Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום רב,

לאחר חיפושים רבים של פלייוויל למנטה B שלי מצאתי פלייוויל משומש בעלות מצחיקה של 15 פאונד.

הבעיה היא שהחלק כבד ומשלוח יבשה מתחיל ב-125 פאונד.

האם מישהו פה בפורום נוסע בקרוב לאנגליה או מכיר מישהו שנוסע בקרוב לאנגליה ומוכן להביא את החלק איתו במזוודה (אנא קחו בחשבון שמדובר סה"כ בגג"ש אז לא יעשו בעיות בעליה למטוס אבל מצד שני החלק שוקל קרוב ל-10 ק"ג)?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לכל חברי הפורום שלום רב,

לאחר חיפושים רבים של פלייוויל למנטה B שלי מצאתי פלייוויל משומש בעלות מצחיקה של 15 פאונד.

הבעיה היא שהחלק כבד ומשלוח יבשה מתחיל ב-125 פאונד.

האם מישהו פה בפורום נוסע בקרוב לאנגליה או מכיר מישהו שנוסע בקרוב לאנגליה ומוכן להביא את החלק איתו במזוודה (אנא קחו בחשבון שמדובר סה"כ בגג"ש אז לא יעשו בעיות בעליה למטוס אבל מצד שני החלק שוקל קרוב ל-10 ק"ג)?

ככל הנראה (ללא נדר) אני אהיה בצרפת לקראת סוף יוני [הסלון האווירי מתקיים בתאריכים אלו], ואני מתכנן לבלות יום-יומיים באנגליה (אני בטוח לא אתרחק מלונדון).

כרגע אין לי תשובה חד משמעית לגבי נסיעה לאירופה (העניין תלוי בצבא ובעוד דברים)(כרגע עומד על 70%-30% לטובת נסיעה)

אני אודיע לך אם תהיה התפתחות.

בברכה,

נאור.

נ.ב

שקלת משלוח בים? אני מתאר לעצמי שיהיה יותר זול.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

נאור, המחיר הוא למשלוח בים, משלוח אוויר מתחיל מ-250 ליש"ט.

הטלפון שלי רשום בחתימה, אתה מוזמן ליצור קשר אם אתה טס בסוף.

פורסם

בדקת את זה או שזה המחירים שהוא דורש?

יכול להיות שהוא מוכר בזול וקורע אותך במשלוח...

יש גם כאלה...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
בדקת את זה או שזה המחירים שהוא דורש?

יכול להיות שהוא מוכר בזול וקורע אותך במשלוח...

יש גם כאלה...

אני מכיר את הבחור הזה, קניתי ממנו הרבה חלקים. הוא ישר כמו סרגל, הוא כ"כ ישר שהוא נתן לי קישור לאתר של החברה הכי זולה שהוא מצא ששם הייתה טבלה עם כל הנתונים (אוויר, ים, אקספרס וכו'). בנוסף גם ניסיתי להזמין את החלק ממקומות אחרים ואלו היו פחות או יותר המחירי משלוח. פשוט עכשיו מאצאתי את החלק אצל מישהו ששומר לי אותו ולא חבר'ה/פירוקיה שתוך זמן קצר תמכור את החלק (זה חלק יחסית מבוקש כי לאחרונה יש טרנד באנגליה לקנות מנטה אוטומטית בגרושים ולהפוך אותה לידנית תוך יום אחד של עבודה אם יש לך את כל החלקים).

בכל מקרה, תודה על התגובה קובי.

פורסם

כבר יותר זול לך לטוס ולהביא את זה.

טיסה ללונדון היום היא 400 דולר.

במצב האבסוד הזה אתה יוכל לבקש מהבחור לקנות כרטיס טיסה לארץ לזרוק את החלק בתא המטוס ואתה כבר תאסוף אותו בארץ...וזה יעלה 200 דולר.

פשוט לא שפויים הבריטים האלה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

חבר'ה, אני כבר שנתיים לא הייתי בחו"ל (לפני זה ביליתי דיי הרבה באירופה).

אני כרגע בשירות סדיר עם 3 עבודות ו-5 מכוניות, הלוואי והייתי מוצא את הזמן לצאת לחו"ל.

בנוסף לזאת מתוקף תפקידי המסווג איני רשאי לצאת מהארץ בזמן השירות (וגם מס' שנים אחרי השחרור היציאה שלי מוגבלת באישור הצבא).

פורסם

יש לי אתר עם אפשרות למשלוח חינם הבעיה היא שאת החלק את צריך לשלוח לאמריקה ומאמריקה לישראל. בדוק את העניין אם אתה מעוניין אני יביא לך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אהיה באנגליה בתחילת אוקטובר. אם תרצה לחכות עד אז, אביא לך את החלק.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

תנסה לבדוק משלוח בדואר אויר חבילות (air parcel post)

רצוי לצרף טופס - אירו 1 , מוזיל או חוסך תשלום מכס.

אני מייבא לצרכים עסקיים מתק"ש (וידיה) משוויץ , משקל חבילה בערך 5 ק"ג ועלות המשלוח

כ- 55 פרנקים שוויצרים = 184 ש"ח בלבד. צריך לקחת בחשבון שיש לשלם מע"מ לפי ערך INVOICE + משלוח

ובמקרה הגרוע גם מכס על חלק חילוף לרכב. (בערך 29% אל תתפוס אותי במילה) שווה בדיקה!

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• תוכן חדש...