרה אם אתה נעול על לקנות ממגרש תיגש לאחת מחברות הליסינג או לאחד ממגרשי TRADE IN הגדולים של היבואנים כדוגמת אוטו דיל.

קח בחשבון שהאחריות שתקבל על הרכב היא מוגבלת ביותר ולא בטוח שתוכל לנצלה במידה ובאמת תהיה לך בעיה עם הרכב.

איזה רכב בדיוק אתה מחפש? רשמו לך כמות נכבדת של דגמים נפוצים בכבישי ארצינו האם יש לך העדפות נוספות מעבר למה שרשמת?

1. גם לחברות ליסינג יש ממש מגרשים שאפשר להגיע, לראות רכבים וכו' ?

2. מגרשי Trade In של יבואנים, דורשים באמת Trade In ? (אין לי רכב להחלפה :-))

3. מדוע שלא אוכל לנצל את האחריות ? תלוי מה היא כוללת, ומה תהיה התקלה, לא ?

4. לגבי הרכב שאני מחפש - זו הבעיה, אני לא ממש יודע, אני יודע מה הצרכים והתקציב, אבל אני כנראה צריך להתחיל לראות בפועל..

פורסם
1. גם לחברות ליסינג יש ממש מגרשים שאפשר להגיע, לראות רכבים וכו' ? כן, לרוב חברות ליסינג יש מגרשים למכירת רכבים.

2. מגרשי Trade In של יבואנים, דורשים באמת Trade In ? (אין לי רכב להחלפה :-)) לא, אתה לא צריך לבוא עם הרכב שלך, תוכל לקנות את מה שמוכרים יבואנים יד 2

3. מדוע שלא אוכל לנצל את האחריות ? תלוי מה היא כוללת, ומה תהיה התקלה, לא ? נכון, אבל תבדוק טוב טוב מה כוללת האחריות

4. לגבי הרכב שאני מחפש - זו הבעיה, אני לא ממש יודע, אני יודע מה הצרכים והתקציב, אבל אני כנראה צריך להתחיל לראות בפועל..

יש מבחר גדול של דגמים, תתחילו לחפש מכונית במצב טוב עם קילומטראז' סביר,תיעוד של הטיפולים אשר נעשו בזמן וללא תאונות רציניות.

אלה הרכבים שלדעתי מתאימים לכם:

פורד פוקוס

מאזדה3

סובארו אימפרזה

ניסן אלמרה

טויוטה קורולה

מיצובישי לנסר.

בכל מיקרה אל תוותרו על הבדיקה משלכם, אפילו אם אתם מקבלים בדיקה של ליסינג- לא תמיד תקבלו מהם תמונה אובייקטיבית על מצב הרכב (כמו בסיפורהזה , למרות הסוף הטוב).

בהצלחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...