Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ-15 שנה לערך הייתה בקרית גת מכונית אמריקאית ע-נ-ק-י-ת.

אני מדבר על רכב שכאשר חנה בצמוד אליו מיניבוס הרכב עדיין היה ארוך יותר.

מכיוון שהייתי קטן, לא יודע לומר לכם יצרן או סימנים מזהים ברורים מלבד:

א. הרכב היה ארוך ורחב בצורה קיצונית.

ב. לרכב היו 5 דלתות., 2 בצד שמאל ו-3 בצד ימין.

ג. ברכב היו 3 ספסלים לרוחבו- נהג ובצמוד אליו ספסל נוסף ו-2 ספסלים מאחור.

ד.הכיסויים על הכסאות\ספות (נראו מקוריים)- חומר פלסטי חלק כמו האוטובוסים הישנים של אגד.

אני מאוד סקרן לגבי הרכב הזה, אודה אם תעזרו.

תודה, סימון.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

יש סיכוי שמדובר בשברולט/GMC סוברבן משנת 80'+- אני כמעט בטוח מקווה שעזרתי

אם אתה עדין לא מוצא תשובה צור איתי קשר בפרטי אני מכיר אנשים שמבינים באמת! במכוניות עתיקות..

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

פורסם

הרכב המדובר הוא כן סברבן שהיה שייך לטיבור (שלמה) פרנק שהשתמש בו לטיולי שטח שהדריך.

כיום עומד הרכב בחצרו של טיבור במושב שדה משה

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

סברבן זה בטוח לא, ומכאן אני מסיק ששכחתי לציין פרט חשוב.

הרכב נראה כמו משפחתית עצומה ז"א תא מנוע, קבינה (סליחה, ק-ב-י-נ-ה-ה-ה-ה) ותא מטען בגובה תא המנוע.

זה לא נראה כמו משהו שיכול לרדת לכל שטח שהוא וד"א, ההשוואה היתה ביחס למכוניות האחרות.(או למיניבוסים :-))

פורסם

שלוש דלתות בצד אחד ושתי דלתות בצד שני, נראה לי יותר כמו לימוזינה.

אולי זה הכיוון לחפש ?

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מדובר ברכב הזה?

כן :-), רק שהמדוברת היתה בצבע לבן-טמבור או משהו כזה...

מה זאת התפלצת הזאת, למה זה משמש?

פורסם

זה פלימוט- פיורי 3, דגם "לימוזינה", משנות ה-70 אני חושב. למה זה משמש- זה כבר תלוי בפנטזיות שלך!:roll::twisted::lol::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם אני לא טועה, הושתלו בהן מנועי דיזל והן שימשו כמוניות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כן :-), רק שהמדוברת היתה בצבע לבן-טמבור או משהו כזה...

מה זאת התפלצת הזאת, למה זה משמש?

בד"כ הרכב הזה משמש לנהיגה:roll:

יש לו הגה, 4 גלגלים, ומנוע שמניע אותו!

פורסם

תמיד חשבתי שהסטרטר הוא מה שמניע... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זהו הדגם המאורך של פלימות' פיורי מתחילת שנות השבעים , שנועד לשמש בתור מונית !!

בזמנו הביאו לארץ עשרות בודדות של הדגם הזה , אבל המוניות של מרצדס ( נהג+7 מקומות ) היו בהרבה יותר אטרקטיביות ולכן לא היה לדגם הזה ביקוש בשוק של המוניות , והרכבים הללו נמכרו בסוף לידיים פרטיות בעיקר .

אני זוכר שעדיין בתחילת שנות התשעים ראיתי אחת כזו שחורה במצב מצויין, נוסעת בפתח-תקווה . כמו כן היתה אחת נוספת שחנתה תמיד בדרך-הים בחיפה (גם כן שחורה ונראתה במצב חיצוני טוב יותר מזאת שבתמונה) ומתישהו באמצע בשנות התשעים היא הוצעה למכירה .

• תוכן חדש...