Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי היום פתק מהמכס ביד אליהו לגבי חלק שהזמנתי, גלגל הגה, הדורש אישור "מהמשרד הרלוונטי". לאחר קריאה מעמיקה של הת'רדים הרלוונטיים, עדיין יש לי כמה שאלות:

1. האם יש צורך להתיצב פיזית ברח' המלאכה לקבלת אישור המופזונים או שהדרישה לאישור משרד תחבורה מקורי פירושה שכיום האישור נשלח בדואר במקום בפקס?
  2. במידה והתיצבות, מה הערכת הזמן?
  3. האם צריך לעבור בדואר בטרם ההגעה למשרד התחבורה?
  4. האם למישהו יש נסיון בקבלת אישור לגלגל הגה משומש (מחד, חתיכת פלסטיק מצופה עור, מאידך המילים "הגה" ו"משומש")? נא לחסוך ממני סיפורים על גלגלי הגה שהגיעו ישר לדואר ליד הבית, מלח כבר יש לי במטבח, תודה.
  5. לאחר שהאישור בידי, האם צריך להתייצב ביד אליהו או ניתן להעביר להם את האישור איכשהו ולקבל את החבילה לדואר ליד הבית?
  6. שוב, הערכת זמן תתקבל בברכה.
  7. האם יש חשיבות לעובדה שהחלק הגיע על שמי והאוטו רשום ע"ש אבי?

תודה רבה,

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שלום לך,

התהליך במישרד הרישוי הוא קצר. אתה צריך למלא טופס (אני חושב שניתן להוריד מאתר מישרד התחבורה) יש להוסיף את רשיון הרכב, וצילום תעודת זהות. כמו כן חשבונית עת התשלום.

יש לצין אם מדובר בחלק חדש או משומש. אני מקווה שלא יעשו ענין מחלק בטיחותי משומש.

עם האישור יש להגיע לבית הדואר ולשחרר את החלק.

ברוך הבא לביוקרטיה הישראלית. בהצלחה.

אריה

פורסם
שלום לך,

התהליך במישרד הרישוי הוא קצר. אתה צריך למלא טופס (אני חושב שניתן להוריד מאתר מישרד התחבורה) יש להוסיף את רשיון הרכב, וצילום תעודת זהות. כמו כן חשבונית עת התשלום.

יש לצין אם מדובר בחלק חדש או משומש. אני מקווה שלא יעשו ענין מחלק בטיחותי משומש.

עם האישור יש להגיע לבית הדואר ולשחרר את החלק.

ברוך הבא לביוקרטיה הישראלית. בהצלחה.

אריה

לך ישר לדואר להוציא את החבילה ,חשוב שתהיה לך חשבונית מתאימה ,שלם וקח.

ניסיתי זה עובד...

ואם אתה רוצה לפנות למשרד התחבורה ,יש לי את הטופס (לא במחשב) שלח לי מספר פקס ,ותקבל אותו מחר.

תפקסס למשרד התחבורה ותקבל מהם טלפון ,שהאישור מוכן ,או שתגיע אליהם פיזית או שישלחו לך בדואר.

פורסם

הם שולחים את האישור בדואר?

לפי מה שאני יודע היה חייב להגיע לשם פיזית,

אם כן אז יפה להם שהחליטו להתחשב בצפוניים או בדרומיים לשם שינוי.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
הם שולחים את האישור בדואר?

לפי מה שאני יודע היה חייב להגיע לשם פיזית,

אם כן אז יפה להם שהחליטו להתחשב בצפוניים או בדרומיים לשם שינוי.

שולחים ,מנסיון אישי

פורסם

חבר'ס, להרגיע. לפני זמן אכן אפשר היה לקבל אישור בפקס, אלא אחרי שכמה אנשים טובים זיפו אישורים, אפשר לעשות את זה רק אישית או בדאר.

בדאר ביד אליבו לא ישחררו לך חבילה המכילה חלקי רכב ללא אישור משרד התחבורה. חסל לך על הזמן.

אריה

פורסם

אתמול הייתי ביד אליהו, לא שיחררו לי חבילה בגלל שלא היה לי אישור של משרד התחבורה.

הבחור האחראי "יוסי" אמר לי שאם זה לא היה חלק בטיחותי הוא היה משחרר.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
חבר'ס, להרגיע. לפני זמן אכן אפשר היה לקבל אישור בפקס, אלא אחרי שכמה אנשים טובים זיפו אישורים, אפשר לעשות את זה רק אישית או בדאר.

אנחנו נרגיע אל תדאג.

ידוע שהיו מקבלים אישורים בפקס וגם קבלתי בעבר אישורים כאלה, אבל, יש הבדל קטן בין פקס למכתב בדואר.

נחמד לשמוע שעכשיו כבר אין צורך להגיע פיזית למשרד התחבורה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

הבחור האחראי "יוסי" אמר לי שאם זה לא היה חלק בטיחותי הוא היה משחרר.

אמר, אבל לא משחרר. לפחות לא לי, ויותר מפעם אחת.

האם למישהו יש נסיון בקבלת אישור לגלגל הגה משומש (מחד, חתיכת פלסטיק מצופה עור, מאידך המילים "הגה" ו"משומש")?

כשישאלו, תגיד "חדש". אף אחד לא בודק.

אסף.

• תוכן חדש...