Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בבקשה ממכם תנו דעה על המגבר הנ"ל

Platinum Audio

4x 60Watts RMS at 4 Ohms

בתודה מראש.

gubiza.

1114519523.jpg

...you can hear me coming

למכירה HU JVC kd-s6060 במצב מעולה במחיר קטן.

פורסם

חיפוש היה מראה לך שהוא זבל סיני מומלץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לv12 האמיתי יש בית טוב - אלפיין

בעיה אחת - יש המון זיופים לסדרה הזאת שגם נושאים את השם אלפיין ללא בושה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אנשים פה לא יודעים לתת דעה יותר מקצועית אהה..

"זבל סיני".. מה זה הדיבור הזה?

זבל סיני זה מגבר שהוא סיני והוא שווה לזבל..

סתם משחקים אותה.

פונה אליכם כגורם חיצוני שעם העצה שלו רוב הסיכויים אני אקנה מוצר מסויים שאני משקיע את בו את כספי שעבדתי בשבילו קשה..

וזה התשובה שאני מקבל?

תיהיו קצת יותר רציניים.

התשובה היחידה שהיא שווה משהו היא הסבר על סדרה V12 של אלפין שאותה קיבלתי מיlanosforce vbmenu_register("postmenu_1119694", true); תודה רבה.

המשך יום נעים לכולם.

...you can hear me coming

למכירה HU JVC kd-s6060 במצב מעולה במחיר קטן.

פורסם

gubiza,

אם אתה מעוניין בהמלצה בבקשה: אל תיקנה את המגבר הזה. תחסוך עוד כסף ותקנה מגבר באיכות טובה יותר. תפרט כמה כסף יש לך לקניית המגבר, ומה המגבר אמור להגביר, ותקבל המלצות יותר טובות.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לא משחק אותה ולא כלום ***אם הוא אחיך אתם יכולים לדון על המגבר הזה בבית***. גם לי יש את המגבר הזה וגם אני עבדתי כמו חמור בשביל לקנות אותו.

זבל סיני - ככה קוראים למגברים שהם לא עם מדבקה .. לא אומר שזה מגבר חרא שלא שווה אגורה, אם אתה קונה את המגבר הזה אתה תהיה מרוצה!

שיהיה לך לילה טוב..

פורסם
אנשים פה לא יודעים לתת דעה יותר מקצועית אהה..

"זבל סיני".. מה זה הדיבור הזה?

זבל סיני זה מגבר שהוא סיני והוא שווה לזבל..

סתם משחקים אותה.

פונה אליכם כגורם חיצוני שעם העצה שלו רוב הסיכויים אני אקנה מוצר מסויים שאני משקיע את בו את כספי שעבדתי בשבילו קשה..

וזה התשובה שאני מקבל?

תיהיו קצת יותר רציניים.

התשובה היחידה שהיא שווה משהו היא הסבר על סדרה V12 של אלפין שאותה קיבלתי מיlanosforce vbmenu_register("postmenu_1119694", true); תודה רבה.

המשך יום נעים לכולם.

לא.

אתה הוא זה שלא מבין אותנו.

ואם לדעתך אנחנו "משחקים אותה" אתה מזומן לחפש פורום אחר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דבר ראשון - תיקח בחשבון שאין פה אדם אחד שקנה פה מגבר שלא ממיטב כספו.

אם אתה מגיע למפגשים אתה מכיר את האנשים ואתה מכיר את התחום - מגבר יקר, מגבר זול, מגבר פשוט, מגבר נדיר - הכל נקנה ממיטב כספינו וכל אחד לפי יכולתו הפיננסית ורצונותיו ושגעונותיו...

זבל סיני - הגדרה כללית בפורום הזה למגבר שמיוצר בארצות המזרח ללא תגית של מותג יוקרה או מותג ידוע כזה או אחר.

אף אחד לא אמר שהv12 הוא בהכרח זבל שלא נוגעים בו - אתה צריך להבין את הדברים הבאים:

אם התקציב שלך מאפשר לך לקנות מגבר ברמה הזאת - אז אתה מחפש מגבר פשוט מאוד שלא עומד בסטנדרטים של מגברים יקרים יותר ואופן הפעולה שעליך לפעול היא ללכת על המגבר הטוב ביותר בקטגוריה - כמובן לפי יכולתך.

אם אתה שואף למשהו יותר מתקדם הייתי ממליץ לך לקנות מגבר יד שניה - באותו מחיר תמצא דיל הרבה יותר טוב ביד שניה. או לסירוגין להמשיך לחסוך או להתאמץ קצת יותר.

בקשר למגבר עצמו - זה מגבר שקנו אותו הרבה מאוד אנשים, לא שמעתי עליו תלונות וגם לא שמעתי עליו שבחים - אני מניח שזה מוצר שעושה את העבודה לשמה הוא נוצר.

אני אתן לך דוגמא למגבר זבל סיני שהוא באמת זבל סיני - B52 - היה לי אותו לאחרונה - גרוע! ועוד הגברתי איתו סאב!

אני אתן לך דוגמא למגבר זבל סיני שדווקא הפתיע אותי לטובה - volcano bp800 - זה מגבר שהיה אצלי בלאנוס והיום הוא ברכב אחר במשפחה - למעט העובדה שהוא מכניס מעט מאוד רעש לתוך המערכת (לא רעש אלטרנטור) הוא עושה עבודה נפלאה בשביל 600 שקלים.

- תיגש למקום שאתה יכול לשמוע כמה זוגות של רמקולים מחוברים למגבר הזה ותראה אם התוצאה מספקת אותך.

משהו נוסף - המגבר הזה מנסה לחקות סדרה נהדרת של מגברים ישנים של אלפיין - לפעמים החיקויים הללו יוצאים מוצלחים - יש סיכוי שהמגבר הזה יספק תוצאה טובה יחסית.

תיקח למשל דוגמא חברה שקוראת לעצמה greta שמעתיקה בפועל לפחות את העיצוב מגברים של ג'נסיס - הם עולים קצת יותר מה"זבל סיני" הרגיל - אני נוטה להאמין שיש משהו מאחורי תג המחיר הזה - גם אותם הייתי בודק אם הייתי שוקל לקנות מגבר מדבקה (זבל סיני בפי חלק הגולשים בפורום).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה מעוניין במגבר קוריאני שהוא לא רע בכלל הייתי מציע לך לקנות REDBOX1400

היה לי אותו לפני חצי שנה והוא היה מצויין.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
שלום לכולם בבקשה ממכם תנו דעה על המגבר הנ"ל

Platinum Audio

4x 60Watts RMS at 4 Ohms

בתודה מראש.

gubiza.

הוא לא מגבר אכותי יכול לפעיל לכה את הרמקולים אבל אתה לא רוצה מגבר שפעיל לכה את הרמקולים אלה אתה רוצה מגבר איכותי שיתן סאונד טוב ויעבוד בלי עוותים
פורסם
הוא לא מגבר אכותי יכול לפעיל לכה את הרמקולים אבל אתה לא רוצה מגבר שפעיל לכה את הרמקולים אלה אתה רוצה מגבר איכותי שיתן סאונד טוב ויעבוד בלי עוותים
לחבר שלי היה מגבר v12 התקין אותו ברכב ל2 קומפוננטים של מוראל ושרף אחד הרמקולים אז הצעתי לו לחליף את המגבר (v12) לאחר והיא החליף עבר יותר משנה והגבר החדש עובד והמוראלים עובדים עד עכשיו.
פורסם

זה שהוא שרף את הרמקולים עם הv12 זה 90 אחוז לא באשמת המגבר אלא באשמת המתקין שלא ידע איך לכוון אותו כמו שצריך.

גם זה קורה...

Pioneer TS-X150

פורסם

משום מה נראה לי שהוא התכוון שהחבר שלו התקין את המגבר ולא בעל מקצוע.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

• תוכן חדש...