Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין בעוד כחודשיים לנסוע לטייל בגרמניה והסביבה "ועל הדרך" לקנות חלקים,

אני לא מתכנן להביא חלקים גדולים,בנוסף עוד שני חברים נוסעים איתי,אז נסג'ר אותם על הדרך עם החלקים:lol:,

אחרי שחיפשתי בפורום,עדיין יש לי מספר שאלות:

1.האם ישנו מצב בו עוצרים חלקים במכס?

2.האם אני יכול לשים את החלקים במזוודה של המטוס?,בתיק שאני עולה איתו למטוס?

3.האם אתם מכירים מקומות בגרמניה,בהם ניתן לקנות חלקים לרכב שלי?

4.האם ישנה חברת תעופה מומלצת שלא תעשה בעיות?,בחיפוש שערכתי בפורום ראיתי חברות שעושות בעיות וכאלה שלא.

5.האם התקנה החדשהשהעלה בפנינו ליאור,תקפה גם על חלקים שאתה מביא איתך מחו"ל?

6.מהו המשקל המקסימלי שאם עוברים אותו צריך לשלם עמלת טיפול?,36?

7.איפה אתם ממליצים לבקר בגרמניה?:-D

:wink:

תודה,

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

1. כן.

2. גם וגם, תלוי בגודל ובצורה (למשל פס ניקל יהיה קשה יותר להעלות לתא הנוסעים בגלל צורתו שלעיתים מזכירה סכין).

4. תנסה את אל-על. אבל בטוח אל תלך על בריסל איירליין. תסגור עם החברה שתחליט עליה את כל הפרטים מראש בפקס, שהיה מה להראות לדיילת כרטוס אם היא תעשה בעיות.

5. סביר להניח שכן, במקרה שיעצרו אותך במכס.

6. תבדוק אצל אותה החברה שבה תטוס טרם קניית הכרטיס. אם הטיסה תהיה ריקה (מה שלא הגיוני בתקופה הזו) יתכן שלא תצטרך לשלם משקל עודף (קרה לי ברדך חזרה מארה"ב לפני כשנה וחצי).

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

בסעיף המשקל - 20 ק"ג מותרים לנוסע במחלקה רגילה (לא בעסקים). מה שכן אתה יכול יותר מ-2 מזוודות בתנאי שהמשקל ישאר בתחום ה20.

הצעה - אל תייצר אריזות חריגות, פחות צרות (בחו"ל ובארץ). הכי טוב להכניס הכל למזוודה או תיק רגילים, קח מזוודה קשיחה לשבירים.

אני גם כן חושב שאל-על הם האפשרות המועדפת (ולא רק כי עבדתי בשבילם...), לפחות בפרנקפורט תוכל לדבר עברית אם תהייה בעייה, ולטעמי הם נוטים לסבך פחות.

בעניין המכס בארץ - לשיקולך אם להצהיר או לא, פטור עד 200$ קיים, קבלות תמיד עוזרות ומנסיון הם לא מציקים ברכיבים קוסמטיים, אתה לא מספיק אטרקטיבי... מה גם שאם תעבור עם החברים הרי שאפשר לפצל את השלל וליהנות מפטור מוגדל.

אני מאד נהניתי במוזיאון סינסהיים, לא רחוק מפרנקפורט http://www.technik-museum.de/uk/sinsheim/

תבדוק סמוך למועד הנסיעה באינטרנט לגבי תערוכות רכב צפויות.

בהצלחה

פורסם

היי עידן ,

מסע מעניין ומרתק לך :-)

נסה להצטייד בחוברת הגרמנית

MARKT

שם תמצא וודאי פרסומים של חנויות חלפים לאופל P1

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור