Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע- VW 2000CC של טרנספורטר.

הצילינדרים פורקו מהמנוע (לא בלי מאבק), על כולם חלודה חיצונית (על ובין צלעות הקירור).

איך אתם ממליצים לנקות אותם?

חשבתי על חומצה- מה דעתם? ואם כן- איזו חומצה?

גם בראשים (אלומיניום) יש הרבה לכלוך, גם כאן- חומצה תעשה את העבודה??

אסף.

פורסם

1. צילינדרים: או טבילה בחומצת מלח קנויה או ניקוי חול. שים לב: חומצה - לא לשכוח את החלקים בפנים!! אפילו שמדובר בברזל יציקה. בדרך כלל מספיקות מס' דקות. בניקוי חול: לחתוך קרש/דיקט, לקדוח חורים ולחבר לפני השטח עם הגוז'ונים, על מנת שסילון החול לא יפגע בו. כמובן שלאחר הניקוי - לצבוע מיד כדי שלא תתפתח שוב חלודה.

2. ראש אלומיניום: בשום אופן לא חומצת מלח! או ניקוי עם גרגירי זכוכית/פלסטיק או באמצעים מכאניים (מברשות ברזל על ציר בשילוב עם סולר). שוב - מיסוך של החלקים שהם פני שטח אוטמים.

פורסם

טבול אותם לכמה שעות בחומצה שמשמשת לניקוי מאיידים.

הראשים והצילינדירים יצאו נקיים,לפחות משמן ומשקעי פיח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מקווה שלא לגמרי.

רינגים יוחלפו, וכל האטמים במנוע, כוללל גומיות שסתומים. אין כווה להחליף בוכנות, מיסבים, או כל חלק אחר שיעלה את מחיר המנוע באופן משמעותי.

אם יתגלו ממצאים שיחייבו להשקיע סכום נכבד (ובשביל קנה המידה- התקציב של הפרוייקט הזה כולו הוא באלפים בודדים של שקלים, מתוך זה המנוע הוא לא חלק הארי)- המנוע יהפוך מייד ל"בנק חלפים" עבור המנוע של הקמפר (שגם הוא 2 ליטר), ולחיפושית נמצא מנוע אחר שיעלה פחות.

אגב, את הקישור אני מכיר. מאמרים מצויינים.

אסף.

פורסם

אוקיי סבבה , אני גם עושה בדיוק את אותה עבודה למנוע 1700 שלי עכשיו, ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לעשות אונינג לצילינדרים , ולתת את הראשי מנוע לשיפוץ שיכלול החלפה של תושבות שסתומים ומובילים!

• תוכן חדש...