Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהייתה לי התלבטות בין דיזל לבין בנזין, הגעתי למסקנה שמפליקים לנו בטוסיק עם מחירי הדלק, וזה רק יעלה, וגם מנועי הבנזין לא הכי חסכוניים (למרות שהיה לי קשה מאוד לעבור לדיזל, בגלל הרעש, הריח וכו... אני אוהב שקט).

אחרי התלבטות בין קסרה, למגאן, סקסו, חיפשתי הרבה קסרה שמורה, לא מצאתי, מגאן ירדתי מימנה, סקסו היה דיי קשה למצוא אחת שמורה, לבסוף מצאתי אותה,

סיטרואן סקסו 1.5D דור 2 שנת 2001.

צבע לבן,

122 אלף קילומטר, אני חושב שזה דיי מעט לדיזל.

יד 2,

טיפולים אך ורק בחברה,

בלי תאונות,

עבר טיפול 10K שבוע לפני שקניתי

טיימינג עבר ב120K ק"מ.

והמחיר ? הורדתי מהבחור דיי הרבה, כך שקניתי אותה במחיר ממש יפה.

התרגלתי לרעש האופייני למונית, לפעמים ברוח הטובה שאני עם חברים, לפני נסיעה אני אומר להם דקה אני יפעיל את המונה.

בנסיעה עם חלונות סוגרים הוא מאוד שקט, נוחות צרפתית, ופלסטיקה זוועה של צרפתית, אני מודה, הרבה לא יודו אחרי שקנו רכב,

עוד לא נהרס כלום, אבל אפשר לראות שזה לא הפלסטיק כמו שהיה לי בגולף 92, שהייתה לי הקודמת.

דיי זריזה, מהירות 90KM\h ב2200 סל"ד, מיכל מלא עד הסוף הרזיק לי 1020KM ואני מרוצה מיזה, אפשר להגיד שהיא מאיצה דיי טוב לרכב קטן גם בסל"ד נמוך, אולי בזכות המומנט של הדיזל.

165 קמ"ש במישור ולא יותר מיזה, גם אני בקושי מגיע ל120, בד"כ 90-100 110 בלחץ.

2 דברים קטנים עשיתי לרכב בינתיים, צביעה בלבן את המכסה של הלוח שעונים, וMOD עם נגד כדי שהמנוע לא יעבור את החצי בשעון חום לעולם, ראה לינק: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=172495 מחלה של צרפתיות.

אני יעבור לגלגלים 14 חתך 55, רוחב 185 בעתיד, מערכת טובה תיכנס בעתיד, ואני מקווה ששום פלסטיק לא ישבר מהבאס.

:)

קצת תמונות.

תמיר

פורסם

תתחדש תמירוש'

אני חייב לקפוץ אלייך בזמן הקרוב[יש לי סאב אקטיבי לתיקון,ולהתרשם מהרכב ועזרה בכמה שטויות חשמלייים]

הסקסו ניראת מצויין,תמיד צחקת עליי שאני נוהג בצרפתיות והינה עכשיו גם אתה נפלת!

תהיה בקשר,יא ממזר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אהלן תמיר.

נראה יפה מאוד, אמרת שהרכב יד II = איפה היה ביד ה I ?

אגב, סדר את המכסה של ידית הדלת הפנימית (דלת נהג).

תתחדש !

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

באמת שניסיתי זה תקוע שמה, ואני לא רוצה שהפלסטיק ישבר.

פלסטיק עדין באוטו.

תמיר

פורסם

היה לי את הרכב במשך שנה, רכב מקסים, מזגן חזק, מאוד אמין.. חסכוני בטירוף !!!!

140 שקל בזמנו היה טנק מלא שהספיק ליותר משבועיים ..

רק דבר אחד, האוטו מאוד איטי, ולוקח לו כמעט 25 שניות להגיע ל 100 , תשתדל שלא למשוך עד ה 5000 סל"ד כי זה יהרוס לך את המנוע מהר מאוד.

תתחדש.

פורסם

תתחדש תמיר, אני מכיר את הרכב לפי המספר, אני מקווה שהוא הוריד לך כהוגן במחיר אחרי התאונה לפני שנה, האוטו הוכרז 38 אחוזי נזק, הפגיעה לא היתה כזאת רצינית.

ומה שהכי מוזר זה שהוא עשה ראש מנוע איזה חוד אחרי בגלל שנקרע הטיימינג, אבל אני רואה שהוא חזר למצבו הנוחכי.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
בלי תאונות,

עבר טיפול 10K שבוע לפני שקניתי

טיימינג עבר ב120K ק"מ.

תמיר

הוא רשם שהרכב בלי תאונות כפיר, אתה כנראה מתבלבל.

או שזה איזה סוג של בדיחה:roll:

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

זו לא בדיחה,

אני זוכר שלפני חודשיים נסעתי בכביש החוף וראיתי את האוטו הזה (אותו מספר !) מרוח על עמוד חשמל בצד.

כל האוטו התקפל סביב העמוד ויצא עשן שחור מהתקרה ועשן כחול מהגלגל ספייר!

מכיוון שהגעתי בין הראשונים חשבתי שאני אתקל בפצועים אבל הנהג היה בסדר והיה ממש מבואס וכל הזמן הסתובב סביב האוטו ומלמל מתוך בלבול: "איך אני אמכור עכשיו, איך אני אמכור?"

פורסם
כל האוטו התקפל סביב העמוד ויצא עשן שחור מהתקרה ועשן כחול מהגלגל ספייר!

"

נו באמת, זה ברור שיוצא מהגלגל ספייר עשן אדום ולא כחול.:wink:

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

:) כן הוא עבר תאונה ונחצה ל2, חיברו אותו חזרה עם דבק מהיר, ככה שלא ישימו לב. :-P

עמית הם חמדו לצון, בעברית צחה.

דווקא הרכב דיי זריז, הוא מאיץ ממש טוב, כשאין כלום בתא מטען ואני לבד :)

איפה אפשר להשיג מגני בוץ לרכב מהסוג הזה ? אני אחד ששם לכול רכב שיש לי מגני בוץ הוא נישאר נקי יותר גם שעוברים בשלוליות ובבוץ על הכביש, והפח לא מתלכלך.

תודה

תמיר

• תוכן חדש...