Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספתי פנסי ערפל ל-106,איך יצא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי בעיקבות כל התוספות החמודות שהוספתי לרכב מהיום שרכשתי בין היתר:

הרכבת מיכסה טנק דלק של 206GTI

התקנת כנפון XS/GTI על הרכב

צביעת קליפרים

התקנת קיט ראם אייר 106GTI

התקנת גאנטים XSI

התקנת מגב אחורי של 206

היום סוף סוף התפנתי להתקין את הפנסי ערפל המקוריים של הרכב.

את הפנסים רכשתי יד שניה מגל ועמית בסכום צנוע.

נידרש שיפוץ קטנטן שכלל אטימה מחדש וחידוש צביעת ניקל של אחד מהפנסים.

אין לי תמונות שלבים מהעבודה היות ומצלמה השגתי משכן לאחר ההרכבה,ההתקנה ערכה כשעה וחצי,רוב הסיפור בהתקנה היה סגירה של הברגים השייבות והאומים עם מרווח נוחות וגישה מחורבנים הידועים ברכבים צרפתיים.

לטעמי הפנסים מוסיפים המון לפרונט של הרכב ובהחלט שינוי מבורך לטובה במראה הכללי של הרכב,מה דעתכם?

[תמונה לפני ,ואחרי]

נ.ב:עוד תוספת קטנה שהתווספה היום,שק עור של 206GTI +ידית הילוכים אלומיניום שעברה אצלי ניקוי חול וקיבלה יסוד של וושפריימר+החלקה ולאחר מכן ניצבעה בצבע שחור סינטטי מבריק שכל אילו החליפו את הידית והשק אקורדיון גומי המאופיינים למשאיות .

מה דעתכם?

P1010090.JPG

P1010083.JPG

P1010086.JPG

P1013192.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

התוצאה הסופית יפה מאוד, הפנסים בהחלט מוסיפים ואין מה להשוות את מראה מוט ההילוכים והשק הישן לאומת המצב החדש.

כיף לראות משהו שמשקיע ברכב שלו כמוך ועוד עושה זאת בעצמו.

בהצלחה בהמשך,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אסף, אלה הדברים הקטנים שעושים את ההבדל - תתחדש. בהחלט מוסיף.

בשלב הבא - הנמכה ואנג'ל אייז שחורים?

אכן אותם דברים קטנים מוסיפים בגדול!

תודה רבה לך ולאחרים,האמן לי שהרכב הזה זוכה לטיפול מסור ואיכותי ביותר ממני[על אף היותי חייל חובה לעוד 10 חודש]

הינה רק בשבוע שעבר הרכב התחדש בסט קלאץ ולאו חדש,מחזירי שמן,שמן גיר וולווליין 75W90,ותושבת גיר,ומנוע.

ועכשיו ברצינות-השלב הבא יהי כבר החלפת הרכב לאחד ספורטיבי[שזה יקרה בעוד שנה]

על אנג'ל אייז,הנמכה לרכב הספציפי הזה-הפעם אני אוותר .

ההשקעות הרציניות יבואו כבר על הרכב הספורטיבי החדש.

מירן-המגב מוסיף חצי כוח זבוב,אבל המון חן ל"עכוז" הרכב לטעמי.

אמיל-חיבור עדין לא עשיתי היות וכרגע חסר לי 2 רכיבים די חשובים להתקנה[ממסר,בית פיוז 15A]

את ההתקנה הזו אני יבצע סופ"ש הבא לאחר שאני ארכוש את 2 הפריטים הללו .

פורסם

המצת המקורי -נידפק[הבעלים הקודמים עישן כמו קטר+התקמצן על מצית=מצת רכב עם ירקת הרוס שכמה שניסיתי לא הצלחתי להצליל]

מצת כזה מקורי עולה די הרבה.

וחבר הביא לי מצת אוניברסלי חמוד אז העדפתי לתקוע את זה ושיעבוד מאשר המקורי שבזמן שאצטרך אותו-לא יהיה זמין.

פורסם

יפה מאוד אספי,

בהחלט מוסיף למראה החזית שלה.

אגב, לדעתך יהיה יפה להוסיף לראלי פנסי ערפל עגולים מקוריים של GTI ?

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
המצת המקורי -נידפק[הבעלים הקודמים עישן כמו קטר+התקמצן על מצית=מצת רכב עם ירקת הרוס שכמה שניסיתי לא הצלחתי להצליל]

מצת כזה מקורי עולה די הרבה.

וחבר הביא לי מצת אוניברסלי חמוד אז העדפתי לתקוע את זה ושיעבוד מאשר המקורי שבזמן שאצטרך אותו-לא יהיה זמין.

יכולת לקנות את מצת של רכב אחר שנראית יותר יפה מהמקורית אך עדיין עם מראה סטנדרטי כמעט מכל חשמלאי רכב ב 30 ש"ח ולהחליף את המצת כולל הבית עצמו לזה של המצת החדשה כמו שאני עשיתי, אם בא לך לבזבז על זה 30 ש"ח ולקבל מצת שנראית קצת יותר סטנדרטית זה פשוט מאוד -

תשלוף את הבית הנוכחי עם פלייר שפיץ, תחבר את הבית החדש לחוטים שמתחברים למצת ותחזיר בחזרה את הבית למקום.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לא בעייה עבורי לעשות זאת מבחינה טכנית[כבר פעמיים פירקתי את איזור הדש]

המצית התחליפית לא מפריעה לי בעין,לכן אני לא אשקיע בעניין הזה.

לירן,פנסי ערפל של GTI בהחלט יהדרו את הפרונט של הטמבון אצלייך,כבר יצא לי לראות ראלי לבנה S2 עם פנסי ערפל GTI ,בהחלט אהבתי את העניין.

אם באפשרותך להשיג זוג כאילו בזול אז לך על זה.

• תוכן חדש...