Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרצדס 280, מודל 1969. הכל מקורי ובמצב מעולה. הרכב נמצא בחניה מקורה במשך שנים. למי שמעוניין בנסיעת מבחן או לקחת לבדיקה, ליצור קשר עם הישאם או איסלם קבאקיבי בטל 009611645353++

מחיר $9,000

l1.jpg

l2.jpg

l3.jpg

l4.jpg

l5.jpg

l6.jpg

l7.jpg

l8.jpg

פורסם

רק בשביל הידע והעניין,האם אפשרי לייבא רכב מארצות ערב ואם כן,להעבירו יבשתית (חסכון של אלפי דולרים בעלות המשלוח והמס החל עליו)?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
רק בשביל הידע והעניין,האם אפשרי לייבא רכב מארצות ערב ואם כן,להעבירו יבשתית (חסכון של אלפי דולרים בעלות המשלוח והמס החל עליו)?

אסור לייבא רכב מארצות אוייב! כשיבוא שלום אולי...

במחשבה שניה. עם מצרים וירדן יש שלום ואסור לייבא כלי רכב משם (למיטב ידיעתי). אבל אולי כעת שמותר לייבא רכב אספנות שלא מארץ הייצור, אולי, אינשאללה.

שאלה טובה.

פורסם

הכל מותר, אני מכיר מישהו שקנה מרצדס 280 SE מנוע 6 צילינדר עם כל הסלון חדש וגם צבע יפה שתי דלתות במחיר מצחיק.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אח אח אח W109/108 אהובתי.. . היפה בכל המרצדסים שלאחר המלחמה...

ולענייננו:

גם אסור לייבא קאיין מארה"ב.. ובכל זאת הם מגיעים. אני מניח שבמקרה הכי גרוע סיבוב דומה יפתור את הבעיה

HFturbo

פורסם

פגשתי במפגש בחיפה מישהו שהביאו לו מרצדס מלבנון דרך סוריה לירדן שם קנה אותה והביא לארץ.

לדברי הרוכש חיסכון משמעותי, אבל חובה שיהייה לך מישהו אמין שם.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
אסור לייבא רכב מארצות אוייב! כשיבוא שלום אולי...

במחשבה שניה. עם מצרים וירדן יש שלום ואסור לייבא כלי רכב משם (למיטב ידיעתי). אבל אולי כעת שמותר לייבא רכב אספנות שלא מארץ הייצור, אולי, אינשאללה.

שאלה טובה.

היום חברת התח"צ נתיב אקספרס על שלוחותיה מייבאות כבר אוטובוסים מירדן.

לגבי השאר אין לי מושג.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
היום חברת התח"צ נתיב אקספרס על שלוחותיה מייבאות כבר אוטובוסים מירדן.

לגבי השאר אין לי מושג.

אחלה, שמעתי כי שיש דילרים בירדן לא הרחק מהגבול העיראקי וניתן למצוא שם פנינות אספנות.

פורסם

אני גם מכיר מישהו שקנה כמה וכמה מרצדסים מלבנון והביא אותן לכאן ונסע איתן בארץ.... הוא ידוע בכינויו "האח הגדול"... ;) גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני גם מכיר מישהו שקנה כמה וכמה מרצדסים מלבנון והביא אותן לכאן ונסע איתן בארץ.... הוא ידוע בכינויו "האח הגדול"... ;) גילי

"קנה" אתה מתכוון השאיל :lol:

פורסם

אפשר לייבא רכב מכל מדינה. די ברור לי שזה לא מעשי במקרה של הדיון הנוכחי, אבל למען הדורות הבאים- זה אפשרי. הכי פשוט לדעתי זה דרך ירדן ומשם להוביל את הרכב למכס בחיפה לצורך הערכה ושחרור. יש סוחרי רכב באזור הסחר החופשי בירדן שישמחו לעשות את כל הפרוצדורה בצד ההוא של הגבול בעבור תמורה סבירה.

אסף.

פורסם
"קנה" אתה מתכוון השאיל
לא, לא.... קנה. במזומן. בצבע ירוק. מהמיסים שאני ואתה משלמים. האח הגדול נתן לאח הקטן כסף מזומן שיוכל לרכוש בו צעצועים. האח הקטן הפעיל את כישורי המיקוח שלו וקנה את הצעצועים שהאח הגדול ביקש בהרבה פחות ממה שהיה התכנון המקורי. האח הגדול קיבל את הצעצועים שלו, והאח הקטן שמר את העודף לעצמו. בצורה הזו כולם יוצאים מרוצים! גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...