Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לאמסטרדם בסוף החודש

כידוע לכולם אירופה שורצת בחלפים לקונצרן וואג(וולצפגן לעניינינו)

האם אני יכול לרכוש טמבון קדמי לרכב ולהעביר אותו בחזור כאילו היה מזוודה ?

הטמבון יהיה באריזה חתומה(עטוף קרטון) אין צורך להוסיף שמשקל הטמבון לא עובר את רף הקילו וחצי לפי דעתי(לא נמדד)

מה יכול להוות לי בעיה ? האם באמסטרדם יכולים לעשות לי בעיות עם גודל המוצר?

בעיקרון עלה לי הרעיון כי כשהייתי בקניה(אפריקה) לפני 4 שנים ראיתי הנשים בשדה התעופה שהביאו פסלי ענק של ג'ירפות ששקלו כמעט 15-20 קילו

כשאני מגיע לארץ האם אני אצטרך לעבור במקום שיסגיר את החפץ? או שאיזה עמיל מס יחרים לי אותו?

החפץ יהיה יד שניה כמובן בחצי המחיר מהמקורי+קבלה

האם קיימת עוד דרך להכניס את הטמבון לארץ ?

הנושא עלה כי להביא טמבון כזה לארץ במשלוח יעלה לי כפול אם אני לא טועה

מחיר הטמבון בחול הוא 200 דולר יד שניה כמובן ואני יכול להוריד את המוכר

תודה רבה לכל העוזרים,אני פשוט לא רוצה להסתבך :)

פורסם

תקרא את אלו בעיון, ביחוד הראשון.

המסקנה לצערי היא שהכל תלוי... אין חד משמעי, העניין נתון לפרשנות ולא הרבה בידיך.

המכס יכול לחייב אותך גם אם המחיר מתחת לפטור של 200$.

מזל אמרתי?

אישית, הייתי מנסה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=137263

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=166553

פורסם

שלום,

מה גודל הטמבון?

באיזו חברת תעופה אתה טס? זה תלוי אם ב'אל על' יכולים להגיד משהוא ולעשות משהוא אם בחברה הולנדית אז יש מצב שפחות יבדקו את זה לדוגמא כאשר טסתי לבלרוס אז קניתי לחלונות את הדברים בצד למעלה (שאני לא יודע איך קוראים להם) והם לא עשו בעיות בחברה הבלרוסית ומ צד שני ב'אל על' היו מתחילים לשאול שאלות מיותרות. אני יודע שהוא הרבה יותר קטן וקל אבל בכל זאת האורך הוא ארוך.

שיהיה בהצלחה

פורסם

טמבון פלסטיק לגולף MK4 שנת 2001 אני מעריך בגודל 170 רוחב 50 בערך,אני טס עם ישרא אייר

אולי אני יוציא את הטמבון של הרכב שלי מהארץ ואז כשאני יחזור אני יוכל להחזיר טמבון אחר???הם ישימו לב?

משהו פעם אמר לי שאם אני מוציא משהו מהארץ אז אני יכול להחזיר אותו ,אפשר לעשות את הקומבינה הזאת

שאלתי את זה בפורום פה כי אני ידוע שלרכבי אספנות מיבאים המון חלקים מחול

פורסם

למה שלא תשאל את ישראייר מה המדיניות שלהם בענין? אם יענו לך בחיוב נסה לקבל תשובה חתומה כדי שתוכל להראות אותה לנציג החברה בהולנד.

שלמה דן גדרון

פורסם

אז חברה חד משמעית אני יכול להביא או לא ?

חלק אמרו לי שאפשר להביא גלשנים,כשאני הייתי במומבסה אנשים הביאו ג'ירפות בגובהה 2 מטר והם שקלו 20-25 קילו

פשוט חבל שאני אשלם סתם על משהו שלא יעלו לי למטוס מראש,אם יהיו לי קבלות שהמוצר עלה 80 יורו המכס ירד ממני? איך בדיוק זה עובד

תודה לכל העונים אני פשוט ממש רוצה לעשות את זה

• תוכן חדש...