Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם... אז ככה

ליפני כשבוע אמא שלי החליטה לרכוש רכב חדש. היא וחבר שלה נסעו לחברת ליסינג (שאת שמם כרגע לא אזכיר).[נקודה]

אני לא יכולתי להצטרף אליהם עקב עבודה שלא שיחררה באותו זמן ודיי בטחתי בחבר שידע דברים בסיסיים.[נקודה]

אז הם הגיעו לסוכנות בבאר שבע והחליטו ללכת על רכב מסוג מיצובישי לאנסר שנת 2006 במחיר של56 אלף שקלים.[נקודה]

הסוכן ציין במפורש שהרכב עבר 80 אלף קילומטר[רווח מיותר] , ואינו עבר שום תאונה ולא הכי קטנה שבעולם. המחיר כלל טסט שהרכב כבר עבר במוסך משלהם וכו' (מוכן לנסיעה).[נקודה]

היום הגעתי לביתם לבקרם והחלטתי לקחת את הרכב למוסך מורשה של מיצובישי שעובד בו חבר שאני מכיר.

לאחר כמה בדיקות המכונאי מגיע אליי ואומר שעבדו עליי.... הדלת הקידמית השמאלית (של הנהג) הוחלפה, הוחלף [הוחלפה] כנף אחורי [אחורית] של הרכב ויש פגיעת שילדה קידמית. מאיך שהמצב ניראה בתוך האוטו (במנוע) הוא לא מאמין שהרכב הזה עבר פחות מ140+- אלף קילומטר לפחות [בלי נקודה] ומוכן לבדוק ביתר יסודיות עם [אם] לא שיחקו עם הקלומטראז'[פסיק], אך לא היה לי זמן והייתי חייב לחזור הבייתה [הביתה].

החלטנו לנסוע מחר לסוכנות ולברר מה קורה (הם לא ענו לנו היום בטלפון).

מה לדעתכם אני אמור לדרוש? ומה לעשות בכללי? לתבוע?

חייב לציין שאני פשוט המום מחומרת המצב... פשוט לא יאמן.

אשמח לכול עצה....

בתודה בוריס.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי הם סמכו על המילה של הסוכן. אמא שלי רגילה לאמין לאנשים[פסיק], לא לחפש מתי מרמים אותה...

עבר בידיוק שבוע מאז שהם רכשו אותו והיום הכנסתי אותו למוסך וקרה מה שקרה..

השאלה היא מעושים [מה עושים] מפה? מה אתה ממליץ?

פורסם

הסוכן ציין במפורש שהרכב עבר 80 אלף קילומטר , ואינו עבר שום תאונה ולא הכי קטנה שבעולם. המחיר כלל טסט שהרכב כבר עבר במוסך משלהם וכו.. (מוכן לנסיעה)

בכתב או בע"פ?

פורסם

לדעתי שווה להשקיע 450 ש"ח, ללכת לבדיקה (כן, עכשיו, אחרי הקנייה), לשבת ולהדפיס מכתב המציין שבחוזה הובטח כך וכך, בעוד שתוצאות הבדיקה מוכיחות אחרת. הערכת הקילומטרים של המכונאי שווה לתחת. אין לו אמצעים אמיתיים לקבוע זאת, אבל אם יש פגיעת שילדה זו לבדה עילה מספיקה לתבוע את ביטול החוזה (כאמור, בכתב בלבד).

פורסם

אם יש חוזה שבו כתוב הכל זה כבר טוב.

לדעתי, ללא שום קשר לחוזה. כשאתה הולך תשתדל להקליט את השיחה, זה רק יכול לעזור.

בהצלחה!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

קודם כל בדוק מה רשום בחוזה שאמך חתמה עליו מול חברת הליסינג (בתקווה שחתמה),ואם לא את תוצאות טופס הבדיקה לפני קניה מחברת הליסינג.[נקודה] אם יש סתירות כמו שאמרת לדוגמא: לא מצויין פגיעת שלדה,ק"מ X וכו', תבדוק ביסודיות את עניין הק"מ, אולי אפילו הזמן שמאי להערכת פגיעת השלדה ותבע אותם..

בהצלחה.

פורסם

כן זה בידיוק מה שאני הולך לעשות מחר. (בקשר להקלטה)

אני מעוניין לדעת משהו . האם הנושא מוכר בארץ? בעיקר בחברות ליסינג ?? או שיש לי פשוט מזל נאחס....

וכן עברתי ביסודיות על המסמך של חברת הליסינג היום ומצויין שפ בפרוש שהרכב ללא תאונות כלל! ובעל קלומטראז' של 80 אלף!

ושוב תודה לכול העוזרים.

פורסם

במידה ואין חוזה כתוב, השאלה היא האם גם חוזה שבעל פה במקרה זה תקף ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אבל יש חוזה כתוב. מפורט. (במידה ואתה שואל בכללי ללא קשר ל"תיק" שלי אשמח לשמוע תשובה לשאלה שלך מהחברים כאן).[נקודה]

פורסם

יש התפתחות מעניינת בנושא (נורא מצטער עם אני מעיק אך פשוט אין לי עוד אנשים מקצועיים להתייעץ עימם...)

אז ככה,[פסיק] יצרתי קשר ליפני כחצי שעה עם בעל חברת הליסינג והבאתי לצומת ליבו את כול הטענות שלי לגביו ו[לגבי] החברה שלו. הוא לקח ממני את הפרטים ועכשיו בידיוק ליפני מספר שניות חזר אליי ואמר לי שאכן הייתה בעיה עם הרכב. הם שכחו להכניס את זה לחוזה והמוסך לא בדק היטב את המכונית (נישמע כול כך מוזר באוזניי כול מה שהוא אמר) ואמר לי שהוא מעוניין לראות אותי מחר על הבוקר בישביל לסגור איתי "משהו" ולראות איך שני הצדדים יוצאים מרוצים...

כיאלו [כאילו] פאק [דפיקה] (סורי על השפה) הבן אדם מנסה להוציא אותי ממש קטן. בהתחלה דפק אותי ועכשיו מנסה לייפות את זה ועדיין לצאת אחריי כול זה ברווח..... מעצבן!

שוב מה דעתכם?

פורסם

לדעתי, הם חשבו על שיטת המצליח , שכל הסיפור של התאונה יתגלה רק כעבור כמה שנים במעמד המכירה.

עכשיו, כאשר הבעיה התגלתה רק לאחר שבוע מיום הרכישה, עם חוזה חתום ועילה לתביעה משפתית, הם ממהרים להשתיק את הסיפור.

תלך מחר, תשמע מה מציעים לך, אולי תצליח להקליט את השיחה.

מה שלא יהיה - זה רכב עם פגיעה בשלדה.

אני לא יודע האם התיקון היה ברמה טובה או לא, בכל מיקרה קשה מאוד יהיה בעתיד למכור (גם ליסינג לשעבר).

לגבי הקילומטראז': תדרוש תיעוד של הטיפולים בהתאם למספר הקילומטרים. לא מחוייב ששיחקו עם זה, יכול להיות שלא טיפלו ברכב כראוי או קרעו לו את הצורה בנהיגה פראית (גם גרוע).

"שני הצדדים מרוצים" - הכי טוב בשבילך אם אתה תהיה מרוצה שיבטלו את העיסקה והם יהיו מרוצים לא להגיע לבית משפט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גש תראה מה הוא מציע.

לדעתי אתה יכול (יותר נכון, אמא שלך יכולה, אתה לא צד בעסקה) לדרוש את ביטול העסקה, או לקבל פיצוי מתאים.

פורסם

לך אליו מחר לאו דווקא בגישה שהוא נגדך.

שמע מה יש לו להציע ומה המצב האמיתי של האוטו על פיו ובתוצאת בדיקה שאתה יכול אפילו לעשות לפני שאתה בא אליו או אחרי אם אתה קודם רוצה לשמוע מה הוא מציע לך לפני שאתה רץ לזרוק 450 שקל על בדיקה בגלל שהוא יכול במקרה קיצוני אפילו לבטל לך את החוזה.

• תוכן חדש...