Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן לבצע העברת בעלות ללא בעל הרכב, בעזרת יפוי כח,ות"ז בלבד. לרכב שנת 79 שמלאו לו 30 שנה על הכביש והרשיון הופקד לפני מס' שנים?

(לבעל הרכב 'אין זמן' לגשת איתי למשרד הרישוי כי הוא היחיד שעובד במדינה הזאת.)

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

ברור שאפשר הרי בשביל זה יש ייפוי כח. אתה ניגש למשרד הרישוי עם ייפוי כח כמובן משנה את הסטטוס לאספנות מבקש מהפקידה שתפתח אופציה להעביר בעלות. לאחר מכן אתה ניגש לדואר גם עם ייפוי כח ומעביר בעלות. אם לרכב יש טסט לא צריך אספנות ומשרד רישוי, ישר לדואר עם ייפוי כח ותעשה העברת בעלות.

פורסם
ברור שאפשר הרי בשביל זה יש ייפוי כח. אתה ניגש למשרד הרישוי עם ייפוי כח כמובן משנה את הסטטוס לאספנות מבקש מהפקידה שתפתח אופציה להעביר בעלות. לאחר מכן אתה ניגש לדואר גם עם ייפוי כח ומעביר בעלות. אם לרכב יש טסט לא צריך אספנות ומשרד רישוי, ישר לדואר עם ייפוי כח ותעשה העברת בעלות.

אפילו שרשיון הרכב הופקד לפני מספר שנים?

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

אם הרישיון הופקד יכול להיות שפקידה עקשנית תרצה את בעל הרכב תגיד לה שלאחר שביררת ברכב אספנות לא צריך ואתה רוצה להעביר סטטוס. הם בעצמן לא מכירות את כל החוקים שלהם חלק מעבירות חלק לא. לנסות לא עולה כסף רק קצת זמן. אני מציע שתלך מוקדם בבוקר ליפניי שעולים להם על העצבים ותהיה נחמד זה עוזר.

פורסם

ייפוי כח (רשמי של משרד הרישוי) חתום ע"י הבעלים + תעודת הזהות שלו (לא צילום) מקנה לך אפשרות לביצוע כל דבר שנוגע לרכב שמיספרו מצויין על הייפוי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מתעלק על השירשור, לי יש רכב שהבעלים שלו נמצא בחו"ל.

הוא הבטיח להעביר לי יפוי כוח נוטוריוני שמאושר ע"י הקונסוליה הישראלית.

האם זה מספיק למשרד הרישוי?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
ייפוי כח (רשמי של משרד הרישוי) חתום ע"י הבעלים + תעודת הזהות שלו (לא צילום) מקנה לך אפשרות לביצוע כל דבר שנוגע לרכב שמיספרו מצויין על הייפוי.

אז זהו שגם אני חשבתי כך אבל כבר בשני מקרים ( קניית ווספה שנת 62 וחיפושית שנת 73 ) גם במשרד הרישוי ברחובות וגם במשרד הרישוי בחולון נאמר לי שבכדאי להפוך את הרכב לסטטוס של "רכב אספנות " בעל הרכב עצמו צריך להגיע למשרד הרישוי וייפוי הכח שניתן לי ( מקורי של משרד הרישוי ) + ת"ז של בעל הרכב לא תופסים במקרה הזה.

חבל סתם ש "תשרוף" את הזמן שלך לחינם .

ואני מדבר מניסיון.

שכנע את בעל הרכב ותגיד לו שאתה בא לאסוף אותו מהעבודה ומחזיר אותו ועל הדרך תציע לו איזו ארוחה טובה, אולי הוא יחשוב דרך הבטן ולא דרך המח.

בהצלחה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
שבכדאי להפוך את הרכב לסטטוס של "רכב אספנות " בעל הרכב עצמו צריך להגיע למשרד הרישוי וייפוי הכח שניתן לי ( מקורי של משרד הרישוי ) + ת"ז של בעל הרכב לא תופסים במקרה הזה.

.

ביצעתי בעצמי, אתמול, העברה לאספנות + מכירה כמיופה כוח של בעל הרכב. כמובן עם תעודת זהות שלו. (ואח"כ ייצגתי את עצמי כקונה הרכב :-)).

בקיצור ניתן , בלא כל פרוטקציה מיוחדת.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

הבעיה טמונה בעובדי מישרד הרישוי, כל אחד יש לו חוקים משלו ואף אחד לא יודע את החוקים במלואם,

אילו רק הייתם יודעים איזה סרט מתמשך עברתי עם העברת בעלות של הקפרי, עד שהגעתי לפקידה שמבינה ותיקתקה לי עניינים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

...וזאת נקראת מדינת חוק

שאלה אחת עם 4 תשובות נכונות..או לא.:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:twisted:

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

אני באותו מצב

דיברתי אתמול עם משרד הרישוי

1. אם בעל הרכב אינו יכול לבוא - צריך ייפוי כח שלו + תעודת זהות פיזית לא צילום

2. במשרד הרישוי יש לבצע העברה לאספנות ובאותה נשימה העברת בעלות - אין צורך להעביר בעלות בדואר.

זה כל הסיפור

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

לפני שבוע ביצעתי בעצמי במשרד הרישוי הפיכה לרכב אספנות עם ייפוי כח ות.ז. מקורית של בעל הרכב הלך חלק לגמרי...

העברת בעלות בדואר עם ת.ז. וייפוי כח אפילו יותר קל.

לא לשכוח לבקש מהפקיד/ה במשרד הרישוי להסיר המחשב את המגבלה על העברת בעלות.

פורסם

זה מה שאמרתי מהתחלה. אם אתה יכול גש למשרד הרישוי בדן דיזיין בב"ב ברח' הלחי הפקידות שם בסדר גמור ומבינות עניין.

פורסם

סאלאמתק ח'ברה חיזקתם אותי

אודיע לכם שבוע הבא איך הלך

תודה יובל

1948-1953

יובל 0543975612

• תוכן חדש...