Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בבעלותי רכב מסוג GAZ-69A שנת יצור 1951(ברשיון) בחו'ל.

ברכב לא נמצאת לוחית ה-VIN(נשאר סימן במקום בו היתה מקובעת)וברשיון הרכב לא מופיע המספר.

האם מספר VIN של רכב אחר זהה,יכיל את אותם נתונים כמו לרכבי?

האם משרד הרישוי יקבל נתונים טכניים ללא מספר ה-VIN?(מטרת יבוא).

איפה בדיוק מפענחים את מספר ה-VIN?(יש אתר מסויים?).

ואם יש משהו שלא שאלתי בנושא אשמח לשמוע.

תודה.

ALPINA-a creator of superbly rounded performance road cars.comfort and performance like no other car.Great grip, poise and stability yet very compliant

פורסם

קודם כל תמונה לטובת הדור שלא ידע את יוסף והגאזיק

oth120_6.jpg

ככל הידוע לי יש מכוניות באלה בישראל כך שלא צריכה להיות בעיה לקבל היתר ייבוא, כמובן שרצוי שלרכב יהיה VIN תקף על לוחית המוצמדת לרכב (אבל אפשר פתרון יצירתי בדמות "שחזור" הלוחית, והמבין יבין)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה על תגובתך elibaba .

אם מישהו יודע יותר, מאוד אעריך הסבר.

IMG_4285.JPG

ALPINA-a creator of superbly rounded performance road cars.comfort and performance like no other car.Great grip, poise and stability yet very compliant

פורסם

אין, ולא היה (חיפשתי שעות)

אסף,

אל תשכך מתי הרכב נבנה ולאיזה מטרה

זה לא כאילו היו בעיות של גנבות אז.

היתה פחית עם מספר סידורי על ריק האש, אצל חבריינו היא חסרה, והניירת לא עוזרת, אין מיספר סידורי מכול צורה.

הרכב רשום כ51 למרות שקו היצור התחיל ב53

הוא מעוניין להביא אותו לארץ ומודאג מהניירת.......ובצדק.

אלי,

על איזה יוסף מדובר?

הזה שאני חושב עליו עם השפם?

פורסם

תודה על ההסבר,

למרות שציפיתי למשהו יותר עסיסי.

הפורום שצרפת הוא כמובן ברוסית, לפחות אני, לא קורא רוסית, ואני גם מאמין שאודי (אלפינה) לא קורא.....יענו אנאלפבטים.

למרות שאני גם לא רואה איך זה יעזור,

תבין, הנה המצב:

על הרכב אין מיספר,

על הניירת אין מיספר,

הרכב רשום כ51 כשאין דרך בעולם שזה יכול להיות.

אני יודע שבישראל אוהבים מיספרים, אבל נראה שבמזרח ארופה....מספרים לא כול כך מעניינים או חשובים לרישום.

פורסם

אני לא מבין- הרכב רשום על שמך "חוקית" ברוסיה? יש לך הוכחות "חוקיות"? -כי אם כן- מה הבעיה, תעשה את כל הסידורים שם, זה לא רכב הראשון, שמייבאים ללא מספרים על המנוע/שלדה! אחרי ייבוא פשוט מחייבים אותך לעשות את המספרים על המנוע/שלדה אם חסר, ועושים את זה במקום, במשרד הרישוי, או במכון הטסטים שיש לו אישור לכך! זה הכל! הכי פשוט- תיגש למשרד הרישוי, ותברר שם! לא מאמין, שזו בעיה כ"כ גדולה- שוב, כאמור, לחלק גדול מהרכבים מאד ישנים יש את הבעיות האלה, ולא רק לרכבים מרוסיה- לא לשכוח, שבחו"ל ברוב המקומות לא התייחסו לדברים האלה ברצינות כזאת, כפי שמתייחסים בארץ, לפחות לא פעם! מעבר לכך- יהיה נחמד מאד לראות גאז 69 בכבישי הארץ. היו כאלה בשלל- אבל לא נשאר מהם כלום כנראה, לפחות לא בכביש. ויש את אותו אחד המסכן, ששנים זרוק במיגרש הממן- וגם הוא כנראה לעולם לא ייצא משם "בחיים".:?

עריכה: זה האוטו שלך, שבתמונה? -תעיפו לו את הדבר ההזוי הזה מקדימה!!! ותחליפו את הצמיגים למשהו יותר "קרבי"- למה לעשות "כוסית" מחיית-שטח?!:shock::evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

וודאי שהרכב והרשיונות חוקיים(וללא מרכאות!).

עדיין לא פניתי למשרד הרישוי בישראל כך שאין לי מושג מה עמדתם.

הרכב באוקראינה איתי,יש לי פה עוד שנה, כך שזה מספיק זמן גם לשחזר VIN/מספר שילדה חדש (דבר הנעשה ע'י המשטרה במקרים של רכבים ישנים ללא מספר שילדה או VIN) במידה וידרשו בישראל.

כמובן שזה יהיה מספר בן 4 עד 6 ספרות ואני מקווה שמשרד הרישוי בארץ ימצא איפה לפענח את זה,אני לא מצאתי.

איסוף נעים לכולם.

פורסם

לא חושב, שתהיה כל בעיה עם זה בבוא הזמן, אבל כדאי לך כבר עכשיו להתחיל את התהליך, דרך קרובי משפחה או משהו כאן- ע"מ להיות מוכנים ל"הפתעות" בזמן! בהצלחה!

מותר אגב לשאול, מה אתה עושה שם, ובאיזו עיר? -כי אני משם במקור...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...