Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום - תוכלו להמליץ לי על קורס נהיגת ראלי עפר בחול , איזור טורקיה \ יוון \ הסביבה

אני מעוניין בקורס מקומי של כמה ימים - לא קורס שמאורגן דרך הארץ .

ומהם פחות או יותר העלויות ? מה הקורס כולל ..?

תודה ..

פורסם

ג'קי שלום

אני לא מבין את ההתעקשות על לעשות קורס , לא דרך הארץ או מישהו מהארץ שמארגן את זה ...

את קורסי הראלי בארץ , באשר הם מעבירים אנשים שיש להם "קצת" ידע בראלי .

בין אם זה ראם סמואל שזכה באליפות צרפת בראלי או יובל מלמד שסיים במקומות מכובדים בראלי ירדן .

משום מה נראה לי שלפחות בתור התחלה תפיק יותר תועלת מהדרכה מקומית ואפילו קורס ראלי בארץ .

בסופו של דבר הקורס נותן לך את הכלים , השאלה היא אם תדע להשתמש בהם ?

אני ממליץ לך לדבר עם אנשים שעברו קורסים כאלו בארץ , לדבר עם ראם סמואל ויובל מלמד , ואגב , גם אלטרנתיבי של איתי אלון מתחילים להעביר קורסי ראלי .

אין לך מה למהר לטורקיה או יוון , אני עדיין לא ראיתי איזה נהג ראלי גדול שיצא משם...

אשמח לסייע

דובי

1.jpg

2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שלום דובי

אני מאוד מתעניין ואוהב את תחום הראלי , לא התכוונתי בשאלה שלי לומר שכאן מלמדים פחות טוב או יותר טוב מההדרכה בחול .

הרעיון שלי היה לשלב טיול בחול פלוס קורס ראלי - ולכן שאלתי לגבי קורסים מקומיים ..

מה גם שאני בטוח שהקורסים כאן בארץ מקצועיים וטובים אבל המצב הכספי (חייל בסדיר) לא כל כך מאפשר אותם .. כנראה שאאלץ להמתין קצת עם החלום .

בכל מקרה אשמח להיעזר בך ותודה על התגובה .

פורסם

הי ג'קי

תן צלצול למשה (אחראי לקוחות פרטיים של מסלולים), בטלפון 03-6343002. אולי יוכל לעזור לך, ובוודאי שאחרי השיחה יהיו לך יותר אופציות מאשר עכשיו...

אני מצטרף לגמרי לדעתו של דובי. יש נהגים וחברות בארץ (עם קרדיט ורזומה גדול יותר וגדול פחות) שיכולים לתת לך הדרכה ואימונים מצויינים במחיר הרבה יותר נמוך מאשר בחו"ל. גם בתור חייל בלי הרבה כסף תוכל למצוא את הקורס הכי נכון עבורך, ואפילו אם זה אומר "להתחיל בקטן" כרגע - זה עדיין עדיף על כלום. צריך להתחיל מתישהו, לא?

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

ואוסיף עוד דבר קטן .

מכיוון שציינת שזה במסגרת טיול בחו"ל , לדעתי האישית , שמור את הכסף לטובת ארוע מוטורי זה או אחר בחו"ל - ראלי או מרוץ במסלול ואת הקורס תעשה בארץ , ככה תרוויח פעמיים .

חוץ מזה שהכי חשוב לעשות את זה בארץ , ועכשיו בגלל - הציונות !!!

תאר לך מצב שבעתיד הקרוב באמת תתקדם , תצליח ותזכה להצלחות בקנה מידה עולמי...וכאשר ישאלו איפה למדת - תגיד בגאווה - בישראל !!!

ותחשבו על זה

דובי

פורסם

שלום לכולכם מרחוק, קראתי את השאלות והמחשבות שפה, אז ככה, פה בסקנדנביה ישנם בתי ספר מעולים לנהיגת ראלי, ובנורבגיה במיוחד ישנו בית ספר שמעביר קורסים רק בחורף, זה לא זול כמובן המחשבה של לצאת מהארץ לנורבגיה לשבוע ימים לקורס נהגיה, אבל זו אופציה שבמידה וחברה כן יהיו מעוניינים בעתיד אשמח לבדוק פרטיים ולפרסם אותם, בוא לא נשכח כשאתם עוברים קורס בחורף ונהיגה בשלג, אתם לומדים משהו שיעזור לכם בטוח במירוצי קייץ. אז שיהיה לכולם כל טוב

ותמשיכו לנהוג בזהירות זלמן דגן נורבגיה

oppned1.jpg

oppned2.jpg

oppned3.jpg

פורסם

או, מישהו מקומי זה מעולה :grin:

אני בזמנו נדלקתי לגמרי כשראיתי את הנהיגת שלג שיש בביה"ס של אלטונן אבל אני לא בטוח שהוא פתוח לפרטיים. עושים שם מבחנים והשקות של bmw.

אם יש לך פרטים על הקורסים האפשריים לנהיגת שלג שיש בנורבגיה והסביבה אני יותר ממעוניין.

מעניין אותי לדעת סדר גודל של מחירים וכמובן אם הם מועברים באנגלית (או יותר מדוייק אם אפשר להסתדר בקורסים בלי לדעת נורבגית...)

תודה,

ניר

פורסם

שלום לך ניר NMP לשאלתך בקשר לקורסים, אז דבר ראשון כן ישנה אפשרות לעבור קורס כזה כשאתה לא דובר נורבגית, כי בית הספר הזה מעביר קורסים לנהגים ולנווטים מכל אירופה, מחירים בגדול בפעם האחרונה ששוחחתי עם מנהל בית הספר כשהיתה פניה מקבוצה בארץ, היו בסביבות ה1500 דולר לשבוע ימים, וזה כלל קורס, מלון, אוכל, וכו. מה שכן בית הספר הזה מאוד פופולרי כך שצריך להזמין מקום שנה מראש, בהצלחה זלמן

פורסם

שבוע ב-1500 דולר כולל הכל (פחות טיסות) ? :shock: גרושים במונחים של התחום.

איך נקרא הבי"ס ? יש איזה שהוא אתר אינטרנט או דרך אחרת ליצור קשר ?

תודה,

ניר

פורסם

תודה על הלינק.

לצערי כצפוי יש סיבה טובה למחיר הזול (שאגב יוצא יותר מ-1500 יחד עם המלון והארוחות).

אתה אמור להגיע עם הרכב שלך, רכב ראלי מוכן לפי התקן עם כל הציוד והטיפולים שידרשו במהלך הפעילות הזאת.

זה קורס אימון מקצועי לנהגי ראלי.

העלויות הרציניות בתחום הזה הם הרכבים עצמם כך שהקורס הזה לא עוזר במיוחד.

חבל.

אם אתה יודע על קורס שגם מספק את הרכב והציוד אני אשמח לדעת.

תודה,

ניר

פורסם

למי שמעוניין לדעת - בעל בית הספר ,ג'ון האגלנד , נהג ראלי נורבגי שבמשך שנים רבות נהג במכוניות סקודה שונות - 130 הנעה אחורית , פייבוריט וסייע בפיתוח הפליסיה קיט-קאר .

זכה בנצחונות רבים באליפות אנגליה ובאליפות העולם .

דובי

פורסם

ניר שלום לך, אני לא יודע מהיכן יש לך את האינפורמציה הלא נכונה הזו? או שאתה מנחש? הקורס הזה הוא מקצועי לגמרי, הרכבים מסופקים מבית הספר שם,עם המורים. ואני לא חושב שזה כלכך זול כשאתה חושב שצריך גם לשלם כרטיס טיסה שהוא בסביבות ה 800 דולר לדעתי??????? בהצלחה

• תוכן חדש...