Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולו 164- רעש דפיקות...תק..תק...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
8)אולי יצאת מהמוסך כשהמוסכניק עדיין עובד על הרכב???

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

יוסי....

1. משולשים

2. בולמים

3. מוט הינע

4. חתול?

5. אגזוז+תשבות

6. משאבת דלק

אין תחליף להעלות על ליפט ולהסתכל...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לפי דעתי רק עכבר יכול לעשות את זה מתחת למושב.

ועכשיו ברצינות, זה קורה בהילוך מסויים? אם לא אז כנראה שמשהו נתפס על הדרייב שפט או על אחד הגלגלים..

בכל אופן אין סוף לניחושים ככה שזה לא ממש יעזור.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

נבדוק בבוקר- אם לא נראה כלום אז זו כנראה התושבת של הדרייבשפט

איפה נמצא כזה פריט? 144 תואם??

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מה תדר הדפיקה בהתחשב במהירות (חמישים קמ"ש לדוגמה) ובטורים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה יכול לבדוק את המייסב של התושבת ע"י "ניעור"..

אני לא יודע איך זה ב164 אבל היות ומדובר באותו הגיר(אם אני לא טועה) אני מניח שמדובר באותה התושבת.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

השאלה כמה חופש יש,

כל התושבת הזאת יושבת על גומי כך שצריכה להיות תזוזה, אבל היא צריכה להיות מרוסנת במידה מסויימת.

אם העסק ממש חופשי אז יש צורך לפרק ולבדוק מה הגורם לו,

המייסב או הגומי..

אני מניח שבכל חנות מייסבים תוכל לקנות את המייסב.

פורסם

תופעת דופלר...מרוב מהירות מרגע שהרעש "יוצא" מהמכונית אתה מקדים אותו ולא שומע אותו...צחוק בצד!

מחזק את ההשערה כי מדובר בגל הינע...במהירות נוצר עליו יותר לחץ שמונע את החופש והדפיקות!

גש למכונאי לפי התקעות!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן אתה מדבר על אפקט דופלר אבל זה בעצם שינוי באורך הגל..

דווקא אתה שצוחק בצד תשמע ותרגיש את ההבדל ולא מי שנמצא ברכב :lol:

פורסם

איך אתה מצפה שע"פ תק...תק...תק... ידעו מה הבעייה? זה כמו שאני אשאל אותך אם אתה מכיר את השיר נה..נה נה ניי...ננה נה.. ניי נה ני..

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...