Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש בפורום עלו מס' מקומות שהומלצו על ידכם לפחחות וצבע כמקומות מקצועיים ויסודיים.

"מוסך מרום-טל" שהומלץ אף הוא בחום אפילו קרוב אלי. רק ש... הוא לא מתעסק כבר עם ווספות (אומר שזה הרבה עבודה)

לאחר שמיציתי את כל האופציות הרלוונטיות (איזור המרכז והצפון לא רלוונטי) מבקש את המלצתכם על מוסך מקצועי לפחחות וצבע יסודיים שמוכן "להתעסק" עם ווספה.

איזורים מבוקשים: אשדוד, אשקלון, קרית גת, קרית מלאכי והאיזור הקרוב.

מכיוון שהמרכב ישונע (איכשהו, אני מקווה) בפונטו, אני מעדיף שלא להרחיק מעל ל45 דק' נסיעה. (כמובן שאם אין ברירה אז אין ברירה.)

הדגש מבחינתי על מקצועיות ויסודיות.

אין לי בעייה להשקיע, בגדר ההגיון כמובן, על עבודה יסודית ומקצועית שתחזיק לטווח ארוך.

כמו שמישהו כבר כתב כאן "קמצן משלם פעמיים"

תודה, סימון.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

פחות מ 45 דקות נסיעה: "מוסך חבני יצחק ובניו" שברח' האיזמל 9 א.ת ב' נס ציונה,

טל' 08-9400410 או 052-2722132 והוא מבצע עבודות גם לאופנוועים וקטנועים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה ברק, יצא לי להפגש בהודעות הנ"ל אך שם המקום\כתובת\טלפון\ אמצעי זיהוי כלשהו לא מופיעים שם.

אשמח לשם המקום\ טלפון.

רפי- תודה גם לך, אני אתקשר אליהם ואברר.

לא למסור ד"ש למישהו?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
תודה ברק, יצא לי להפגש בהודעות הנ"ל אך שם המקום\כתובת\טלפון\ אמצעי זיהוי כלשהו לא מופיעים שם.

אשמח לשם המקום\ טלפון

מצטער, לא מכיר ולא יודע עוד פרטים, תפנה למר בני הספל, אני משער שהוא ישמח לחלוק איתך את המידע שבידיו.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תוכן חדש...