Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתאר לעצמי שאני לא היחיד בפורום שיש לו אקדח (ברישיון כמובן, מי שאין לו רישיון לאקדח ויש לו אקדח, מומלץ שיעזוב את העיר בה הוא גר ויעבור לעיר פחות מסוכנת :)).... תרגישו חופשי לספר פרטים.. איזה אקדח, למה דווקא הוא, האם אתם נושאים אותו או שהוא רק למטווחים וכו', שפצורים/תוספות וכו' וכו'... :)

טוב נו אני אתחיל... :oops:

מזה כעשור היו לי גלוקים (17 בעיקר), עם תוספות כאלו ואחרות כגון קומפנצטור (בימים שלפני הגלוק 17C), צינת כרום, הדק מינוס, עצר מחלק מוגדל וכו'...

לאחרונה רכשתי אקדח שחלמתי עליו מזה שנים רבות וסוף סוף מצאתי אותו למכירה, מה שאומר שככל הנראה אצלי הוא ישאר for good :) - נשר המדבר, טוב נו באנגלית זה נשמע יותר טוב.. Desert Eagle 0.44 Magnum. לדעתי, זה אחד האקדחים היותר יפים והיותר רדיקאליים שיש... נכון שהגודל והמשקל שלו (1.8 ק"ג ללא כדורים במחסנית) הופכים אותו ללא נוח לנשיאה, אבל למי אכפת, הוא מוריד קירות... :)

אני מתכנן לו כל מיני תוספות כמו אחיזת גומי, כוונות מתכווננות, ציפוי כרום/ניקל (כשאני אמצא מישהו מספיק איכותי ואמין לצורך העניין) ועוד ועוד...

יש לי גם כמה אקדחי אוויר ( Air-Soft ) שהבאתי מחו"ל לפני כמה שנים, מדוייקים 1:1 למציאות, עשויים ממתכת בשילוב פלסטיק כמו המקוריים, אחד עם דריכת קפיץ והשני עם גז דחוס. בתמונה למטה רואים גם "כאילו" קולט שיש לי...דגם 1:1 ממתכת.

יאללה, תורכם :)

ליאור.

תמונות של ה Desert Eagle שלי, תרגישו חופשי להעלות תמונות של האקדחים שלכם... (לידו יש אקדח ברטה 22 שהשבתתי לפני כמה שנים, רק להשוואת הגודל....) כמו בן בתמונה השוואת תחמושת.. 0.22, 9 מ"מ וה 0.44 מאגנום.

P1010511.jpg

החלק הכי יפה באקדח... הקנה שלו:

P1010517.jpg

חתיכת גוש מתכת :)

P1010520.jpg

זה בערך מה שאני מתכנן לו מבחינת תהליך הציפוי (אם בכרום או ניקל, כאמור, תלוי במי יעשה עבודה אמיתי ולא ציפוי שיגרום להחלדה...)

DEmuz.jpg

DSCN3769.jpg

ה"כאילו" אקדחים... 2 כאמור סופט-אייר (חוץ מהרבולבר), אחד קפיצי אחד גז, מיובאים מחו"ל וזהים ב-100% מבחינת צורה/חומר/פרטים וכו' למקוריים:

P1010521.jpg

לא רע בשביל צעצוע :)

P1010522.jpg

עד כאן המטווח להיום :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באקדחים אין לי נסיון, ברטה 0.22 נחשב? :D

אבל ברובים אני לא רע.

התעסקתי בקליעה אולימפית וצבאית במשך ב4 שנים!

אני חייב לציין שמי שלא ניסה קליעה למטרה עם רובה צלפים מפסיד חוויה עצומה!

תחמושת 0.22?

רבבות כדורים כאלה יצאו לי מהקנה :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כשהייתי בסדיר, קניתי CZ כי מי שהיה לו אקדח לא היה צריך ללכת עם גלילון, וזה היה האקדח הכי-הכי זול.

אחרי 21 שנה שלא הרגתי איתו אף אחד, חשבתי שאולי הבעיה זה באקדח, אז החלפתי אותו ליריחו. אבל גם עם זה לא הרגתי עדיין אף אחד. כנראה שהבעיה זה אצלי.

בכל מקרה הוא יושב מפורק בכספת, כי כשיש ילדים בבית אקדח זה אחד מהדברים שיכולים למנוע מהם להגיע לבגרות. בכלל אקדחים זה דבר די דוחה, ואני לא מבין את ההנאה שבלאסוף אותם. אני מוציא אותו מידי חידוש רשיון ויורה קצת, חוץ מזה רוב הזמן הוא מאופסן ורק במילואים או בטיולים אני נסחב איתו.

אגב, פעם היה כתוב ברשיון "הגנה עצמית". בשנים האחרונות שינו את זה ל"נשיאה" - כלומר זה רק בשביל להסתובב איתו אבל לא לירות. כתוב אצלי גם "תבחין מלפני 1996". מי זה תבחין?

נמרוד

פורסם

אני עוסק בירי מעשי (לא מספיק לטעמי), זה ענף ספורט שבו קולעים למטרה אך לא בצורה "אולימפית" סטרילית וססטית אלא תוך כדי התגברות על מכשולים, הסחות, סיום תחמושת, החלפת מחסניות במהירות , החלפת ידיים, ירי ממסתור וכו'.

מטרת ספורט זה לשפר את כושר ההגנה העצמית באמצעות אקדח, והפדרציה הבינלאומית היא IPSC.

התחלתי בגיל הצבא משום שירי מעשי היה אז דרך קלה ומהירה להוציא רשיון לאקדח, שנצרכתי לו מטעמים שונים במהלך שירותי. קניתי גלוק 17 9 מ"מ, אקדח מצוין ומתקדם, אלא שהפרופיל שלו עבה מדי לטעמי ולא אפשר נשיאה מוסתרת נוחה.

לאחר 4 שנים עם הגלוק החלפתי אותו באקדח שיש לי עד היום, וזה כמובן אקדח אספנות שיוצר בשנת 1943 ויש לו היסטוריה מעניינת - קולט M-1911 בקוטר 0.45 אינץ', משופר לירי מעשי עם הדק קל, פטיש מקוצר, Beaver Tail, ציפוי כרום, כוונות מושטחות וכו'. הוא מאוד נוח לי לנשיאה בשל דקותו (טור אחד של כדורים ולא שניים) ואני לא מאמין ממילא שצריך אקדחים רבי קיבולת להגנה עצמית.

דומה קצת לזה (אבל לא ספרינגפילד אלא קולט):

colt-1911.gif

המינוס העיקרי הוא שהתחמושת שלו יקרה, ובירי מעשי יורים אלפי כדורים בשנה.

לנמרוד - התבחין מלפני שנת 1996 הוא שמי שהיה לו רשיון הגנה עצמית ו/או ירי מעשי הומר אז לרשיון נשיאה בד"כ. נשיאה זה להסתובב ואם צריך גם לירות, מה שאתה לא רוצה זה "החזקה בבית" שזה אומר שמותר להסתובב איתו רק בדרך למטווח וגם אז לא עליך ולא טעון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אקדחי האוויר דורשים גם הם רשיון (קראת להם "כאילו אדחים" - אני מניח שהם מזיקים יותר מאקדח תפוחי אדמה, אבל עדיין מסקרן אותי כמה..)?

פורסם

לא יודע עד כמה חזק אקדח האוויר אבל תחמושת של רובה אוויר יכוה לחדור לגוף, למדריך שלי כדור נכנס לרגל - מטווח של כ8 מטרים

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לנמרוד - התבחין מלפני שנת 1996 הוא שמי שהיה לו רשיון הגנה עצמית ו/או ירי מעשי הומר אז לרשיון נשיאה בד"כ. נשיאה זה להסתובב ואם צריך גם לירות, מה שאתה לא רוצה זה "החזקה בבית" שזה אומר שמותר להסתובב איתו רק בדרך למטווח וגם אז לא עליך ולא טעון.

אני מודע היטב לזה שמותר לי גם לירות באקדח. ההתבטאות שלי באה לציין את זה שאין כל סבירות מעשית שאני או מישהו אחר שמותר לו לשאת אקדח, באמת ישתמש בו להגנה על חפים מפשע. גם בתקופות הפיגועים לא היה לזה כמעט שימוש וגם כיום זה מיותר. לעומת זאת, ריבוי כלי הנשק שבידי אזרחים מעלה את שכיחות התאונות, מעשי שוד, רציחות בידי פסיכופטים, וגניבות נשק למכירה לארגוני הטרור.

אני עוסק בירי מעשי (לא מספיק לטעמי), זה ענף ספורט שבו קולעים למטרה אך לא בצורה "אולימפית" סטרילית וססטית אלא תוך כדי התגברות על מכשולים, הסחות, סיום תחמושת, החלפת מחסניות במהירות , החלפת ידיים, ירי ממסתור וכו'.

מטרת ספורט זה לשפר את כושר ההגנה העצמית באמצעות אקדח, והפדרציה הבינלאומית היא IPSC.

אני שמח שאתה מסוגל לפגוע במטרה גם לאחר ריצה, מעבר מכשול, החלפת מחסנית וכו. אתה חושב שאי פעם זה יביא לך תועלת? לעומת זאת, האם יש סיכוי שתפגע בטעות בחף מפשע? האם יש סיכוי שבלהט היכולת, תפגע בעבריין שלא סיכן חיי אדם? האם יש סיכוי שהאקדח יגיע לידי ילדים? האם יש סיכוי שהאקדח יגנב וישמש לפיגוע או שוד?

יש לי אקדח, ואמשיך להחזיק בו, אבל לא ארגיש שום חיבה או רצון לאסוף חפץ שכל תכליתו הריגת בני-אדם.

נמרוד

פורסם
בצבא זיג 226.

באזרחי אני רוכב על דניאל.

כאילו לא רוכב רוכב.. קיצר הבנתם.

שק קמח או אבויויו ?

זה חשוב לי מאוד.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

נמרוד גם רכב הוא כלי הריגה אבל אתה לא אומר כלום למי שמחזיק אחד.

כנ"ל סכינים, אבל אנשים אוספים.

הוא משתמש באקדח לירי ספורטיבי.

זה כמו להגיד - אל תקח קורס נהיגה ספורטיבית כי אתה תתקוף סיבובים ויקפוץ לך ילד לכביש!

מה ההבדל תגיד לי?

ירי הוא ספורט אולמפי מוכר. ובארץ, למרות שאין הרבה שיודעים, יש את הקלעים מהטובים באירופה!

הירי המעשי בפרט אולי אינו אולימפי, אך מה ההבדל? בסופו של דבר?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מכונית היא כלי תחבורה, וסכין הוא כלי עבודה. אפשר להרוג עם כמעט כל דבר, אבל אקדח נועד לזה מלכתחילה.

קלעות זה בהחלט ענף ספורט לגיטימי, אבל אפשר לעסוק בו בהצלחה עם רובה אויר או טוטו. אקדח 9 מ"מ לא נועד לעיסוק ספורטיבי - הוא נועד להרוג.

נמרוד

• תוכן חדש...