Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני משוכנע שגם אתכם הטרידה בעבר (בשתיים בבוקר...) השאלה, האם אני מורח על המכונית האהובה שלי את מיטב הכימיקלים שכסף יכול לקנות או שמה התערובת הסמיכה שאמורה לחצוץ בין הצבע הנפלא לבין פגעי מזג האויר עשויה מאשפה תעשייתית ממוחזרת?

ועכשיו בפשטות - מה המותג המומלץ על ידכם?

אנא בססו תשובותיכם על מידע מוצק ונסיון מוכך ולא "שמעתי ש..." וכו.

אני, אגב, משתמש שנים בווקס שנקרא "RALLY" (קופסא לבנה) ונוכחתי לדעת שעל אף שהתוצאה מצויינת בהתחלה, השפעת הווקס נעלמת תוך כחודשיים.

שבוע טוב ותודה

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

אני משתמש קרוב קרוב ל 5-6 שנים בטפלון של טרטל, החיסרון היחידי שצריך לעבור עם הווקס אחרי 24 שעות פעם שנייה.

אני מאד מרוצה ממנו !.

בברכה אסף.

פורסם

אני משתמש בחומר שנקרא b200 הוא מעולה מבריק את חלקי הפח

טוב מאד.מעבירים את היד על חלקי הפח והיא מחליקה כמוו חמאה.

בשנים האחרונות אני רואה פחות על המדפים.

יהורם !

אין על מי לסמוך רק על אבינו שנמצא במילואים!!!!!!

פורסם

אני משתמש בטרטל ווקס פלטיניום ומאוד מרוצה

הבעיה היא שקשה למצוא

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

רק לסיבור האוזן, את אחד מהחומרים הנל אינו מתקרב להיות "מיטב החומרים" ההפך בוא הנכון הזכרתם את החומרים הזולים ביותר הקיימים, זאת בלי להזכיר את הווקסים של סוויס במאות ואלפי דולרים. כמו כל דבר אין לזה גבול. אני אישית משתמש בוקס של ב מ וו

פורסם

עד לאחרונה כשכבר השתמשתי במוצר שכזה זה היה B2000 הוותיק שהוזכר קודם לכן. תוצאה מצויינת ומחזיקה מספר חודשים (טוב,הרכבים שלי אספנות ורגילים מאז ומתמיד חנו בחנייה מקורה).

בשנה שעברה עשיתי ל-238 שלי ציפוי טפלון באחת החברות שמתמחה בציפויים וניקוי/חידוש רכבים והייתי ואני עדיין מרוצה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש בחור בשם רונן שכל ההתמחות שלו זה בנושא סוגי הווקסים , ציפויי טפלון,קריסטל,דורשיין הבחור עבר התמחות בכל הנושא הזה בחו'ל ואם אני לא טועה הוא גם מוכר חומרים טלפון: 0507951857.

פורסם

אני השתמשתי עד לפני חצי שנה בטרטל ווקס בקופסה הירוקה.

היום אני משתמש בראלי בקופסה הלבנה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...