Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שבת בבוקר התעוררה השירוקו, מתחה את רגליה הקצרות, זקפה גבה, מרחה מייקאפ (ווקס...) וציפתה בקוצר רוח לפגוש את אחותה הצעירה (ישנם שיגידו בתה או נכדתה).

המפגש היה מרגש ומהנה, תודה לאסף בקר ו-Razmel על חברתכם הנעימה.

את הכתבה והתמונות תוכלו למצוא כאן:

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1423912

שבוע טוב,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

כמו שכבר אמרתי- הצבע המקורי, דהוי קצת, בדיוק כמו שהוא - בול מה שהאוטו שלך צריך להיות. שמור עליו מקורי. ותתחדש על הפנסים החדשים מאחור - נראה הרבה יותר טוב. אבל תעיף כבר את הכתמים הצהובים האלה מלפנים!

אסף.

פורסם
כמו שכבר אמרתי- הצבע המקורי, דהוי קצת, בדיוק כמו שהוא - בול מה שהאוטו שלך צריך להיות. שמור עליו מקורי. ותתחדש על הפנסים החדשים מאחור - נראה הרבה יותר טוב. אבל תעיף כבר את הכתמים הצהובים האלה מלפנים!

אסף.

השירוקו שלי נולדה וחיה בגרמניה עד שנת 1991 והפנסים הצהובים היו אופציה מקורית של HELLA.

אני מאמץ בחפץ לב את הצעתך להשאיר אותה מקורית (אתה מכיר אותי ויודע שבעיניי אין אופציות אחרות...) ולכן גם ה"כתמים הצהובים" מקדימה יישארו כבמקור8)

יניב

פורסם

בניגוד לרובכם, אני זכיתי לנהוג בשירוקו חדשה, אבל ממש חדשה, של חבר יקר.

יופי של מכונית, תרתי משמע.:-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יופי של כתבה

יניב

עכשיו אני מתחיל להיצטער שמכרתי את השירוקו

קבל תמונות מהעבר כשהייתה אצלי.

לא נורא

בעתיד הסקאלה תעלה לכביש.

רק עכשיו התחלת?

הייתי בטוח שראיתי אותך במראה דומע בזמן שהתרחקתי ביום ההחלפה...

אין לך מה להצטער, זה גם לא יעזור, לא תקבל אותה בחזרה.

תתחיל לעבוד כבר על הסקאלה היפיפיה שלך, יש לה פוטנציאל מדהים.

ניפגש בשישי,

יניב

פורסם

השירוקו המקורית היתה יפיפיה, מה שקשה לומר על השירוקו החדשה [אמנם נאה, אבל לא משהו שיבלוט במגרש חניה מלא שיבוטים וטייק אופים על גולף]

הפנסים הצהובים - French בפי העם עלולים להחשב מיוחדים ויקרים יותר מפנסים רגילים.

אלה גרסאות שנמכרו בעיקר לשוק הצרפתי \ בלגי.

לאוטו שלי [ב.מ.וו E30] עלות של סט פנסים צהוב היא פי ארבע ממחיר סט פנסים רגיל.

בכל מקרה, אוטו יפיפה, שמור עליה :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
יניב, אחלה כתבה,

מזל שיש כתבה כבר שחכתי איך אתה ניראה :lol: תבוא למפגש בשישי.

ביי

עדי

עדי לא תראה אותו במפגש הצפוני כי הוא הבטיח לאבי שיבוא למפגש בשרון. כנראה זה לא בסטייל שלו המפגש הצפוני

פורסם
עדי לא תראה אותו במפגש הצפוני כי הוא הבטיח לאבי שיבוא למפגש בשרון. כנראה זה לא בסטייל שלו המפגש הצפוני

לירוי,

אתה יודע, מאז שאני סלבריטי אני מקבל המון הזמנות וצריך לברור את הביקורים שלי בזהירות...

שמעתי גם שמעריצות מתכננות לי "אמבוש" בצפון ולכן אני מייצר הטעיה מכוונת...

חוץ מזה, אישתי אומרת שאין לי בכלל סטייל, ראית איך אני מתלבש?

אני מתכנן לבוא שבוע הבא כדי לראות מקרוב (ואולי לשבת בפנים אם תרשה לי...) את הסובארו המדהימה.

אתה חושב שתוכל מצוא מקום לסלוח לי עד אז? אני פונה ללב שלך...

יניב

פורסם

יניב בוקר טוב,

'קצת' באיחור (אופנתי?) - אבל -

תודה עבור האירוח הקולינארי המענג שזימנה לנו זוגתך, חווית הנהיגה שזימן עבורי אחד ממנהלי הפורום אשר את שמו לא אוכל לומר (יש אומרים כי הוא אחיו הצעיר של ה'סטיג'. יש אומרים כי הוא טיפוס בורגני המשתייך למעמד אצולה, ואחיו הצעיר היה קוזאק מפורסם),

וכמובן לשירוקו. שלך.

נ.ב.: מתי עימות מול הקופה 83'?

פורסם

שלום לכולם

אני יודע, אני לא מגיב כאן המון, אבל זו שוב הזדמנות טובה לומר תודה ליניב על היום הזה, על האירוח החם ועל ההזדמנות לפגוש אנשים טובים ומכוניות יפות.

יאללה, הלוואי ויהיו עוד כאלה

אני חייב לציין שאחרי היום הזה נוספו שלי שני חלומות ויניב, אתה יודע על מה אני מדבר

אז תודה!

קובי ליאני

• תוכן חדש...