Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אני מחובר בבזק בינלאומי לאינטרנט במהירות 2.5 מגה. אני לקוח ותיק אצלם ומדי שנה מצטרף לחבילה חדשה בהנחה. היום שמתי לב שההנחה האחרונה נגמרה לפני כשבועיים והמחיר עלה, בקיצור, התחילו לעשוק אותי. החלטתי שנמאס לי ואני לא רוצה יותר הנחות שלהם וכל הבולשיט שהם מוכרים לי - אני מתנתק מהם ומחפש ספקית חדשה!

מי מכיר ספקית אינטרנט טובה שנותנת מחיר טוב (ואולי גם איזה צ'ופר נחמד למצטרף חדש)? חשובה לי גם רמת השירות במקרה ואזדקק. מודה לכם :)

פורסם

אם אתה חושב שבחברות אחרות המצב שונה, אתה טועה.

בכל החברות תקבל הנחה בגין מבצע לתקופה X, כאשר בסיום התקופה הזו המחיר עולה ועולה ועולה...

דווקא מנסיון עבר, בזק בינלאומי הכי בסדר בעניין הזה :roll:

תתקשר אליהם, תגיד להם שנטויז'ן הציעו לך, עם התחייבות לשנה, 19.90 בהתחייבות לחצי שנה ו29.90 להמשך (דהיינו, לעוד חצי שנה) - ורצית לדעת מה הם מציעים לך.

בהצלחה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כעובד נטוויז'ן -

אפשר לסדר לך גם מחיר ל 3 שנים שלא יעלה והתחייבותלשנה בלבד ועוד כמה ירקות למינהן.

דבר איתי בפרטי.

לDiscover

19.90 מקבלים על 1.5 לא 2.5 ומחירי הגיוס לקוחות היום כבר לא רחוקים...

ניב

לא חותם

פורסם

לפני חודש בערך נגמרה ההתחייבות על האינטרנט של סבתא שלי.

התקשרתי לנטויז'ן, אמרתי שנגמר המנוי ומה יכולים להציע לי כדי שאני אשאר אצלהם.

בהתחלה נתנו הצעה לא אטרקטיבית במיוחד, כאשר הHIGHLIGHT שלה היה לשמור על הכתובת דואר אלקטרוני.

אמרתי תודה, התקשרתי למתחרות, ואז החזרתי צלצול וביקשתי להתנתק - שאלו אותי למה, הזכירו לי את עניין התמיכה הטכנית 24/7, את הכתובת אימייל ובלה בלה.

ביקשתי שוב להתנתק, ואמרו לי שיחזרו אלי - אחרי כמה שעות התקשרה חזרה בחורה נחמדה, כנראה ממחלקת שימור לקוחות, כבר לא הייתי אצל סבתא שלי, אז היא פשוט לקחה את ההצעה שנתנו לה-

חבילה של 2.5 מגה: 19.90 לחצי שנה, 29.90 לאחר מכן - עם התחייבות לשנה + עכבר אלחוטי במתנה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הקטע של סיום המבצע מעצבן אבל קיים אצל כולם, עצה שלי תתקשר אליהם ותבקש פיצוי אם תתעקש מספיק תקבל מהם משהו

אני לקוח של בזק בינלאומי כבר 6 שנים ואני לא אחליף אותם בשום חברה אחרת, השירות שלהם מצויין התמיכה טובה והיחס הוגן

מלבד זה כמעט ואין להם תקלות, לעומת זה חבר שלי מחובר לברק והוא מקלל את החברה הזאת כל הזמן.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

דווקא גם אני עכשיו ערקתי לנטוויזן

הצלחתי "לסחוט" 5מגה (ADSL) במחיר שווה לכל נפש למשך חצי שנה ללא התחייבות + מצלמת אינטרנט מתנה

הייתי עד עכשיו(קצת מעל שנה) עם בזק(נזק) בינלאומי והשירות שלהם פשוט על הפרצוף

מתחיל בכך שנציגי תמיכה אף פעם לא חוזרים כשיש תקלה,ממשיך בשאלות מפגרות כאילו אני בן 10 שמפעיל מחשב בפעם ראשונה,ומסתיים בטריקת טלפון עצבנית כשכל תשובה שלהם מלווה באדישות וזלזול שגורמים לך לשחרר צרור ברכות עסיסי לפני הניתוק :p

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מתעלק על השירשור

מישהו יכול להגיד לי מה עלות הספק לאינטרנט ADSL 2.5 ?

אני משלם משהו כמו 70 שקל בבזק בינלאומי ואשמח להוריד את זה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בדיוק היום חיברו אותי לטריפל של הוט....

יש לי מבצע טוב -250 שקל לטלפון ,כבלים,אינטרנט+50 שקל 012 זה יוצא 300 שקל להכל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
מתעלק על השירשור

מישהו יכול להגיד לי מה עלות הספק לאינטרנט ADSL 2.5 ?

אני משלם משהו כמו 70 שקל בבזק בינלאומי ואשמח להוריד את זה

אני בנזק בינלאומי ומשלם על אותה המהירות 40 ש"ח לחודש, התחייבות לשנה. בחברות אחרות תאה תוכל למצוא יותר בזול, אבל ברק חוסמים פורטים (או חסמו בעבר), גם על נטוויזן היו תלונות כאלה בעבר. אני מעל ל7 שנים עם בזק בינלאומי ומרוצה מהם מאוד.

ROOONEEYY

פורסם
בדיוק היום חיברו אותי לטריפל של הוט....

יש לי מבצע טוב -250 שקל לטלפון ,כבלים,אינטרנט+50 שקל 012 זה יוצא 300 שקל להכל.

חכה שיהיו לך תקלות אתה תקלל את הרגע שנכנסת לחברה שנקראת HOT.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה שקובע את המהירות שלך הינו רוחב הפס אצל חברת התשתית.

לדוגמא,בהוט תהיה מחובר במהירות של 5 מגה ואצל הספק 1.5 אתה תוכל לגלוש 5 מגה.

בתור אחד שעובד בתחום,אין הבדל גדול מדי בין הספקים,השירות הוא אותו הדבר,ואיכות הגיוס הינה דומה,לפעמים ע"י אותן החברות.

מבחינת תשתית כנ"ל,ההבדל הוא שהוט יותר זולים.

מבחינת תקלות,אין הבדל בין בזק להוט,כל אחד והמזל שלו.

פורסם

עד עכשיו באמת קיללתי אותם,כל פעם שהייתי צריך אותם הייתה לי מוזיקת רקע לשלוש שעות.

אבל יש לי שם מישהי שהיא נותנת לי את השירות. (אני לא צריך להיתקשר אליהם ,אני צריך להיתקשר אליה והיא קובעת טכנאי או מה שצריך)

רק בגלל שהיא עוזרת לי שם נשארתי אצלהם.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
דווקא גם אני עכשיו ערקתי לנטוויזן

הצלחתי "לסחוט" 5מגה (ADSL) במחיר שווה לכל נפש למשך חצי שנה ללא התחייבות + מצלמת אינטרנט מתנה

הייתי עד עכשיו(קצת מעל שנה) עם בזק(נזק) בינלאומי והשירות שלהם פשוט על הפרצוף

מתחיל בכך שנציגי תמיכה אף פעם לא חוזרים כשיש תקלה,ממשיך בשאלות מפגרות כאילו אני בן 10 שמפעיל מחשב בפעם ראשונה,ומסתיים בטריקת טלפון עצבנית כשכל תשובה שלהם מלווה באדישות וזלזול שגורמים לך לשחרר צרור ברכות עסיסי לפני הניתוק :p

אופיר

לא נתקלתי מעולם בבעיות שאתה מציג, אני לא אגזי ואמר שיש להם את השירות בין הטובים בארץ

לפני חודש הייתה לי בעיה באינטרנט ולא הצלחתי להתחבר, צלצלתי אליהם והם ערכו בדיקות ולא מצאו את הבעיה, הנציג אמר לי שהוא יחזור אליי ברגע שימצא פיתרון, אחרי רבע שעה הוא חזר אליי עם נציג של בזק בשיחת וועידה שערך בדיקה לקו וזיהה תקלה בשקע,

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

גם נטויזין לא כאלו טובים אחרי סיום חבילה אומנם הם הודיעו לי חודש וחצי לפני על הסיום אבל עדיין שכחתי פתאום ראיתי מחיר הרבה יותר גבוהה 50 ש"ח ל1.5מגה התקשרתי דיברתי עם נציגה וסיכמנו על מחיר ביניים(לא זול ולא יקר) עד שאני אחליט לאן פני מועדות התחייבות ממש לא הוזכרה שם.

אחרי יומים התקשרתי וביקשתי להתנתק כי קיבלתי הצעה טובה יותר מ בזק ב"ל ומהצד השני אומרים לי אתה חביבי בהתחייבות רוצה לעזוב שלם לנו מחיר חודשי כפול 12 זה היה( 45 ש"ח ל1.5) אחרי צעקות שהם גנבים ורמאים ונוכלים מה שהם הציעו לי זה 39 ש"ח על אותה חבילה אני אמרתי מתוך עצבים כן וניתקתי .

אחרי חצי שעה התחלתי להבין שהם עבדו עלי בכך שאמרו לי מההתחלה שהייתי בהתחייבות ובכלל לא הייתי צריך להסכים להצעה השניה שלהם וכי הם שוב פעם תפרו אותי.

הפעם חזרתי אליהם מלא מרץ בטחון עצמי בצדק שלי ועל הדרך החלטתי להקליט את השיחה.

במשך כ 45 דקות דיברתי אם הנציגה במעגל:

היא: אתה בהתחחיבות

אני: אבל בשיחה לפני יומים לא אמרו לי שאי בהתחייבות

היא: היא אבל לפני חצי שעה כן נתנו לך חבילה משתלמת שהיתה מודע שהיא בהתחייבות

אני: נכון אבל זה בא מתוך השקר שלכם שאמרתם לי שאני כבר הייתי בהתחייבות , ואני רוצה לשמוע הקלטה או חוזה שבו אני כביכול מודע להתחייבות, יש לך חוזה לא? (כמובן שלא היה להם).

בערך 45 דקות אמרנו את המשפטים האלו אחד לשני.

אחרי זה התעניינתי כבר בחבילה של 3 מגה והוצעה לי מחיר של 59 ש"ח פה כבר נשבר לי ממנה וביקשתי לדבר עם האחראי שלה.

שיחה של 10 דקות עם האחראי ובסופו קיבלתי חבילה של 3 מגה ב 36 ש"ח בהתחייבות לשנה.

נשארתי איתם לשנה הזאת כי בסופו של השיחה הם נתנו הצעה לא רעה.

בנוסף לזה האינטרנט שלהם מעולה כלומר לא ניתקלתי בשום בעיות באיזה 10 שנים שאני איתם(תמיד הייתי אצלהם)

ולא היה לי כוח לריב איתם על ההתחייבות וללכת איתם ראש בראש אז ניצלתי את זה שהם ירדו קצת מהעץ וזרמתי איתם לבסוף.

אבל האם שנה הבאה אני אשאר איתם, אני ממש לא בטוח בזה (יותר בטוח שאני כן אעזוב) כי אני כן הייתי מצפה ליחס יותר רציני מהם ללקוחות ותיקים שלהם שלא בגדו בהם אף פעם .

מה שכן אני ממליץ לכל אחד פה לעבור להוראת קבע בבנק ולא כרטיס אשראי.כי דרך כרטיס אשראי זה סיוט להתנתק כי הם פשוט ממשיכים לגבות כסף לעומת הוראת קבע שפשוט מבטלים ונגמר הסיפור.

פורסם

אז הנה עדכון: דיברתי עם בזק בינלאומי (אני איתם כבר 6 שנים) ביקשתי שיחסכו ממני את הבולשיט וישר יציעו משהו מקובל או שאני אתנתק, הנציג אמר שהוא יחזור אלי תוך שעתיים. במקביל התקשרתי לנטויז'ן שם ענה לי נציג ואמר לי שאם אני עובר אליהם המחיר יוצא מן הכלל 44.90 לחודש (2.5 מגה). אמרתי לו אני אחשוב ותודה, הוא אמר לי אם אתה מנתק וחוזר זה 59.90 (בטון ממש מזלזל) אז אמרתי לו "ביי". כשחזרו אלי מבזק בינלאומי הציעו לי 39.90 לחודש פלוס מצלמת אינטרנט מתנה (לא שאני צריך אחת). תוך כדי שאני מדבר עם הנציג וסוגר איתו על המחיר החדש חוזר אלי בכיר בנטויז'ן אז אמרתי לו שעם היחס שקיבלתי לפני גם אם תציעו לי יותר זול אני לא עובר אליכם וניתקתי לו. ראוי לציין כי הבחור בבזק בינלאומי דיבר איתי ממש יפה, כשאמר שיחזור בעוד שעתיים הוא חזר לאחר שעתיים בול!, בקיצור אני מרוצה מהם. אני כמעט בטוח שהייתי מוציא מנטויז'ן מחיר עוד יותר טוב, אבל הנציג דיבר בצורה כל-כך מגעילה שלא רציתי לתת להם את הכבוד בלהיות הלקוח שלהם.

בקיצור, יוצא לי עכשיו 40 ש"ח לבזק בינלאומי ו-80 ש"ח לבזק (2.5 מגה).

• תוכן חדש...