Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הבעיה כזאת בעת בלימה תמיד גלגל אחורי שמאלי צד נהג ננעל ראשון

יש לקחת בחשבון ש 2 המשאבות האחוריות חדשות 2 הדרמיים חדשים הרפידות חדשות כמו כן הצינורות ברקס

מקדימה 2 הקליפירים שופצו למשעיי הדסקים והרפידות חדשים צינורות חדשים הניפלים חדשים גם הם

נקזתי אוויר מכל ארבעת בלמים

אני לא מצליח להבין את הבעיה

דרך אגב על הליפט הבלימה מעולה כל גלגל בולם פצצה וגם שפתחתי שחררתי את המשאבה של הגלגל הזה ב2 סיבובים

עדייו הוא ננעל ראשון

IMG_1831.JPG

פורסם

לצערי אין מחלק בלימה או מפצל איך שקוראים לזה

זה התחיל רק משנת 76 ושלי 72

לגבי ניקוז אני יבצע שוב למרות שניסיתי כמה פעמים

האם זה משנה איזה גלגל מנקזים קודם או איזה צמדים ??

פורסם

בוא תעשה לכולם טובה, גש למוסך מורשה קרוב תן לו לטפל בבלמים, אין מניעה שתשב ותסתכל כך תלמד הכי טוב, קבל אישור על הבלמים לטסט וכולם נהיה יותר רגועים. יש דברים שלא עושים לבד! אפילו אם חושבים שיודעים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן תודה על הדאגה אבל הכל מתבצע במוסך הרכב שוכב כבר חצי שנה במוסך

הקטע הוא שאני נעזר בחברה אבל עושה הכל לבד ולאט לאט עם בעיית הבלימה טרם

התייעצתי איתם חשבתי שבשביל זה בדיוק נועד הפורום לא ???????:roll:

בכל מיקרה תודה :?

פורסם

מה שאני הייתי עושה, פשוט עוקב אחר הצנרת וחושב על כך שהשאיפה של האויר במערכת "לחפש" את הדרך למעלה. כך שלדעתי מנסיון העבר, הניפל הכי נמוך ראשון וכך עד הכי עליון. שים לב לצנרת - עד כמה שאני זוכר יש T שמפצל לשני הגלגלים האחוריים. ה-T לא תמיד באמצע לכן יש לנקז קודם את הצד הקצר, כי לשם הגיע השמן קודם.

בהצלחה.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
רן תודה על הדאגה אבל הכל מתבצע במוסך הרכב שוכב כבר חצי שנה במוסך

הקטע הוא שאני נעזר בחברה אבל עושה הכל לבד ולאט לאט עם בעיית הבלימה טרם

התייעצתי איתם חשבתי שבשביל זה בדיוק נועד הפורום לא ???????:roll:

בכל מיקרה תודה :?

נישבע שאני מוכן לעזור בהכל, אבל שזה מגיע למערכות הביטיחות אני משאיר את זה למקצוענים. המשך לנקז ובדוק מצב ועובי התופים והרפידות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...