Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי מזרקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרצדס שלי יש מע הזרקה מכנית (אין בכלל אלקטרוניקה) אבקש את דעתכם המלצתכם.

אני מעוניין לנקות מזרקים כולל בדיקת תקינות.

תודה למגיבים

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

נסה את אריה קרבורטורים - אזוה''ת הישן נתניה,

מקצוען אמיתי בהזרקות מיכניות.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

דורון לפני פירוק ושימוש באמצעים פולשניים, נסה תכשירי ניקוי מערכות מבית טוב, לפעמים ההצטברות כלכך מישנית ששימוש בתוספי ניקוי עושים את העבודה ואין צורך בפירוק! אם הבעייה חמורה יותר ניתן לפרק את האינגקטורים ולנקות בחומר ממסיס לחץ אוויר ולהחזיר למקום ובמקרים חמורים במיוחד ניתן להחליף אינג'קטורים. שימוש מבוקר בתכשיר ניקוי יעודיים למערכת הזרקה ימנע בעיות בעתיד, ואני גם משתדל לתדלק בדלק דרגון שלדברי חברת דלק מצויד בתוסף ניקוי אם לאוטו זה אולי לא ממש עוזר אז לשקט שלי כן...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כמה המזרקים ישנים? בVW שלי, עם מערכת דומה, ככל הנראה, התברר אחרי ניקוי די עדין שהמזרקים דורשים שיפוץ (האטמים הפנימיים כבר עשו את שלהם) - אל תבנה על Oרינגים בני 30 שנה שיחזיקו מעמד גם אחרי ניקוי.

אסף.

פורסם
כמה המזרקים ישנים? בVW שלי, עם מערכת דומה, ככל הנראה, התברר אחרי ניקוי די עדין שהמזרקים דורשים שיפוץ (האטמים הפנימיים כבר עשו את שלהם) - אל תבנה על Oרינגים בני 30 שנה שיחזיקו מעמד גם אחרי ניקוי.

אסף.

אסף הי

הסיכוי שהם דומים לשלך די נמוך לא ידוע לי על מע מכנית דומה בפולסווגן אבל יכול להיות שאני פשוש לא יודע:-( אין O רינגים בכלל האטמים הם טבעות נחושת .דבר נוסף למה אתה מתכוון שיפוץ מה יש לשפץ במזרק? או שהוא מעביר את הכמות הנכונה או לא,מרסס או מטפטף,סתום, מה עוד יכול להיות....לפעמים הצטברות משקעים כזאת שהניקוי לא עוזר.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

דורון הי!!!

ברשותי 520i עם מע' הזרקה מכנית ללא אלקרוניקה.

מוסך מרכז איילון ברחוב גינוסר 4 ת"א (מזרחית למבנה של ידיעות אחרונות),טיפל במערכת ההזרקה של מכוניתי לשביעותי המלאה,מנהל המוסך - ראובן, סימפטי ובעל מקצוע רציני ואחראי: טל: 03-6919025 .

בהצלחה.

מצא משה

פורסם
אסף הי

הסיכוי שהם דומים לשלך די נמוך לא ידוע לי על מע מכנית דומה בפולסווגן אבל יכול להיות שאני פשוש לא יודע:-( אין O רינגים בכלל האטמים הם טבעות נחושת .דבר נוסף למה אתה מתכוון שיפוץ מה יש לשפץ במזרק? או שהוא מעביר את הכמות הנכונה או לא,מרסס או מטפטף,סתום, מה עוד יכול להיות....לפעמים הצטברות משקעים כזאת שהניקוי לא עוזר.

אני מניח שמדובר בגרסה כלשהי של K-jetronic, מה שיש אצלי זה L-jetronic. די דומה, אלא אם כן פיספסתי ובגדול. בתוך המזרק יש טבעות אטימה. בשלי אלו O-ringים, אם אין אטימה טובה, המזרק מתחיל "להשתין", ואז צריך לשפץ.

אסף.

פורסם

אסף , כל ה LJET הן אותו דבר ( חלקים עיקריים)?

כי למיטב ידיעתי לסיירות 2 ליטר מוזרקות ( פינטו ) יש את ההזרקה הזאת גם, ואולי תוכל להשיג חלקים.

• תוכן חדש...