Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הטעם של הבעלים, יש אחת בירושלים עם פנסים קדמיים יש מרצדס S500 משנת 200-2002, דבר עדין ויפה.

החיפושית הזו לא יפה בכלל

פורסם

למה לא? הוא יכול לעצור בצד הדרך באיילון, לפתוח את המכסה הקדמי, ולדפוק אמבטיה טובה...

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

לדעתי זו זוועה על גלגלים.

לנו חובבי הרכב, יש נטייה להאניש (מלשון אנוש) את כלי הרכב שלנו.

בפועל מדובר במכונה שלבעליה יש רשות לעשות בה כרצונו - כולל הגועל נפש הזה.

פורסם

עיצוב שמזכיר לי את העיצובים של ליפו מהתכנית "מסך בינלאומי" (הבחור ההודי הזה למי שמכיר..) בערוץ דיסקברי..

בדרך כלל הוא מעצב חריג ומוזר עם פה ושם הברקות לא רעות דווקא..

בכל מקרה , את החיפושית הזו אני לא אהבתי ושוב כמו שאמרו לפני - דעתי לא חשובה בכלל..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

זוועה או שלא, זהו טעמו האישי של בעל הרכב שבחר לעצב את רכבו בצורה הזו,זה לא הרכב הראשון שאנו רואים כי בעליו החליט לשנות את הצורה המקורית, ולהביע את עצמו בצורה שונה ו"חריגה" משאר הרכבים בסידרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה אתם כבדים ? אני אישית חושב שזה נחמד הוא יצר חיפושית מיוחדת במינה שמייצרת דעות ותגובות של אנשים

ועולה על סדר היום. אני מוריד את הכובע מול אנשים יצירתיים הלאה והצלח

(זה לא אומר שאני לא חושב שהרכב מזעזע כן ?...)

פורסם

אם זה מה שהבנאדם אוהב, סבבה!

אבל לדעתי, במקרה הזה ספציפי היה כדאי להיצמד למקור, התוצאה היתה יותר מוצלחת....:wink:

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

אני מקווה שהייתה לו סיבה ממש טובה לעשות את זה (הובלת מטען ייעודי, למשל) אחרת זה כמו להשתיל לתינוק עוד תחת במצח.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...