Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב

ddgil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן הקגב מגיע - חיקוי רוסי לטרנספורטר...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ממש לא! אין שום דבר משותף ביניהם- לא מכנית, ולא חיצונית! גם אם האוטו הזה חיקוי של משהו- אני לא מכיר את "המקור". מה שכן- המכלולים שלו זהים ל"ג'יפ" UAZ469, ויש גם הרבה מן המשותף עם ה"וולגות" לדורותיהן, וכמובן- עם ה"אבא" שלו- GAZ69 "האגדי".

סה"כ אוטו חביב, למי שיודע לתחזק אותו, ועם יכולת שטח לא רעה- שוב, למי, שיודע מה הוא עושה. יש מגוון שנות הייצור- החל, אני חושב, משנות ה-60, ועד היום, לפחות עד לא מזמן!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יתכן מאוד שזה חיקוי או גנבה של רכב כלשהו , עד כמה שזה מצער , עם כל המוחות הגדולים בברית המועצות לשעבר , היו גנבות , חלקן ניקראו "הלאמה" וחלקן לא ניקראו.:evil:

למשל הרכב הרוסי "פובדה" זה בעצם אופל אולימפיה , "צ'אייקה" זה פקארד שדומה מאוד לשברולט בל אייר , לאדה זה פיאט אחד לאחד , גם חיצונית - הדגמים המוקדמים. (למוסקביץ' יש דימיון מסויים לפורד ברנדה).

כך שיתכן מאוד שזה חיקוי , נא לא להיעלב לכל ה"עלים" החדשים , גם אני "עלה".

אני גם זוכר שהיה לנו איזה שכן , שמאיזושהי סיבה תמיד נעזר בפטיש כדי לסדר את האוטו של סבא שלי :lol:.

למרות שהיתה פעם יציאה טובה , בזמנו היתה איזושהי במוו קופה שקיבלה את העיצוב המגניב שלה בסטודיו רוסי במוסקבה , זה היה ליפני כמה "עשרות שנים", ואם אני לא טועה יש כתבה על זה או במועדון החמש או באתר רכב אחר , יש כל כך הרבה שאני כבר לא זוכר.

פורסם

מיכאל זה בסדר, גם אני וגם גנדי-GLUK, "עלים".

חיקויים חיקויים, אבל יש כאלה יפים מאוד כמו הוולגה 21 של אמצע שנות השישים (שכמעט הבאתי לארץ ביחד עם אבי)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
יתכן מאוד שזה חיקוי או גנבה של רכב כלשהו , עד כמה שזה מצער , עם כל המוחות הגדולים בברית המועצות לשעבר , היו גנבות , חלקן ניקראו "הלאמה" וחלקן לא ניקראו.:evil:

למשל הרכב הרוסי "פובדה" זה בעצם אופל אולימפיה , "צ'אייקה" זה פקארד שדומה מאוד לשברולט בל אייר , לאדה זה פיאט אחד לאחד , גם חיצונית - הדגמים המוקדמים. (למוסקביץ' יש דימיון מסויים לפורד ברנדה).

כך שיתכן מאוד שזה חיקוי , נא לא להיעלב לכל ה"עלים" החדשים , גם אני "עלה".

אני גם זוכר שהיה לנו איזה שכן , שמאיזושהי סיבה תמיד נעזר בפטיש כדי לסדר את האוטו של סבא שלי :lol:.

למרות שהיתה פעם יציאה טובה , בזמנו היתה איזושהי במוו קופה שקיבלה את העיצוב המגניב שלה בסטודיו רוסי במוסקבה , זה היה ליפני כמה "עשרות שנים", ואם אני לא טועה יש כתבה על זה או במועדון החמש או באתר רכב אחר , יש כל כך הרבה שאני כבר לא זוכר.

אני למעשה די בטוח, שזו גניבה של משהו, לפחות טכנולוגיה. אבל, לא של פולקסוואגן טרנספורטר, זה בטוח!:-P ואגב- לאדה- עד כמה שידוע לי, זה דווקא פיאט 124 "רשמית" לחלוטין- הם קנו בזמנו את הליין הישן של הפיאט...

אגב, ה"במוו" המדוברת- זה דווקא פרוייקט חדש לגמרי, אוטו, שמבוסס על ה"סידרה 6"- קופה, ואוצב בצורה, שמאד מזכירה את הוולגה הישנה- GAZ21, אבל בזה הדימיון ניגמר- כל המכלולים חדשים לחלוטין, של הבמוו, ואפילו בניירות שלה רשום- "במוו 645"!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני למעשה די בטוח, שזו גניבה של משהו, לפחות טכנולוגיה. אבל, לא של פולקסוואגן טרנספורטר, זה בטוח!:-P ואגב- לאדה- עד כמה שידוע לי, זה דווקא פיאט 124 "רשמית" לחלוטין- הם קנו בזמנו את הליין הישן של הפיאט...

אגב, ה"במוו" המדוברת- זה דווקא פרוייקט חדש לגמרי, אוטו, שמבוסס על ה"סידרה 6"- קופה, ואוצב בצורה, שמאד מזכירה את הוולגה הישנה- GAZ21, אבל בזה הדימיון ניגמר- כל המכלולים חדשים לחלוטין, של הבמוו, ואפילו בניירות שלה רשום- "במוו 645"!8)

אהלן , קצת מאוחר בדיוק סיימתי לעבוד...

לגבי הבמוו די בטוח שזה עוד פרוייקט כי היה כזה ליפני די הרבה שנים , יתכן שהם פשוט החליטו לנסות שוב את מזלם.

האמת שכרגע אני פרשתי מעולם האספנות ועברתי לעולם השיפורים - תחביב כמובן , הלוואי ו זאת הייתה העבודה שלי .

בכל מיקרה מה שאני בא להגיד זה שבזמן האחרון יצא לי ליראות כמה מגזינים רוסיים של שיפורים , ואני די אובייקטיבי , הרמה של העיצוב - מאוד גבוהה - שיפורי חוץ ברמות מטורפות , כולל שינוי חיצוני מלא - סוגים של רפליקות וכו'- חזק מאוד.

מה גם, שעכשיו שהג'י אם ניכנסה לתעשיית הרכב הרוסית , אני מקווה שהרמה תעלה.

פורסם
אני למעשה די בטוח, שזו גניבה של משהו

בטח שזה גניבה של משהו - של הדלק. תסתכל על הפרצופים של הטיפוסים האלה...

לגבי מקור הלאדה, רבים טוענים שזו ה 124, אבל למעשה זו ה 125, שהיתה דומה לה מאוד, אבל נחשבה פחות מוצלחת:

Fiat125A.jpg

800px-Car_Lada_russian.jpg

נמרוד

פורסם

נימרוד, בתמונה זוהי לאדה 5, אני חושב, לא דגם הראשון- הראשון נראה זהה בפרטי-פרטים ל-124.

פורסם

קודם כל, שם הדגם הנכון בתמונה הראשונה הוא UAZ 452

עד כמה שידוע לי, במקרה הספיציפי והנדיר הזה מדובר בפיתוח מקורי ולא בהעתקה של רכב אחר ממערב.

אין לו שום קשר לטרנספורטר כי יש לו מנוע קידמי, שילדה נפרדת והנעה 4X4.

זהו הרכב הרוסי הראשון בתצורת ואן (הייתה גם גירסת טנדר ).

עוד אני רואה בתמונה מרצדס E מהדור הלפני אחרון, שתי UAZ נוספות כאלו, ZIL 130, KAMAZ, המשאית הירוקה היא KRAZ 255, לידה פורד טרנזיט, פולקסוואגן ונטו וריאנט, וולגה 3102, וולגה 2410, 3 לאדות 3 או 6, משאית איבקו וניבה.

פורסם

האואז המדובר הוא אמנם פיתוח מקורי, אבל מתבסס כולו על העתקה של הדור הראשון של המרצדס G מבית פוך. למעשה ה"ג'יפ" של אואז, שהועתק כולו (מהשלדה ומטה) מהG, תרם את איבריו לואן.

כאן:

http://www.jeepolog.com/402.html

תוכלו לקרוא על חברנו חיים רכס, שבבעלותו שני אואזים, שאחד מהם עבר השתלת מערכת כוח של G, בלי שום התאמות- הכל מתאים בול.

אסף.

פורסם

טעית,נימרוד.

דגמי הלאדה הראשונים,וגם אלו שבאו אחריהם,היתבססו על ה 124.

ה 125 היתה ארוכה ורחבה יותר,צויידה במנוע 1.6 TC,וההבדל העיקרי בינה לבין ה 124 היה במיכלול הסרן האחורי-ל 125 היה סרן "חי" ניתמך ע"י קפיצי עלים,בעוד של 124 היה סרן שניתמך ע"י קפיצי סליל ומוט פנהרד.

כידוע לכולנו,פיאט לעולם לא מפסיקה לייצר את דגמיה הישנים,אלא מעבירה את ייצרום למדינות מיתפתחות\כושלות\קומוניסטיות(ואל תימחקו את המיותר),וגם ה 125 שייצורה הופסק ב 72',לאחר שידעה הצלחה בינונית למדי,הועברה לייצור מעבר למסך הברזל,לפולין,שם ניקראה FSO או פולונז.

הטנדרים של פולונז ביקרו כאן ב 94',בניסיון יבוא כושל למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...