Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להרכיב כיסא בטיחות לתינוק באופל קדט שנת 72

כרגע מותקנות חגורות מוצלבות בעלות שתי נקודות וללא מתיחה

אני מעוניין להרכיב חגורות מודרניות כדי לקבע את כיסא הבטיחות.

1.האם כדאי (ועד כמה שבטוח)להרכיב מקדימה, במושב ליד הנהג ?,או להוסיף חגורה במושב האחורי?

2.לאחר חיפוש בפורום בנושא מצאתי את הקישור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=42168&highlight=%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%90+%D7%91%D7%98%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA

עם המלצה של נמרוד על בעל מקצוע להרכבת חגורות ברשל"צ ללא שם

ובקישור אחר המלצה של רפי לין על "שם טוב יחזקאל "מרחוב חומה ומגדל 28 בתל אביב-האם מישהו מכיר וממליץ?

בקיצור אני מחפש המלצה על מתקין אמין ומקצועי

בתודה

ניר

NIR .Y

פורסם

דווקא להתקנת מושב בטיחות, עדיפת חגורות מיושנות (שאינן נמתחות). יצרני המושבים משקיעים בפתרונות שיבטלו את התכונה של החגורות המודרניות להימתח.

עצתי לך- חבר את המושב עם החגורה הקיימת, קצר אותה ככל האפשר, ואז הוצא את המושב, קצר את החגורה עוד קצת, וחבר את המושב כאשר אתה משתמש במשקל הגוף שלך כדי ללחוץ אותו לתוך הכיסא של האוטו (בעזרת הברך). מנסיון- זה עובד יותר טוב מכל שימוש בחגורות מודרניות + אבזם שנועל אותן.

אסף.

פורסם

ברוב המכוניות משנת 1964 (כן, 1964) יש נקודות עיגון קדמיות ואחוריות לחגורות בטיחות. לנקודות מתחברים ברגים סנטנדרטיים (ראש 17 מ"מ).

היתה לי פיאט 660 1962 והיו בה חורים של בית החרושת לחגורת בטיחות. צריך לחפש את החורים, לפעמים החורים מתחת למסגרת פח אבל הם קיימים.

בפיאט הם היו מתחת לחלון האחורי והיה צריך לקדוח חור במקום שהיה מסומן בשקע במתכת. אם יש לך ספר לנהג בד"כ יופיעו שם הוראות ביחס להתקנת חגורות.

שלמה דן גדרון

פורסם

כל מקום שמתקין מושבים לרכבים מסחריים הוא גם מתקין חגורות בטיחות.

אחד שגם הסכים לבצע זאת על רכבי אספנות (למרות שעדיין לא נסיתי)

הוא:

הרצל כהן מסגריית רכב בע"מ

רח' אמיל זולא 19

פתח תקוה

טל. 03-9219213

בהצלחה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...