Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פרננדו אלונסו VS מיכאל שומאכר - מי יהיה אלוף ?  

75 הצבעות

1. 1. פרננדו אלונסו VS מיכאל שומאכר - מי יהיה אלוף ?

• פרננדו אלונסו
      26
    • מיכאל שומאכר
      33
    • לא משנה לי העיקר שישאר מותח עד הסוף
      16

פוסטים מומלצים

פורסם

עונת הפורמולה-1 מתקרבת לסיום מותח ועכשיו זה הזמן להמר ולנמק .

מי יהיה האלוף - אלונסו שמוביל כרגע לקראת אליפות שנייה ברנו ולפני המעבר שלו למקלארן או אולי מיכאל שומאכר , באליפות מי סופר כמה...ואולי לקראת פרישה ?

רק בקשה קטנה - כל מי שכותב תגובה - לנמק וכך נוכל לפתח דיון מעניין .

דובי

1.jpg

2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם לא תהיה פרישה בלתי צפוייה של הרנו מאחד המירוצים , ובמקביל נצחון של שומאכר - לא רואה איך הגלגל מתהפך.

אלונזו יציב מאוד, כמעט חף מטעויות , והרנו אמינה לפחות כמו הפרארי , אם לא יותר. שומאכר מהיר מאוד ף אבל את ג"פ תורכיה וזה שלפניו הוא לא ישכח מהר. שתי טעויות שעלו (אולי) באליפות, למרות שכרגע הפרארי מהירה יותר.

פורסם

בחרתי באופציה השלישית.

אותי מעניין יותר שהצופים יינצחו.

בתורכיה הצופים ניצחו - קיבלנו קרב איתנים עם הכרעה על חוט השערה, עוד 25 מ' של ישורת והתוצאה הייתה מתהפכת.

ככה מירוצים צריכים להיות.

מוטי

פורסם
דובי,

בתור בחור אנין דעת

מעניין אותי לדעת מה אתה חושב,

מי יהיה האלוף???

טוב אמיר מכיוון שביקשת .

למרות שאני מאד מתעב את האופי של מיכאל שומאכר על המסלול בגלל ההתנהלות שלו לאורך השנים שהוכיחה עקביות מסוכנת , משום מה נראה לי שאני מעדיף שבכל זאת השנה הוא ינצח ולו רק בגלל הקאמבק שפרארי והואעשו לאחר פתיחת העונה של רנו .

בנוסף , ונעזוב רגע פוליטיקה בצד , פרארי בתור קבוצה פועלים טוב יותר ושומאכר מקבל תמיכה טובה יותר מבן זוגו לקבוצה , מאסה . אם וכאשר מיכאל יזכה באליפות השנה בהחלט יתכן שהגרמני יפרוש בסוף העונה , מה שבאופן כמעט ודאי יביא את ריקונן לפרארי ויותר מזה ישאיר את מאסה בכסא שהוא כל כך ראוי לו .

יש לי עוד הרבה מה לכתוב אבל בוא נשאיר את זה להמשך , כאשר יהיו עוד תגובות .

דובי

פורסם

בתורכיה הצופים ניצחו - קיבלנו קרב איתנים עם הכרעה על חוט השערה, עוד 25 מ' של ישורת והתוצאה הייתה מתהפכת.

ככה מירוצים צריכים להיות.

מוטי

אתה חולמת.

15 הקפות לא הספיקו לשומאכר , אתה חושב שאם היה מדובר בכל סיבוב אחר אלונזו היה מאפשר לשומאכר להתקרב ככה?

פורסם

לא למהר להפריש את שומאכר. למה לפרוש אחרי האליפות הזו?

השמועות אומרות שהוא רוצה 100 נצחונות, וכל עוד הוא יוכל להשיג זאת, הוא ישאר.

גם אם הוא לא הנהג הטוב ביותר בכושר הטוב ביותר כרגע, הוא עדיין מולך במשחק הכסאות, ופרארי יתנו לו כמה ניסיונות שצריך כדי להגיע לנצחון המאה.

ברינג און דה סבבה

פורסם

מוטי, 25 מ' לא היו מספיקים כדי להפוך את התוצאה. שומכאר נצמד מס' פעמים לאלונסו ב-15 ההקפות סיום ואלונסו ברח לו כמה מטרים קדימה כל פעם.

לדעתי אלונסו יקח את האליפות גם השנה. קודם כל כי אני אוהד את רנו. דבר שני ושמר כבר אמר - רנו לא פחות אמינה (לפחות ב-F1 הן אמינות) מפרארי ולדעתי בלי פרישה של אלונסו, שומכאר לא יזכה.

בקשה אחת רק יש לי - שימשיך כמו בשני המירוצים האחרונים: מעניין ומותח לשם שינוי.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני מהמר על אלונסו,

פשוט יותר מדי דברים צריכים לקרות כדי להפוך את הגלגל.

מה גם שהגלגל התהפך פעם אחת בפרישה של אלונסו בהונגריה, ופרארי, בקור רוח יש לומר, התהפכו ביחד עם הגלגל.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אני חושב שללכת על אלונסו זה ממש לא הימור .

מצד שני לטובת ההיסטוריה , שאני כל כך אוהב , כדאי שמיכאל שומאכר ינצח , בכל זאת , נאהב או נשנא אותו , הוא עשה משהו לספורט הזה , ודי היה לראות ערימות של פנאטיים גרמניים מתודלקים בגלונים של בירה ביציע בהונגרורינג בכדי להבין את זה .

מצד שני , שאלונסו יוכיח שהוא מסוגל לעמוד בלחץ , זה יכול להיות נחמד .

אל תשכחו שמשחק הנקודות קובע ובהחלט יתכן מצב שבו הם לא מנצחים ומאד חשוב מה בן-הזוג שלהם עושה ולפחות בשלב הזה של העונה פרארי חזקים יותר ו"גונבים" נקודות מרנו .

דובי

פורסם

דובי, מסכים איתך, ישנן מילים מתאימות יותר מהימור למקרה הנדון. יחד עם זאת גם הימור "בטוח"

הוא הימור.

ודרך אגב, אני מאלה שמקוים שאלונזו לא יעמוד בלחץ ו\או הרנו תתפרק.

הכל בשביל סיום עונה מהסרטים.

חי

נ.ב.

כשמחשבים את הסיכויים של פרארי לזכות השנה, זה נשמע ממש כמו נבחרת ישראל בכדורגל. :lol:

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

הכוונה, שהרבה סיכויים אין אבל התקווה גובעת אחרונה

אני בחרתי בשומאכר בגלל אותם סיבות שהועלו פה ולא רציתי לחזור על הכתוב פעמיים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

סתם מגמה שיש לגבי הסקר .

קיים שינוי באחוזי הסקר . אלונסו שהוביל בבטחה בסקר עם מעל 50 אחוז יורד עכשיו ומתקרב ל-40 ומיכאל שומאכר מצמצם פערים .

לא , זו לא העונה בפורמולה-1 אלא הנתונים כרגע בסקר שלנו .

יום טוב

דובי

• תוכן חדש...