Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין את זה...פשוט לא מבין. שטיפה קלה, יישור קו מכני ואתה חורך אספלט - מה לא מובן פה?

2211534166.jpg

שאלוהים ישמור ויעניש את האחראי...

2211534183.jpg

2211534145.jpg

כנראה שהיא לא תחזור לעתיד בזמן הקרוב...:lol:

2211534159.jpg

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

גם למבורגינים לא נמלטו מהזוועה?!

הו, האנושיות...

איך אפשר לתת ללמבורגיני להגיע לכזה מצב?! מילא פורשה, אבל למבו?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אלה כנראה אותם אנשים שמוזכרים כל הזמן בפורום אספנות -

מחזיקים גרוטאה מחלידה בתנאים איומים,

חושבים שמישהו יקנה אותה מהם תמורת עשרות אלפי שקלים,

ושככל שעובר הזמן הערך רק יעלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בארה"ב- הן לא שוות שיפוץ.

:shock:???:shock:

מכוניות בסדר גודל נדיר וייחודי כ"כ גדול לא יכולות להיות מושפעות משום חברה או תרבות שהיא. לא משנה אם זו ארה"ב, אירופה, אסיה או אפריקה כו'...

בארה"ב אין שום ערך למסורת? אין ערך ליצירות מוטוריות נדירות שלעולם לא ישחזרו את עצמן? איזה שטויות...

כול מי שיש לו את הרגש לתחום המוטוריקה (וזה כבר מעבר להבנה בתחום או למקצועיות בתחום - אלא הרגש!) יודע ומבין (או לפחות הוא צריך לדעת ולהבין) מה הערך של מיורה, דיאבלו, DB5, אליז, פראריות ופורשות שונות ונדירות...

יש פה יצירות מוטוריות שאם מקומן לא על הכביש אז במינימום של המינימום מקומן במוזיאונים.

זה ממש ממש לא נכון מה שאתה אומר.

מה שעכשיו עולה לי לראש ואני גם לא מצליח להבין (מעבר להזנחה הפושעת של הרכבים הללו) - זה למה (לכול הרוחות!!) הקונצרנים הענקיים, בעלי אותם מותגים (פרארי, למבורגיני, פורשה, אלפא וכו') - למה הן לא עושות שום דבר בנידון?? למה לא לאתר בקלות כזו את אותן הרכבים המוזנחים, לקחת אותם, לשחזר ולשפץ אותן - ואז למכור אותן במכירות פומביות!?!? הרי יש אלפי אספני מכוניות שבחצר האחורית שלהם יש חניונים עמוסים בכול טוב על ארבע גלגלים - למה לתת להם להחליד ככה ולגווע לאט לאט?

ואם לא למכור - אז למה לא להכניס למוזיאונים שלהם? חסר מקום במוזיאונים של פורשה או של מרצדס בגרמניה? או שאולי לפרארי אין איפה לאכסן את היפיפיות הללו?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
:shock:???:shock:

מכוניות בסדר גודל נדיר וייחודי כ"כ גדול לא יכולות להיות מושפעות משום חברה או תרבות שהיא. לא משנה אם זו ארה"ב, אירופה, אסיה או אפריקה כו'...

בארה"ב אין שום ערך למסורת? אין ערך ליצירות מוטוריות נדירות שלעולם לא ישחזרו את עצמן? איזה שטויות...

אני קשר למסורת, זאת שאלה כלכלית פשוטה

נגיד יש לך רכב "נדיר" שכולו חלוד ודורש שיפוץ מכני כללי,

אתה תשלם $30000 לשפץ אותו או פשוט תקנה אחד אחר(בלי חלודה) בחצי מהמחיר הנ"ל?

תבין שרוב מה שאתה רואה בתמונות האלה זה טוב לחלקים בלבד, הזמן והחלודה עושים את שלהם.

• תוכן חדש...