Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מVWACTION לפני שלושה שבועות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגזר עלי לבלות בניכר את השבועות האחרונים, רובם היו בגולת אנגליה. באחת השבתות, בשיטוטי באזור שכוח האל בו שהיתי, התחלתי להבחין בהצטברות גדולה של VW ישנים... וכולם לכיוון מסלול המירוצים סנטה פוד, שאליו שמתי את פעמי, מחמת השיעמום שאחז בי. לתומי, חשבתי שבסנטה פוד, מסלול דראג מוכר, אולי אוכל לראות קצת אקשן מוטורי בדמות אנשים שמאיצים להנאתם לאורך בע מייל, גם אם מדובר בספורט נחות לדעת רבים (לא לדעתי).

כשהגעתי לסנטה פוד התברר שלא במקרה היו ערמות של VW בדרכים- נפלתי בטעות על יובל ה20 למפגש VW-ACTION שזה כמו "אוויר עגול באיקאה" רק פי כמה אלפים. מאות כלים מכל סוג, שורות ארוכות של ספליטים, באסים חדשים, קמפרים מכל הסוגים, חיפושיות מונמכות, מוגבהות, מקוצרות ומחוזקות, ועוד ועוד. אלפי כלים- משהו שלא ייאמן. כמובן, לצד ההתכנסות שכללה כמויות אדירות של בירה, בין השאר, היו גם תחרויות של show and shine, מסלול הדראג אירח בשמחה לא מעט VW מהירים מאוד, מסלול שטח שהוכן במיוחד שימש לתחרות של באחה-באגים, שוק שבו זבל של אחדים הפך לזהב של אחרים (ואני ביניהם) ועוד ועוד.

סחבק, שעובד בחלטורה של צלם, מצא את עצמו בלי מצלמה (כי אני באזור לענייני עבודה, וכשאורזים תיק קטן בהתראה של שעתיים לפני הטיסה- לא בודקים שהבטריה במצלמה הקטנה תקינה, וזה שהמצלמה מספיק ישנה בשביל שלא יהיה אפשר למצוא לה בטריה בשום מקום בממלכה המאוחדת- זה סיפור אחר) שזה, בשבילי, כמו להיות ערום באמצע אצטדיון כדורגל באמצע משחק חשוב עבור מישהו אחר (בעצם זה לא אותו דבר, כי לגבי האחרון, קבע בית משפט אנגלי לאחרונה שזה לא נורא ואפילו מקובל חברתית באנגליה, אבל הבנתם את הרעיון). אז הלכתי וקניתי, לבושתי, מצלמה חד פעמית. פדיחה, אבל לפחות יש לי תמונות...

אסף.

image0001.jpg

image0002.jpg

image0004.jpg

image0005.jpg

image0006.jpg

image0007.jpg

• תוכן חדש...