Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה וחודשיים הוצאתי הודעה חדשה בפורום והנה היא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1108052

פה שאלתי על כל הפיג'ו 403 אם יש למישהו מידע, אבל אין לי יותר צורך בכל זה. מאז זיכה הקדוש ברוך הוא את אבי ואת מישפחתי ועומדים לרשותינו 2 טנדרים, סטיישן 1, ו-13 פרייבטים, וכולם פיג'ו 403 מהשנים 1959-1966. בעיקרון מה שאני רוצה להגיד הוא שבהודעה שכתבתי אז מישהו אמר שאיזה שדרנית רדיו או טלויזיה נסעה או נוסעת ב403 ואולי למישהו יש מושג איה היא או מי היא כי אנחנו ממש רוצים להשלים את הסט.... תודה רבה לכם!

2umzz1jyjmni.jpg

פורסם

מצאתי פה אצלכם באתר שמישהו כתב שנמצאות 2 כאלה ליד מקום שנשמע כמו רמת החייל, ואני מאוד מעוניין לקנות אותן אבל הוא לא נתן הרבה פרטים לגביהן. אם מישהו יכול בבקשה לומר לי איפה נמצא המקום אני מאוד מאוד אודה לו על כך!

הנה בנושא הזה מצאתי את 2 הרכבים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=27861

2umzz1jyjmni.jpg

פורסם

בשירשור שנתת אליו קישור יש הסבר מפורט איך להגיע לרכבים.

נסעת לשם?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בהודעה שכתבתי אז מישהו אמר שאיזה שדרנית רדיו או טלויזיה נסעה או נוסעת ב403 ואולי למישהו יש מושג איה היא או מי היא כי אנחנו ממש רוצים להשלים את הסט.... תודה רבה לכם!

כן, מדובר בבמאי טלויזיה העובד בערוץ הראשונה. אשתו כתבת בערוץ, אך ברך לי שמם מהראש. הם גרים בירושלים, והרכב נמצא באחת החניות שבין המלך ג'ורג', אגריפס ובן-יהודה - אין מיקום קבוע, כי הם משתמשים בו כמה פעמים בשבוע.

Spirit In The Dark

פורסם

מה קרה לרכבים?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מה פשר הקישוטים? נו שויין, אם כולן במצב נוסע זה כבר טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...