Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש אי שם על גבול ישראל מצרים היה מפתיע.

באיזור הנידח ביותר בארץ, התגלה גבול שוקק חיים (הרבה הרבה פליטים)

וגם לא מעט מכוניות (תודות לצה"ל ומטווחיו) שמהוות אתגר לא קטן לזיהוי.

הלנדרובר עם ההגה בצד ימין נוסע ובעליו נהנה ממנו ומעמיד בפניו אתגרים שלא מביישים את נעוריו. (לא למכירה...)

IMG_7113.jpg

IMG_7115.jpg

IMG_7118.jpg

IMG_7124.jpg

IMG_7125.jpg

IMG_6948.jpg

פורסם

איך גנבי המתכות לא עלו על העניין? בדר"כ הם מפרקים הכל...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גנבי המתכות מזמן כבר יודעים לצערינו

לאחרונה החלו לבטן את המטרות (כן עם בטון) בשביל למנוע גניבה שלהם

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

זיהוי:

המכסה מנוע עם החלונות: ריאו

יש שם גם נ.נ אחד לדעתי .

והכי מעניין,כלי שאני לא זוכר את שמו ,שהוא בעצם מצוף נייד ,שבנוי משלושה חלקים ,אחד נוסע ושניים מתקפלים על הגג ,ונפתחים בתוך המים, כשרוצים לבנות גשר צף מחברים כמה כאלה ביחד.

(לא פוגע בב"ש כלי אויב)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לפונים בהודעות פרטיות

אני מתנצל

אבל אני מנוע והתחייבתי לא לפרסם מיקום.

זה היכן שהוא כאן...:cool:

אני כן ממליץ לנסוע לטייל באיזור (התכנון של שיירת דה שבו על כביש המערכת של גבול מצריים, עד אילת, עם גיחות לשטח כבר מבצבץ, כרגע נכון לשבוע שעבר הכביש היה סגור לאזרחים באופן זמני)

su.jpg

פורסם

אסף

אני עניתי לאמיתי, על פי תיאורו הוא התכוון לטג"ש.

אני מסכימה אתך שהתמונה יותר מזכירה דוברה אמפיבית ואני מהמרת שזו דוברת-הסתערות GSO רוסית, שנמצאה בשימוש המצרים במלחמת יום הכיפורים והמיקום פשוט מתאים.

כך היא נראתה בימיה הטובים יותר

648858wx2.jpg

ליל מנוחה

אירית

פורסם
אמיתי

טג"ש - טנק גישור

אירית

זה לא טג"ש וגם לא בדיוק תמסח ,זה מה שהוספת בסוף , טנק גישור לא נכנס למים.

אירית יקירתי ,תקראי שוב את ההודעה שלי ,התכוונתי בדיוק לזה.

טג"ש זה משהו אחר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אמיתי, הדוברה היא לא בדיוק התיאור שלך, אבל מה זה משנה, העיקר שאנחנו מתאמצים לזהות, ובכלל אני כחולה:-D

אירית

פורסם

648858wx2.jpg

קצת לא קשור לנושא.. , אבל איך הנהג של הדבר הזה רואה לאן הוא נוסע!?

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אם תשים לב- החלק התחתון (כרגע), שהוא למעשה סיפונו של הסירה ההפוכה- פשוט התפרק מחלודה ונפל, ולכן עכשיו במצבו מסתיר לנהג את השדה הראיה. כאשר היה שלם ותקין- לדעתי לא הסתיר יותר מדי, חוץ מכמובן, למעלה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...