Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בכביש 471 התמונות מדברות...

האיכות היא בגלל שצולם במהלך נסיעה דרך החלון.

13052008368.jpg

13052008369.jpg

13052008370.jpg

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן בשעה 8:40 לערך בבוקר, למרות שכמו שאסף כתב האיסור הוא בכל שעות היום ולאו דווקא בבוקר.

חבר מועדון 13925

פורסם

האיסור לעיסוק הוא אכן בכל שעות היום.

ב- 8:40 אסור לו בכלל לנסוע. אכן, זה לא רלוונטי ל"עיסוק" - אך זה בבחינת "הוספת חטא על פשע".

אני "מפנטז" שכאשר יהיה לי זמן פנוי אתנדב למשטרת התנועה, וארשום דוחות על דיבור בטלפון נייד ללא דיבורית בשעת נהיגה, ועל נסיעה ברכב אספנות בשעות האסורות. אלה שתי עברות התנועה ש"מעצבנות" אותי במיוחד.

עודד

פורסם

ב- 8:40 אסור לו בכלל לנסוע.

אני "מפנטז" שכאשר יהיה לי זמן פנוי אתנדב למשטרת התנועה, וארשום דוחות על דיבור בטלפון נייד ללא דיבורית בשעת נהיגה, ועל נסיעה ברכב אספנות בשעות האסורות. אלה שתי עברות התנועה ש"מעצבנות" אותי במיוחד.

לי יש רשימה של עבירות שבכל פעם מחדש אני מתעצבן ומצטער על זה שאני לא מתנדב במתנ"א.

כמו כל אלו שעוקפים את כל הפקק ונכנסים ראשונים לרמזור כשאתה עומד כבר 20 דקות:evil:, ואלו שעוצרים באמצע הכביש רק בשביל לקנות מסטיק בקיוסק ממול ובשביל 2 דקות לא שווה לחפש חניה:twisted:.ואלו שנדחפים בכוח לצומת חסום ולא מעניין אותם שהם מפריעים לתנועה החוצה... ועוד ועוד.

חבר מועדון 13925

פורסם

ממש מקומם.

אם היו מתחילים לדפוק דוחות גם על נסיעה בין 7-9 ועל שימוש לעיסוק ברכב אספנות, לכולנו היה יותר טוב ומצב האספנות בארץ היה משתפר.

הבעיה היא שהשוטרים לא יודעים אפילו מהו רכב אספנות.

פורסם
ממש מקומם.

אם היו מתחילים לדפוק דוחות גם על נסיעה בין 7-9 ועל שימוש לעיסוק ברכב אספנות, לכולנו היה יותר טוב.

אתה חי בארץ?

פורסם

האם לא ראוי לפרסם את תמונת רכבם של העוברים על החוק מבלי למחוק את מספר הרכב ולו רק כדי לגרום להם מבוכה?

ארז רונן

פורסם

לא, לא ראוי.

מה אם אתה תיסע למוסך על הבוקר, כי אין ברירה ואם תגיע אחרי 9 הרכב יהיה יומיים במוסך, ובדרך מישהו מהחברים היקרים יצלם אוך ויפרסם את התמונה? עכשיו תתחיל להסביר "לא, תראו... זה לא זה, זה זה... רק נסעתי למוסך"... ומה אם אני נוסע לעבודה כל יום בשעה 0630, אבל בדיוק היום התפוצץ היה לי פנצ'ר ולקח לי חצי שעה להחליף אותו, ובדרך מישהו צילם אותי והעלה את התמונה, ואני צריך להתחיל לספר סיפורים?

אסף.

פורסם

ב- 8:40 אסור לו בכלל לנסוע. אכן, זה לא רלוונטי ל"עיסוק" - אך זה בבחינת "הוספת חטא על פשע".

כי הרי ברור שלדבר בפלאפון ולנסוע עם רכב אספנות בשעות אסורות זה הרבה יותר גרוע מנהגים שיכורים, חציית קו לבן, מעבר באור אדום וכו'... בלי קשר לעבירות זוטות כמו אנשים שנדחפים בפקקים, נוסעים עם גרוטאות, נוסעים 80 במסלול השמאלי בכביש מהיר ועוד...

כן כי פשוט נסיעה ברכב אספנות בין 7-9 זה הבעיה האמיתית במדינה שלנו לא זה שהשוטרים לא אוכפים את העבירות הבעייתיות אלא מהירות ושיפורים ברכב או צמיגים לא במידה.

צריך להפסיק לאלתר את ההתנדבות למשטרה כדי שאנשים כמוך שנדבקים לשטויות חסרות חשיבות יפסיקו להגיע לכוחות האכיפה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אסף, כמה עולה גרר למוסך? 250 שקל?

כמה עולה תאונה בשעות האסורות? הרבה מעל 1000 שקל במקרה הטוב,

מקסימום, שמים את הרכב לילה קודם במוסך ומשתנעים על אופניים.

----

• תוכן חדש...