Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמצע הסבה של המנטה שלי מאוטמט לידני. אחרי הרבה טלאות ובלאגנים הצלחתי לארגן את כל החלקים (גיר, דוושות, כבל קלאץ', קלאץ' וכו'). נשאר לי רק ה-FLYWHEEL. בחברה רוצים עליו 4800 ש"ח עם כל הערכה (מיסב, פלטה מתאמת שיש אותה גם באוטומט וברגים), מצאתי בחו"ל את החלק בחצי מחיר אבל רק את הפלייוויל. הגעתי ליבואן להזמין את הברגים מכיוון שמדובר בברגים חד פעמיים שאסור להבריג אותם שוב אחרי שמפרקים והם אומרים לי שאי אפשר לקנות חלקים בנפרד אלא רק את כל הערכה. האם יש מישהו שאני יכול לפנות אליו? מכיוון שמדובר פה בבעיה בטיחותית ואני לא מאמין שאחרי כל מה שעברתי אז מה שעוצר אותי זה 5 ברגים ואיזה פקיד אידיוט בקבלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אף אחד פה לא מטומטם !!

אתה רוצה להרוס להם קיט בשביל מספר ברגים.

אנא ציין את מידות הבורג ואולי ניתן להשיגם במקום אחר.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, לא ביקשתי להרוס קיט. ממילא הדגם הנ"ל לא נמכר בארץ עם גיר ידני. כל החלקים הם הזמנה מחו"ל, לא ציפיתי שהיבואן יחזיק חלקים כאלה במלאי.

איך אתה מסביר את זה שחנות חלפים פשוטה באנגליה וגרמניה מוכרת את הפלייוויל בנפרד (חדש) אז זה כן אומר שיש אפשרות להזמין את החלקים בנפרד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני הייתי בודק למה לא ניתן להשתמש בברגים האלה שוב פעם, האם מטעמי חוזק/התארכות הבורג/סדקים/עיוות הבורג, או שפשוט הבורג מגיע מצופה עם דבק לוקטייט.

הרבה ברגים ברכב אסור למחזר, לדוגמא ברגי הידוק של בולמי זעזועים בגולף, לצערי אף פעם לא ניתקלתי במכונאיי שהחליף אותם בחדשים וגם שום נזק לא התרחש עקב אי-החלפתם.

תעלה צילום+מידות הבורג ואולי נוכל לאתר בורג תחליפי מרכב אחר לדוגמא.

פורסם

כול בורג ניתן למצוא בארץ, אפילו אלה הקשורים לתחום התעופה. ניתן גם לייצר בורג אצל חרט שיודע מה הוא עושה ושאתה מגדיר לו את תכונות החומר. נא ציין מידת הבורג, פסיעה וחוזק כפי שרשום על הראש שלו. כמו כן האם בורג אלן, משושה וכו'?

פורסם

אלעד, אני בטוח שיש אצלך את המק"טים של הברגים הנ"ל, אם כן אז לא אמורה להיות בעיה. אם המק"ט של היצרן מגיע על כל החבילה בכלל, אז נסה לברר מה המיוחד בברגים אלה ואולי לחרוט אותם.

משכנתא זה קל

פורסם
אני הייתי בודק למה לא ניתן להשתמש בברגים האלה שוב פעם, האם מטעמי חוזק/התארכות הבורג/סדקים/עיוות הבורג, או שפשוט הבורג מגיע מצופה עם דבק לוקטייט.

הרבה ברגים ברכב אסור למחזר, לדוגמא ברגי הידוק של בולמי זעזועים בגולף, לצערי אף פעם לא ניתקלתי במכונאיי שהחליף אותם בחדשים וגם שום נזק לא התרחש עקב אי-החלפתם.

.

מרק הפעם הפתעת אותי,אתה הקפדן כותב דברים כאלה?. מילא אני שידוע בתור קומבינטור. :-P

כן הפעם אני מסכים איתך,וגם מוכן להיות אחראי.אפשר להרכיב את הברגים שנית,לא יקרה דבר.

יש לנקותם משמן וחלודה ולטבול אותם בלוקטייט.

בברכה דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד,

אכן אני קפדן, אבל במקרה הזה לא ממש ברור לי כול נושא החלפת הברגים בחדשים.

האם הברגים האלה מתארכים ? כלומר הם אלסטיים במידה כזו שהם מתארכים אחרי סגירה ?

פורסם

שלום.

אם יש לך דוגמא של הבורג תביא אם לא תצתרך להביא את המנוע ואת גלגל התנופה וננסה למצוא לך ברגים

וגם אחד לראש :lol:

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הבחור כתב בפירוש - הברגים חד פעמיים. אז נכון שאפשר לנסות ולהשתמש בהם שוב אבל הוא מנסה לעשות את הדברים לפי הספר אז תנו לו את השקט הנפשי...

הרבה ברגים במנוע באים עם הוראות לסגירה במומנט-יתר שגורם למתיחה של ההברגה וע"י כך הם נידונים לשימוש חד פעמי.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...