Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי איך שזה נראה, זה אירוע של מועדון Yellow65 (על-פי הלוגו הצהוב שלהם בפרסומת, משמאל למילה אספנות)

שאלה קצת לא קשורה לנושא, אבל בכ"ז- מה זה המועדון הזה? חוץ מאלבום תמונות אחד בתפוז אין לו שום אזכור בgoogle, שלא לדבר על אתר... למישהו הפתרון?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
שאלה קצת לא קשורה לנושא, אבל בכ"ז- מה זה המועדון הזה? חוץ מאלבום תמונות אחד בתפוז אין לו שום אזכור בgoogle, שלא לדבר על אתר... למישהו הפתרון?

להלן הלינק :

http://israblog.nana10.co.il/tblogread.asp?blog=443989

התערוכה פתוחה לכל חובבי רכבי האספנות באשר הם בארץ ,

בנוסף לכך , לפני התצוגה ייערך מסע הזדהות עם החילים החטופים , באיזור הקריות .

פרטים מדוייקים יפורסמו במהלך השבוע הקרוב.

Yellow65Club

בקרו אותנו ב- Facebook

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
להלן הלינק :

http://israblog.nana10.co.il/tblogread.asp?blog=443989

התערוכה פתוחה לכל חובבי רכבי האספנות באשר הם בארץ ,

בנוסף לכך , לפני התצוגה ייערך מסע הזדהות עם החילים החטופים , באיזור הקריות .

פרטים מדוייקים יפורסמו במהלך השבוע הקרוב.

מועדים לשימחה

רשום בקישור שהתערוכה בוטלה :cry::cry:

אין שם הסברים, נשאלת השאלה למה ? נדחה למועד אחר ?

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

התצוגה שלא היתה פגעה במועדון החמש.

היום פנו אלי מספר אנשים שאמרו לי שמועדון החמש לא רציני כי הם באו במיוחד לגן החיות כדי לראות מכוניות ולא היה כלום. קשה להסביר לאנשים שאת התצוגה לא ארגן מועדון החמש ומועדון החמש גם לא היה קשור לענין.

אני מקוה שבפעם הבאה גן החיות יפנה למועדון החמש.

שלמה דן גדרון

פורסם

היום פנו אלי מספר אנשים שאמרו לי שמועדון החמש לא רציני כי הם באו במיוחד לגן החיות כדי לראות מכוניות ולא היה כלום. קשה להסביר לאנשים שאת התצוגה לא ארגן מועדון החמש ומועדון החמש גם לא היה קשור לענין.

מובן מדוע היתה פגיעה ,

בפעם האחרונה שהתקיימה תצוגת מכוניות עתיקות בסוכות 2003 בפארק במוצקין זכור לטובה הארוע המוצלח

עם כ 80 כלי רכב כולל אופנועים כולם חברי מועדון החמש .

הקהל הרב שפקד את המקום נהנה מתצוגה מרשימה ביותר

הינה כמה תמונות שצולמו אז ..... 2003 ,

רובר ואופל.jpg

מוריס8 הילמן.jpg

MGA.jpg

קורונט.jpg

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

שלום רב.

התצוגה לא אורגנה על ידי מועדון החמש ולמיטב ידיעתי לא נכתב בשום פרסום כי המועדון שותף לה.

לפיכך, אין לאיש להלין על המועדון כי לא התקיימה.

המועדון, שמהווה בארץ את ההתאגדות הגדולה והרצינית בנושא רכבי האספנות, נתפש לשימחתנו אצל אנשים כמותג בנושא) כמו להבדיל השם והפירמה "פריז'ידר" במקררים).

לכן, טבעי הוא כי כאשר רואים פרסום בנושא מכוניות עתיקות - מקשרים אותו אל מועדון החמש.

ההסבר לאותם פונים הוא, שמועדון החמש מופיע בשמו המלא בכל הפרסומים הקשורים אליו, ולא בעילום שם כפי שהיה באירוע זה. ניתן גם להפנות אותם לאירועי המועדון המתפרסמים באתר המועדון.

אין אפשרות למועדון להיות אחראי לכל התנהגות של גוף אחר שמנסה להידמות לו. יחד עם זאת, המועדון ער לתופעה, ובמקרים בהם יש משום "גניבת דעת" לכאורה, נשקול צעדים חוקיים נגד גופים שישתמשו לרעה בסימני הזיהוי והמותג שלנו.

בברכה.

אבי נוף יו"ר מועדון החמש.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אין אפשרות למועדון להיות אחראי לכל התנהגות של גוף אחר שמנסה להידמות לו. יחד עם זאת, המועדון ער לתופעה, ובמקרים בהם יש משום "גניבת דעת" לכאורה, נשקול צעדים חוקיים נגד גופים שישתמשו לרעה בסימני הזיהוי והמותג שלנו.

בברכה.

אבי נוף יו"ר מועדון החמש.

אבי, לא בזה העניין. לפי הבנתי, אף אחד לא טען כי מועדון החמש מארגן את התצוגה אלא בגלל שמועדון החמש הוא הגוף המוכר ביותר שמאגד את רכבי האספנות בארץ, אליו פונים בתלונות כי לא יודעים שמדובר בביצוע של גוף שונה ולא קשור.

כשאתה אומר "אין על מי להלין", טכנית אתה צודק, אבל אתה צריך להבין ששאתה (כשאני אומרת "אתה" אני מתכוונת למועדון החמש) בכל זאת תיפגע מכך כי מעשיו של אחד בתחום משליכים על כל השאר.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...