Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה היה הטעם לפתוח את השרשור הזה?

היית מגיב שם וזהו...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מראה כמה הם לא מבינים שם הם קוראים לזה "גרוטאות חלודות ששווה לקנות אחת במצב יותר טוב במקום להשקיע בשיפוץ" בלי לדעת שהמיורה למשל(למה יש לה מגן חזירים כמו של ג'יפ ? חח ) היא מהמכוניות הנדירות ביותר וא. האספנים אוהבים אותן במצב הזה barn find וב. פשוט אין מכוניות כאלו יותר בשוק במצב מקורי .

יש שם גם F40 ופרארי דינו ששוות גם עשרות אם לא מאות אלפי דולרים גם במצב הזה עם האבק והחלודה .

פורסם

הייתי אומר שכולן רפליקות כי חלק מהמכוניות הן מהנדירות ביותר אבל לפי מה אתה קובע שהיא רפליקה ?

מה עם המיורות הקונטש והאסטון מרטין די בי 5 (שרואים אם נכנסים לאתר המקורי|)

לקינוח יש שם גם ג'י טי 40 ..וברקע עוד קונטש

פורסם

לא חראם על ה interceptor הדאלורן טיים משין, פורד GT גראנד טוריסמו 02, שלא לדבר על הפרארי בתמונות הראשונות שלא צריכה יותר משטיפה. מה הולך פה? אגב חלק מהתמונות הם תמונות של מכוניות במחסן לשמירה יבשה. הם חדשות דנדשות אבל ישנות :D . בהחלט עצוב!

נ.ב מה זה?011_supercar.jpg

פורסם
אני חושב שזה מחברת T.V.R

אבל תקנו אותי אם אני טועה.

זה לא TVR ואני חותם . זה לא טוסקון {כמו שיש בתמונות} ולא כמו כל אחת אחרת של TVR משנות ה80 ומעלה והיא לא נראת ישנה יותר משנות ה80-90

יש לזה LOOK יפני באזור הסופרה או משהו אבל הדלתות הורסות את הערכה.

פורסם

מצטער טעיתי , תבינו אותי ,זה מכונית שבחיים שלי לא ראיתי או שמעתי ... לעומת זאת היא מדהימה ורוסיה {ולא יפנית כמו שחשבתי} אני חושב שTVR היא החברת מכוניות הרוסית היחידה שאני מעריך...

פורסם

TVR הינה יצרנית בריטית, ורק נמצאת בשנה-שנתיים האחרונות בבעלותו של איש עסקים רוסי

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
מראה כמה הם לא מבינים שם הם קוראים לזה "גרוטאות חלודות ששווה לקנות אחת במצב יותר טוב במקום להשקיע בשיפוץ" .

שטויות..

שתדע לך שהרוסים משפצים כל מה שהיה בעבר רכב. הם גם משפצים תאונות שבישראל קוראים להם"האמא של הטוטלוסט".

שבת שלום.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
מראה כמה הם לא מבינים שם הם קוראים לזה "גרוטאות חלודות ששווה לקנות אחת במצב יותר טוב במקום להשקיע בשיפוץ" .

שאלה לי אליך

כמה רכבים ישנים שיפצת בחיים שלך?

בא, אני ילמד אותך קצת חוכמת חיים

לפעמים(או בדרך כלל) החוכמה זה לא לעשות משהו, אלא לדעת מתי לא לעשות את הטעות.

Nuf said.

פורסם

הכוונה הייתה למתכתבים הישראלים בשרשור המקורי שאינם יודעים את ההבדל בין פיסות היסטוריה נדירות ביותר לבין גרוטאות חלודות .

הדבר היחידי שרוסי בכל הסיפור הזה הוא השפה בפורום שבו פורסמו התמונות כי לא נראה לי שבברית המועצות לשעבר נהגו לחלק למבורגיני מיורה להמונים יחד עם רבע עוף וביצה . כמוכן ב17 שנה מאז נפילת המעצמה לא נראה לי שאחוז ניכר מהאיטלקיות הנדירות מצאו דרכן לברית המועצות .

גיא - גם בארץ מתקנים מכוניות של "טוטללוסט" ואז זה מגיע לכלבוטק .

ולמגיב האחרון אם התכוונת לעובדה שאולי לפעמים באמת עדיף לקנות משהו אחר אז כנראה שאינך יודע מה נדירותה של למבורגיני מיורה למשל .

הכוונה שלי הייתה שפשוט אין אחרות לקנות .

• תוכן חדש...