Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי הוא בין 10 ל15 לרכישת רכב, יש לי על הכוונת כלה ב12K ואני צריך עצות מה לבדוק לפניי שאני קונה את הרכב...

אני לא מצפה שהרכב יהיה מושלם כי זה בכל זאת רכב בן 30+ אבל ממה אני כן צריך להיזהר?? האם יש טעם לקחת רכב כזה לבדיקה? בקיצור אני צריך עצות, תודה.

פולקסוואגן - על איכות לא מתפשרים.

פורסם

שלום,

הנה כמה עצות חשובות:

1. בדוק חופש בפולי של המנוע.(חופש של עד 1 ס"מ זה עוד בסדר)

2. בדוק רקבונות .(במרזבים בעיקר)

3. בדוק אם הרצפה שלמה .(מתחת למצבר בדרך ככל נוצר חור או שיש טלאי)

4. הנע את המנוע שהוא קר ותראה אם הוא נשמע בסדר.

5. תבדוק אם כל ההילוכים נכנסים חלק.

ממליץ לך גם לשאול בפורום תפוז חיפושיות.

יש גם את האתר הרישמי של מועדון החיפושיות גם בו תוכל להעזר http://www.beetles.co.il/

הנה עצות לקניית החיפושית.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני צריך לציין שאני בן 18 5 חודש לפני גיוס ואין לי שום ידע ויכולת מכאנית... אז זה נשמע לי קצת כמו סינית, האם במכון בדיקה אני יכול לקבל את החוות דעת הזו? ולדעתי התקציב שלי מאפשר לקנות חיפושית "שמורה" לא?

פולקסוואגן - על איכות לא מתפשרים.

פורסם

תקשיב תכתוב הודעה בפורום תפוז שנתתי לך , יש חברי פורום שיעזרו לך בכיף .

הם יבואו לבדוק במקומך את החיפושית.

תרשום הודעה כמו שכתבת פה ותשאל מי יכול לעזור לך בבדיקה .

בהצלחה!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שלום רב!

העצות שקיבלת משי בעל חיפושית בעצמו , שוות זהב.

הקישור ששי סיפק לך, הוא טיפ חשוב מאד, ומה שלא תבין אל תהסס לשאול, הנה הלינק מצורף שוב:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=504&a=27953&c=3432&sc=0&ssc=0

בנוסף לכך בפורום מועדון החיפושיות, ישנם חברים , שאוכלים נושמים וישנים חיפושית, ביום ובלילה, וישיבו לך בחפץ לב על שאלה שתשאל, בנושא חיפושית, וגיל חברי מועדון , בעלי החיפושיות הוא מגילך 18 ועד 60 , ובינהם נשים רבות.

כך שמשתמע שהחיפושית נועדה לכל גיל , מין ודת.

טיפ נוסף אם אתה מתגורר באזור המרכז, אתה מוזמן למפגש של גרעין קשה של חברי המועדון, המתכנסים כל יום שישי בחניית איצטדיון רמת גן, ואם תקנה את החיפושית, תוכל לה גיע למפגש, ולקבל טיפים רבים לגבי שיפוץ ואחזקת החיפושית, ותוכל לשאול כל שאלה העולה בדעתך, במפגש ברמת גן, או בפורום חיפושיות בתפוז.

בברכה

ובהצלחה בקניית החיפושית .

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...