Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,

יש ברשותי רנו 4 שנת 76 מזה כ- 10 שנים האוטו עומד ומחליד בחצר , בזמנו הורדתי את לוחיות הרישוי ולא זכור היכן שמרתי אותן אחרי כל כך הרבה זמן , גם הרשיונות שלו אבדו לי כיום קיבלתי שתי תורמות ואני מתעתד לשפצו .

במשרד הרישוי סרבו להוציא לי את הרשיונות שלו בלי מספר רשוי , כידוע ההרכיה ארוכה ומעצבנת .

האם מישהו נתקל בסיטאוציה דומה על איך מאתרים מספרי רשיוי ע"פ ת.ז ?

אנא עזרתכם

אשמח ואודה לכל עיצה

פורסם

פעם הייתי במישרד הרישוי בפ"ת והגיע בחור שרצה לעשות איזה פעולה כל שהיא, הבחור הגיע ללא הרשיונות של האוטו ולא זכר מה מס הרישוי שלו, בעקבות כך הפקידה סרבה לתת לו שרות ללא מס רכב כיוון שהיא לא יכולה, כל התחנונים שלו לא עזרו.

לדעתי זה אבסורד.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לדעתי גש לתחנת המשטרה. תגיד שגנבו לך את הלוחיות לא מזמן ושהאוטו שלך. תן תעודת זהות ותבקש שישחזרו לך את המספר רכב. אין מצב שלא יסכימו. אתה בעל הרכב ? שוטרים יותר גמישים בעניין הזה. תפוס איזה דיבור עם מישהו שם ואולי יעזרו לך.

בהצלחה

פורסם

נשמע לי מאוד מאוד תמוהה...

אני עוסק בתחום הרכב וכנגזרת מכך אני אני פוקד המון את משרד הרישוי...

בעזרת תעודת זהות בלבד יש באפשרותך להנפיק רישיונות לכול רכב שנמצא על שמך במשרד הרישוי ,

כאשר מקלידים מספר ת"ז הפקידה רואה את כול הרכבים שבבעלותך ובלחיצת כפתור מנפיקה לך רישיונות.

לפני כשלושה חודשים אבדה לי תיקיה עם רישיונות של שלושת רכבי האספנות שבבעלותי

הגעתי למשרד הרישוי ב"דן דיזיין" ברמת גן , בעזרת תעודת זהות קיבלתי רישיונות חדשים

ותאמין לי שלא זכרתי אפילו לא אחד מלוחויות הרישוי .

ולא ממש אין לי שום "קומבינה" במשרד הרישוי.

ממש תמוהה מה שסופר כאן , אין קשר למספר שילדה ולרשם המשכונות... אם הרכב לא מושכן מעולם למה שיהיה להם מידע עליו?

גם אם הרכב הורד מהכביש ושונה לא סטטוס חד צצדי ע"י משרד הרישוי יש באפשרותה לראות זאת .

לאחר הנפקת הרישון אתה יכול לגשת עימו ולהדפיס לוחית רישוי...

** כמובן הכול נכון רק כאשר הרכב על שמך כחוק **

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

אריק, האם לרכבים היה טסט בשנתיים האחרונות? אם כן אז מה שאתה רושם הגיוני.

פעם האחרונה (לפני כחודש) כאשר פקדתי את משרד הרישוי בחולון לא הצליחו למצוא את הרכב לפי ת.ז. מכיוון שרישיונו הורד ממצבת הרכבים (הליך פורמלי לרכב ששנתיים לא עושה טסט). רק לאחר שנתנו לפקידה את מספר הרישוי היא מצאה את הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מחזק את דיבריי קודמי אין שום בעיה לעשות זאת במשרד הרישוי ולא צריך שום קומבינה.

אכן אין צורך בקומבינה, לפני שנה לערך פקדתי את משרד הרישוי בפ"ת על מנת להוציא רשיונות למכר עבור רכב שלו.

מספר הרכב אבד לי, והמכר היה בישיבה ולא היה זמין בנייד, הצגתי את תעודת הזהות של בעל הרכב, ועל פי ת.ז עלו כל הרכבים שברשותו.

(כמובל שיש להתיחס לדברים שאלעד העלה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...