Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GT/RSI/XSI/ראלי/vtr

MaG
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה אני מעוניין ברכב ספורט ראשון ואחרי חיפוש בפורום אלה האפשרויות:

punto gt

clio rsi

106 xsi /ראלי

306 xsi

saxo vtr

אני מודע לכך שיהיה לי דיי קשה למצוא אחת מאלה במצב טוב ולא במחיר מופרז מידי.

התקציב שלי הוא 25 אלף ואלה הדרישות שלי(מבחינת המכונית) : שנתון 96 ומעלה(במקרה קיצוני שנת 95 אבל אני יותר בכיוון של 97), מתחת ל 150 אלף קילומטר, מתחת ליד 5, במצב טוב. רציתי לדעת האם יש לי סיכוי למצוא אחת מהמכוניות הנ"ל בתקציב שיש לי ?- אם יש מכונית מהרשימה שאין לי סיכוי למצוא בתקציב ובדרישות שרשמתי תגידו לי שאני לא יחפש סתם.

עכשיו יש לי עוד שאלה-

אני מודע לזה שאלו מכוניות ספורט והן לא אמורות להיות חסכוניות אבל אני רוצה לדעת איזה מהמכוניות הנ"ל הכי חסכוניות ? דבר ראשון בצריכת דלק ודבר שני באמינות(ואני מודע לכך שהצב של המכונית משפיע - אבל תתעלמו מזה לרגע).

תודה רבה

פורסם

הסיכוי תמיד קיים. במציאות יהיה לך קשה למצוא אחת מטופלת ושמורה. אני הייתי פחות דואג מנושא הק"מ אלא יותר דואג בנושא הידיים. רכבים ספורטיביים בתקציב נמוך עוברים הרבה ידיים, ממש לדפוק ולזרוק. הייתי מעדיף רכב עם ק"מ גבוה ויד נמוכה שהיה מספר שנים טובות אצל הבעלים האחרונים מאשר רכב שהוא יד חמישית עם 120K ק"מ ושהבעלים האחרונים הוא ילד בן 19 שהחזיק ברכב חמישה חודשים. לרוב מי שהרכב יהיה אצלו תקופה ארוכה יטפל ברכב ויתקן דברים ולא יזניח.

306 XSI יהיה לך מאוד קשה למצוא אחת במצב טוב בתקציב הזה. במקומה אתה יכול לחפש ZX וולקן (יש 2 שמפורסמות בלוח מכירה של הפורום, ואחת מהן היא יד 2).

ברכב ספורטיבי ישן יש בלאי גדול. האחזקה תהיה יותר יקרה מאשר אחזקה של סתם 306\205\106 1.4.

צריכת הדלק ב 306 וב ZX תהיה יותר גבוהה מאשר של ה 106.

אסף

פורסם

זו לא במקרה אותה הודעה כמו זו ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129540

שלך שנמצאת עדיין בתחילתו של הדף השני בפורום ייעוץ ? למה כפילות ? למה לא התייחסת מקודם ? למה לפתוח אחד חדש ולא להמשיך את ה"ישן" שלך

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...