Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיה שלום.

אם הרכב שבסימלון מימין נראה לך - יש על מה לדבר...

כעיקרון, את צריכה לדעת כי הנושא כרוך בתשלום.

החברים בעלי רכבי האספנות אינם מנדבים בדרך כלל את עצמם עם הרכבים לצורך סרט שעושה מישהו.

ולא חשוב כלל אם יש לו מזה רווח או שזו "סתם" עבודת גמר.

צילומים של הרכב שלי תמצאי גם באתר:

WWW.MERCEDESPONTON220.QPON.CO.IL

שבת שלום

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מן הנכון, שתפני למשרדי מועדון החמש ותפני את הבקשה למזכירה וממנה תקבלי הצעות.

יש חברים רבים שאינם נכנסים לפורום ולכן הדרך נכונה היא דרך משרדי המועדון.

כך לפחות אבי היה עונה פעם באתר.

מצא משה

פורסם

וכעת ברצינות, הקטע הזה שחוזר על עצמו כל פעם כבר הפך להיות עצוב. מה אנשים חושבים, שבן אדם ינדב את זמנו ומכוניתו בשביל הכבוד המפוקפק של להצטלם לסרט? אם המפיקים למיניהם מעונינים לשכור שירותים של מישהו, שיפרסמו "דרושה מכונית בלה-בלה-בלה משלמים ככה וככה לשעה/יום/שבוע ומספר טלפון. השנור הזה קצת נמאס.

כתבתי על זה כבר פעם פה, שהציעו לי לנדב את האוטו לצילומי פרסומת, ובתמורה ירחצו אותו.... אני מבהיר: פרסומת, לא סרט סטודנטים. הפקה שתקציבה עשרות אם לא מאות אלפי שקלים, חושבים שבעל רכב אספנות יבוא ויכשכש בזנב כששורקים.

לדעתי בכלל היה טוב אם היינו מכינים מחירון וחוזה אחיד לדברים האלה: עלות יום עבודה של בעל הרכב, עלות יום נוסף אם ידרש (הם אף פעם לא עומדים בזמנים), החזר הוצאות (דלק, ביטוח וכו.), מה הקרדיט שירשם בסרט, וכיוצ"ב. גם אם בסופו של דבר בעל הרכב ינדב את מכוניתו מתוך רחמנות על הסטודנט התפרן, יהיה ברור מה גודלה של הצדקה שניתנה.

נמרוד

פורסם
מן הנכון, שתפני למשרדי מועדון החמש ותפני את הבקשה למזכירה וממנה תקבלי הצעות.

יש חברים רבים שאינם נכנסים לפורום ולכן הדרך נכונה היא דרך משרדי המועדון.

כך לפחות אבי היה עונה פעם באתר.

היי מצא

דברים צריכים גיוון, ואבי משתעמם לענות כל פעם את אותה התשובה באתר.

נוסף לכך, אבי "גילה" שהמועדון לא מתעסק עם השכרת מכוניות לאירועים/צילומים/חתונות גיל הזהב וכד'.

הפונים מופנים אוטומטית לחבר מועדון שמפנה את הפונים אליו או אל חבריו.

מאחר וכך, ומתוך ציניות מסויימת שאת המשכה נימק הד"ר כתבתי את תשובתי.

ש"ט

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

לדעתי בכלל היה טוב אם היינו מכינים מחירון וחוזה אחיד לדברים האלה: עלות יום עבודה של בעל הרכב, עלות יום נוסף אם ידרש (הם אף פעם לא עומדים בזמנים), החזר הוצאות (דלק, ביטוח וכו.), מה הקרדיט שירשם בסרט, וכיוצ"ב. גם אם בסופו של דבר בעל הרכב ינדב את מכוניתו מתוך רחמנות על הסטודנט התפרן, יהיה ברור מה גודלה של הצדקה שניתנה.

נמרוד

זה נכון, אבל לדעתי יש בעיה חוקית, כאשר בהגדרה לבעל רכב אספנות אסור להתפרנס בכל צורה מהרכב...

אסף.

פורסם
זה נכון, אבל לדעתי יש בעיה חוקית, כאשר בהגדרה לבעל רכב אספנות אסור להתפרנס בכל צורה מהרכב...

אסף.

יום צילומים לסרט או פרסומת אין בהם משום פרנסה .

כולה יום אחד . לא עיסוק עיקרי .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אם היה לי רכב אספנות כלשהו,הייתי מנדב אותו בשמחה(ואם מציעים כסף אז עוד יותר בשמחה).

רק בשביל להשוויץ\להתגאות ביצירה שהפחתי בה חיים.

אני לא מבין למה אתם מתלוננים.. אם יש לכם במה להציג את התחביב\אומנות(כן,אומנות)\אחר שלכם.

כמובן שאם יציעו לכם בנוסף לכל כסף,מה טוב?אבל להתלונן?

מדבר מישהו שהשקיע במשהו שיכול להחשיב אותו כיצירת אומנות(והמבין יבין.)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אל תחפור, אני לא מאמין שהיית עוזב הכל כולל עבודה, מבזבז יום, והולך "להשוויץ" עם האוטו בצילומי סרט מעפן שאיזה 3 סטודנטים מחוצקנים לקולנוע יראו אותו :lol:. בשביל זה יש מפגשישי. אה, ואל תשכח את הוצאות הדלק, בלאי לרכב וכו', למה שמישהו יעשה את זה חינם אם בכלל?

פורסם

איזה תגובות..

וואו...

באה גברת ושואלת בתמימות אם יש מכונית אספנות לצילומי סרט.

היא לא אמרה אם היא מוכנה או לא מוכנה לשלם ולמרות זאת "הוחלט" שהיא רוצה את המכוניות בהתנדבות.

זה בתוספת כמה הערות שוביניסטיות ופוגעות גם בנשים וגם בסטודנטים מחוצ'קנים וגילינו את הפרצוף של כמה חברים כאן.

כל הכבוד!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מחזק את דברי בני הספל.

אגב, את הרכב שלי צילמו פעם, קיבלתי על כך תשלום מכובד מאוד.

למרות זאת, סביר להניח שלא הייתי עושה את זה שוב.

צריך להתרוצץ מסביב לרכב נון סטופ בשביל שלא יעשו לך נזק... לא בשבילי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מחזק את דברי בני הספל.

אגב, את הרכב שלי צילמו פעם, קיבלתי על כך תשלום מכובד מאוד.

למרות זאת, סביר להניח שלא הייתי עושה את זה שוב.

צריך להתרוצץ מסביב לרכב נון סטופ בשביל שלא יעשו לך נזק... לא בשבילי.

איזה נזק הטוסיק של נטע גרטי יכול לעשות לרכבך???:-)

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...