Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך למספר שרשורים שונים שדנו בנושא הטייטל, אמינותם של מוכרים באיביי וכד, להלן סיפור חם מהתנור:

מפורסם כעת באיביי ויליס משנת 1951 (כמו שלי) למכירה.

1. עוד לפני שנכנסתי לפרטים, בדקתי את ה feedback של המוכר. ביצע פחות מ20 עסקאות באיביי במשך 8 שנים. זה SCORE נמוך מאוד ומולץ לקנות ממישהו שביצע מאות או אלפי עסקאות.

2. מתוך 18 המספר הנמוך של העסקאות, על אחת מהן (מכירת רכב) קיבל feedback שלילי.

3. אות אזהרה נוסף במבט מהיר, בריכוז פרטי הרכב באיביי, תחת "אינספקשיין" לא מצויין כי הרכב נבדק על ידי גורם חיצוני (בד"כ מופיע "אינספקטד") אבל כאן כתוב order an indipended inspection. נורה אדומה גדולה נוספת.

4. הבחור טוען וניתן גם לראות בתמונות כי הרכב מקליפורניה. אולם המיקום של הרכב בחוף המזרחי (דההא?).

5. בפרטי הרכב הוא מציין VIN (מספר שלדה) 0000000KA49564CAL אולם באחת התמונות שצירף ניתן לראות בבירור כי על ה DATA PLATE ישנו מספר אחר 451GB122630 שזה, אגב המספר הנכון למודל ולשנה.

6. לאחר שאלות רבות, כשהבחור ניסה להתחמק מתשובות לגבי הרכב והטייטל. הוא התעקש כי הוא מחזיק בידיו טייטל עם המספר הראשון שציינתי, אולם בסוף הוא הודה כי אין התאמה בין המספר שמופיע בטייטל (רשיון הרכב) לזה שמופיע על הרכב עצמו.

החוצפן עוד מנסה להמשיך ו"למכור" לי את הרכב ואומר נסדר את זה אחרי הקנייה. לא צריכה להיות בעיה...

הנסיון שלי באיביי עד עתה היה טוב ולא נתקלתי בנוכלים. אבל אחרי המקרה הזה מומלץ מאוד לבדוק בשבע עיינים לפני כל רכישה.

פורסם

יש לשים לב שב-EBAY מפרסמים רק את המשובים מ12 החודשים האחרונים!!!!!מומלץ לדפדף לאחור לתקופות מוקדמות.

המוכר הנ"ל קיבל שלילי לפני יותר משנה, ולכן הוא מופיע עם 100% .....

לאחר שינוי שיטת המשובים, קונה אינו יכול לקבל משוב שלילי מהמוכר.

פורסם
תגיש תלונה לאיביי

בוצע!

הבעיה שחבר'ה האלו סידרתיים. בעוד שבוע הוא יופיע עם user אחר.

בלי קשר. אריה, יש החלטה? יום שישי מפגש ברעננה או אילת ?

אתה בא, אני בא.

פורסם

אני יכול להגיד בתור מישהו שגם מוכר באי ביי שלא כל שלילי הוא מוצדק, אני מציע לדבר עם הקונה לפני הרכישה.

אני קיבלתי החודש שני שליליים כמוכר כשאני יכול להגיד בלב שלם שאני נתתי מוצר ושרות מעל ומעבר. בגלל שיטת המשוב החדשה אני כמוכר נדפק ולא יכול להגן על עצמי.

אחד נתן לי שלילי כי קנה משהו שלא מתאים לו למרות שהודעתי לו במפורש לפני הקניה שאני לא יוד אם זה מתאים ושיבדוק קודם עם סוכן מורשה של מרצדס והשני נתן לי שלילי כי היה צריך לשלם הרבה מכס ולא כתבתי על הקופססא שזאת מתנה. התעצבן ואמר לי בפירוש שידפוק אותי בפידבק בגלל זה...

פורסם

שכחת להוסיף שאם קונים דברים קטנים, עדים לשלם ב-PAYPAL ולא עם WESTERN UNION/צ'ק/העברה בנקאית/מזומן/וואטאבר

אגב, זה נכון גם לגבי רכישה דרך יד2 כפי שמתואר כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=10819

נ.ב. שוקה, לגבי מספר עסקאות אני לא מסכים אתך, זה שבן אדם לא מוכר הרבה, זה לא בהכרח אומר שהוא לא הגון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1. ומולץ לקנות ממישהו שביצע מאות או אלפי עסקאות.

2. מתוך 18 המספר הנמוך של העסקאות, על אחת מהן (מכירת רכב) קיבל feedback שלילי.

3. אות אזהרה נוסף במבט מהיר, בריכוז פרטי הרכב באיביי, תחת "אינספקשיין" לא מצויין כי הרכב נבדק על ידי גורם חיצוני (בד"כ מופיע "אינספקטד") אבל כאן כתוב order an indipended inspection. נורה אדומה גדולה נוספת.

4. הבחור טוען וניתן גם לראות בתמונות כי הרכב מקליפורניה. אולם המיקום של הרכב בחוף המזרחי (דההא?).

5. בפרטי הרכב הוא מציין VIN (מספר שלדה) 0000000KA49564CAL אולם באחת התמונות שצירף ניתן לראות בבירור כי על ה DATA PLATE ישנו מספר אחר 451GB122630 שזה, אגב המספר הנכון למודל ולשנה.

6. אולם בסוף הוא הודה כי אין התאמה בין המספר שמופיע בטייטל (רשיון הרכב) לזה שמופיע על הרכב עצמו.

.

1. מומלץ לקנות ממישהו עם הרבה פידבקים חיוביים, אבל מאות או אלפים יש רק למעטים. את שתי המכוניות שקניתי באיביי קניתי ממוכרים עם פחות מ 60 פידבקים, והאמינות היתה מחלטת. קניתי גם אופנוע ממוכר עם 100% פידבק חיובי - ונדפקתי.

2. פידבק שלילי זה רע, אבל אפשרי לכל מוכר. זה עדיין לא פוסל אותו על הסף.

3. האפשרות לבדוק את הרכב הוא סוג של שירות שמוצע. רוב המכוניות דווקא לא מוצעות עם תוצאות בדיקה מראש, וגם אם יש כזו- מי אמר שהיא אמינה?

4. לרכב לוחית מקליפורניה, אבל הועבר למסצ'וסטס ב 2006. כתוב שחור על גבי LCD. אין פה כל סתירה או בעיה.

5. בעיית המספר השגוי בטייטל היא אכן בעיה, וכדאי מאוד לברר אם יש לו אסמכתא נוספת לגבי הבעלות על הרכב הספציפי הזה. לאחר שזה נאמר, אציין כי ככל שהרכב ישן יותר, הציפיה לניירת מסודרת קטנה יותר, ואם יש לו ניירת שמצביעה על בעלות חוקית על ה VIN הזה - יוכל לקבל טייטל מתוקן. בכל מקרה אני מסכים שזה נושא שדורש בדיקה מעמיקה מראש, ודרישה ברורה שימציא את המסמך המתוקן לפני שהוא מקבל דולר אחד.

נמרוד

פורסם

בקניה של חלקים צריך לבדוק מראש את מחיר המישלוח.

יש מוכרים שמפקיעים מחירים.

עוד שירשור בנושא :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=216526

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

הנקודה העיקרית בסיפור הזה הוא חוסר ההתאמה בין המספרים שעל הטייטל ומה שעל הרכב. כל היתר זוטות

יותר משנתיים לרשום את הרכב במסצ'וסטס? ברב המדינות זה חובה אחרי 3 חודשים שהרכב במדינה.

לעניין הפידבקים. פידבק שלילי קורה זה נכון. אבל מי שמוכר וקונה המון, לא יהפוך בין לילה לשקרן. נתקלתי בעבר באדם שעשה המון מכירות של דברים קטנים רק על מנת ליצור רושם של פידבקים חיובים עד לעוקץ.

בכיוון ההפוך גם קונים עלולים להיות בעייתים. כשמכרתי רכב באיביי, התנתי זאת שלקונה יהיו מינימום של 5 פידבקים, שלא כל זב חוטם ומצורע יהיה הזוכה במכרז ואח"כ אצטרך לרוץ אחרי הלמפה במידה ויעלם.

פורסם
בוצע!

הבעיה שחבר'ה האלו סידרתיים. בעוד שבוע הוא יופיע עם user אחר.

בלי קשר. אריה, יש החלטה? יום שישי מפגש ברעננה או אילת ?

אתה בא, אני בא.

ספ"ש באילת אחי

אני חוזר במוצש

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...