Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יומולדת לפליקס וונקל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החודש. לרגל האירוע - כמה מלים על המנוע שלו, כאן. בנוסף, אני מתכנן כתבה בגליון המודפס, ולאור זאת: האם ידוע לכם על Ro 80 נוסעת בארץ? מספר טלפון? משהו?

תודה

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
החודש. לרגל האירוע - כמה מלים על המנוע שלו, כאן. בנוסף, אני מתכנן כתבה בגליון המודפס, ולאור זאת: האם ידוע לכם על Ro 80 נוסעת בארץ? מספר טלפון? משהו?

תודה

טל

יש בחורצ'יק נחמד אחד שיבא אחת כזו והיה מגיע איתה למפגשים....ויש גם אופנוע עם מנוע כזה....

http://img454.imageshack.us/img454/7109/dscf8422js8.jpg

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ויש גם קו ייצור פעיל למנועי ואנקל בארץ הקודש...

אסף.

אתה חושב על מה שאני חושב?

ששש..... :nono::nono:

;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ויש גם קו ייצור פעיל למנועי ואנקל בארץ הקודש...

אסף.

אסף

פרט הסבר נמק , וברצינות : אשמח לשמוע מעט יותר פרטים

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...