Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משלוח חלקים מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש לקבל עזרה לגביי שליחת חלקים מחו"ל שנרכשים ב- ebay איך מתבצע ואיך ניתן להוזיל משלוח

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

לרוב המשלוח מתבצע על ידי המוכר. והתשלום נעשה דרכו.

יש שתי אפשרויות הראשונה היקרה יותר הינה משלוח אוויר והשניה הזולה יותר הינה משלוח ימי.

פורסם

לקחים חשובים:

1. לוודא שהמוכר מקבל פייפייל( אלא אם הנך בחרת בדרך אחרת- לא מומלץ).

2. לשאול את המוכר לפני שאתה מציע הצעה מה עלות המשלוח לישראל, בד"כ אתה תקבל כמה תשובות , פשוט תבחר את התשובה שמתאימה לך.

שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

בנושא דומה.

נציג מאחת מחברות המשלוח הסביר לי שעלות המשלוח דרך הים עולה על עלות המשלוח דרך האוויר כל עוד מדובר במשקלים נמוכים (ז"א פחות מכמה מאות קילוגרמים, "משקל נפחי" או רגיל).

נכון לעכשיו אצטרך להוציא סכומים מגוחכים על משלוח של פריטים קלים, דרך האוויר. לשם הדוגמא: דש בורד מסיבי פחמן (110x40x30 ס"מ, 4 קילו מקסימום) יעלה לי 300 דולר למשלוח מאנגליה (door to door). האם קיים פתרון אחר?

אשמח לקבל המלצות על חברות למשלוח ימי/אווירי/איש שרץ ממש מהר, במחיר הגיוני, או נמוך מאווירי, או סתם בחינם. תודה.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

וקח בחשבון שהמכס ידרוש סכום שפשוט ישאיר אותך עם פה פתוח להרבה זמן. הם מחשבים מע''מ גם על הפריט וגם על עלות המשלוח+מכס.

בכל אופן בהצלחה.

אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם
וכך בחשבון המכס ידרוש סכום שפשוט ישאיר אותך עם פה פתוח להרבה זמן הם מחשבים מע''מ גם על הפריט וגם על עלות המשלוח+מכס.
לא כל כך הבנתי, בכל מקרה את בעית המכס אני יכול לפתור.

הדוגמא שנתתי בהודעה הקודמת כוללת מכס. דור טו דור הוא קרא לזה.

פורסם
לא כל כך הבנתי, בכל מקרה את בעית המכס אני יכול לפתור.

הדוגמא שנתתי בהודעה הקודמת כוללת מכס. דור טו דור הוא קרא לזה.

אז מה אם זה מדלת לדלת עדיין זה עובר במכס ותשלם מכס+מע''מ גם על עלות החלק וגם על עלות המשלוח .

כלומר החלק עלה 100$ והמשלוח 100$ =200$ +מע''מ 15.5% +המכס.

אני כותב מנסיון ולא מנחושים.

אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

אני לא יודע.. הבחור אמר שזה כולל הכל, שאלתי אותו במיוחד.

ואני כבר מכיר חברות שעושות את זה כולל הכל, גם מניסיון. העניין הוא שאני לא מכיר חברות שעושות את זה מאנגליה.

• תוכן חדש...