Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחק הכסאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שגם אתם , בדיוק כמוני , כאשר הייתם קטנים שמחתם לשחק במשחק הכסאות .

אם זה היה בגן הילדים או בסתם איזו מסיבת יום הולדת .

כל הכסאות היו מסודרים בשורה והיתה תחרות בין הילדים מי יתפוס את הכסא , חלק מהכסאות היו נתפסים ראשונים ואז המלחמה היתה ממשיכה עד שנגמרו הכסאות .

בפורמולה-1 מדי קיץ כמעט מתחיל משחק הכסאות הזה בין הנהגים וגם בין מנהלי הקבוצות , חלק מהשחקנים הם אלו שכבר נמצאים במשחק הזה וחלקם חדשים .

לעונה המתקרבת אלינו , 2007 , המשחק החל בעצם עוד לפני תחילת עונת 2006 , כאשר מקלארן הודיעו שהחתימו את אלונסו וגרמו לצונאמי במשחק הזה .

היו הרבה לחשושים מי ילך משם רייקונן או מונטויה ולאחרונה לפחות אנחנו יודעים שמונטויה בהחלט לא יהיה במקלארן ב-2007 , למעשה הוא כלל לא יהיה בפורמולה-1 , אלא חוזה של 10 מיליון דולאר סידר לו חוזה בדודג' צ'ארגר ב-NASCAR של צ'יפ גנאסי .

אבל השמועות ממשיכות .

מיכאל שומאכר מחזיק את הקלפים שלו קרוב לחזה ולא נותן לנו אפילו רמז במשחק הפוקר שלו .

אני רוצה ששומאכר ישאר לפחות לעוד עונה בפרארי , ומאד רוצה לראות לידו את...קימי רייקונן .

כן , אף אחד לא אמר שרייקונן נשאר במקלארן ולכן הכי טוב יהיה אם נראה אותו בפרארי . למה ?

אני רוצה פעם אחת בכל הקריירה הארוכה של הגרמני שיתמודד עם נהג ברמה , אולי כמו שלו , ברכב זהה . רק ככה אולי אוכל להגיד שהוא בהחלט בין הכי טובים שיש .

איירטון סנה עשה את זה במקלארן בזמנו , כאשר הגיע לשם , כאשר אלאן פרוסט היה בשיא הקריירה שלו ועכשיו הגיע גם תורו של הגרמני .

מצד שני , מבחינתי אין לי שום בעיה שלא יוכיח כלום , לא לי ולא לאף אחד אחר והספק תמיד ישאר שם...

אני גם רוצה לראות את קימי רייקונן נשאר במקלארן ונלחם ראש בראש מול אלונסו , זה בהחלט יכול להיות מעניין ומאתגר לשניהם .

אני לא חושב ששניהם או אפילו אחד מהם ישמח לאתגר הזה , ובכל זאת זה יכול להיות מעניין .

ברנו בכל מקרה יהיה כסא אחד פנוי והשאלה היא אם בריאטורה ילך על מרק וובר שחתום אצלו או אולי יתן צ'אנס לפיני הצעיר קובליינן . וובר כבר הוכיח שאת המהירות יש לו וחסרה לו רק יציבות , רכב אמין ובעיקר מזל , בקבוצה כמו רנו זה יכול בהחלט להסתדר .

אלה הם בהחלט שחקני המפתח לקראת העונה החדשה וכנראה שלקראת מונזה , שם מיכאל שומאכר אמור להודיע על כוונותיו , נהיה יותר חכמים .

עד אז....המשחק בגן הילדים של ברני אקלסטון ימשיך...תפעילו את מוסיקת ה-V-8 בבקשה ...

דובי

13.jpg

14.jpg

15.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

קובליינן מסומן כבר מספר שנים כדבר הגדול הבא ולדעתי נראה אותו ברנו בשנה הקרובה.

כיום יש בעייה (וזאת רק אחת מיני רבות מאות) שיש לא מעט נהגים טובים שבהחלט יכולים להיות פייבוריטים אבל משום מה בגלל מה שכתוב בסוגריים, הם לא מתבלטים וזה רק מוסיף לשיעמומון שניקרא פורמולה1.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים תפסיקו את המוסיקה לרגע ותוציאו כסאות !!!

מרק וובר ודיויד קולטרד חתומים ברד-בול ל-2007 !!!

מה שאומר בתור דבר ראשון שכריסטיאן קלין בחוץ , ורד-בול הודיעו שיתמכו בו בהתאם לחוזה עד סוף העונה .

המהלך של וובר היה כתוב על הקיר וזאת לאחר שוויליאמס הודיעו על החתמתו של אלקס וורץ האוסטרי , נהג המבחן שלהם , כנהג רשמי , לצידו של ניקו רוזברג לעונה הבאה , דבר שלא השאיר מקום לוובר .

למרות השמועות וקשריו של וובר עם בריאטורה חתם האוסטרלי אצל השוורים האדומים עם הכנפיים .

ואנחנו עדיין לא יודעים מה יהיה בחבורת החוד...

מוסיקה בבקשה .

דובי

פורסם

אני בתור אוהד רנו די התבאסתי שאלונסו עוזב. מה שכן, יהיה מעניין לראות אם אלונסו יסתדר ברכב אחר

היו שמועות על משהו לא הגיוני שבריאטורה ירצה 2 נהגים פינים בקבוצה שלו (קובליינן ורייקונן, נשמע קצת הזוי ולא נראה לי שפיסיקה ימצא את עצמו מחוץ לרנו עונה הבאה)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ואסור לשכוח כמובן את ז'אק ווילנייב...

לגבי ז'אק ווילנייב העניין מאד פשוט , באם זה היה תלוי רק במריו תייסן ווילנייב לא היה נוהג גם השנה בב.מ.וו אלא שהם נתקעו עם חוזה יקר שהיה לו עוד מסאובר והעדיפו להמשיך אותו .

למרות שז'אק השתפר במהלך העונה , גם לא היה ברור שזה הולך לסוף והוא החליט , כרגיל , לעשות את זה בדרך שלו .

הוא הריח שב.מ.וו הולכים להיפטר ממנו לפני סוף העונה ולכן הודיע להם על "מחלה" , בדיוק כמו שאני או אתם עושים שלא מתחשק לכם לקום בבוקר לעבודה ... icon_wink.gif

בראיון שנערך עימו לאחרונה באוטוספורט הוא אמר שהוא מוכן לנהוג בשנה הבאה בכל קבוצה שהיא בפורמולה-1 כי הוא פשוט נהנה עדיין מהספורט הזה , גם אם ירויח פחות .

לגבי בחירת הקבוצות שלו בעבר אמר ז'אק כי כאשר חתם ב-BAR היה שם עתיד ורוד עם קרייג פולוק ולשניהם היה ברור שהם הולכים לבנות משהו טוב , לכן גם התחייב כך , בנוסף לכסף הטוב שקיבל (עליו אמר - אם יש מישהו שמוכן לשלם למה שלא אקח...)

השינוי החל כאשר דיויד ריצ'ארדס הגיע ופולוק הלך , לז'אק היה ברור וכך גם ריצ'ארדס שידר לו , שהוא לא רצוי שם ולכן גם עזב לבסוף .

עוד אמר כי מאד נהנה מהרומן הקצר שבריאטורה איפשר לו ברנו (ושם עדיין יש כסא פנוי...) וגם מהסאובר כקבוצה פרטית עדיין .

לגבי ארה"ב - NASCAR או CHAMP הוא לא שלל כלום ואפילו היה מוזכר ברמיזה לגבי מעבר אפשרי ל-NASCAR עוד לפני מעברו של הקולומביאני שאוכל מקדונלד...

שני פינים ברנו ...קשה לי להאמין , למרות שזה שילוב מעולה , שניהם נהגים מצויינים .

רייקונן כמובן מנוסה הרבה יותר אבל קובליינן בעל כשרון אדיר ואם רוזברג בפורמולה-1 אז קובליינן מזמן היה צריך להיות שם לדעתי .

אבל מי שבאמת הייתי רוצה לראות ברנו הוא - ויטנטוניו לויזי .

האיטלקי הכשרוני הזה מתבזבז בטורו-רוסו . הוא כבר הוכיח אין ספור פעמים השנה שלנהוג טוב הוא יודע ואפילו לנהוג מהר כשאפשר .

עם רכב נחות ומוגבל כמו השור הזקן שלו שבקושי שומע איטלקית הוא משיג תוצאות מכובדות וברור שהוא יותר טוב מסקוט ספיד .

אז אולי רנו יחליטו לפתוח טיפה את העיניים או את הראש ולקחת אותו .

כמובן שכלל לא ברור שבריאטורה נשאר שם ...החוזה שלו מסתיים בסוף השנה ולא בורר אם יחדש אותו , מה גם שהוא לא בשיא הבריאות...

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קבוצת רנו פירסמה היום באופן רשמי שהייקי קובלינן יצטרף לפיסיקלה כנהג שני בעונת 2007 , במקום פרננדו אלונסו שיעזוב בתום העונה למקלארן .

1157530595.jpg

לאט לאט כבר לא נשארים כסאות במשחק הזה .

רנו - פיסיקלה + קובלינן

וויליאמס - וורץ + רוזברג

טויוטה - ר.שומאכר + טרולי

הונדה - באטון + בריקלו

רד-בול - וובר + קולטארד

ב.מ.וו - היידפלד + קוביצה (קרוב לוודאי )

טורו-רוסו - לויזי +ספיד (קרוב לוודאי )

סופר אגורי - סאטו + ...טרם פורסם רשמית

מקלארן - אלונסו + ...טרם פורסם רשמית

פרארי - טרם פורסם רשמית

מידלנד - טרם פורסם סופית בגלל אי וודאות לגבי מכירת הקבוצה .

דובי

פורסם

אם אכן הידיעה שהתפרסמה אתמול ב YNET נכונה, ובה שומאכר מכנס מסיבת עיתונאים מיוחדת וחשובה מייד אחרי המירוץ ביום א' להודיע על פרישתו - הרי משחק הכסאות ייקבל תפנית מאד מעניינת

פורסם

הידיעה על הודעתו של מיכאל שומאכר התפרסמה בעיתון גרמני ומשם השמועה פשטה בכל העולם .

מה שמוזר ומעניין שבאתר של מגזין הספורט המוטורי אוטוספורט אין כל התייחסות לנושא .

הודעתו במונזה היתה צפויה כבר מזמן , הוא עצמו אמר זאת כאשר כולם ציפו להכרזה עוד בגראן-פרי הגרמני .

ועכשיו כשלא נשארו הרבה כסאות במשחק השאלה היא מה רייקונן יחליט או כבר החליט .

אזכיר רק סיטואציה דומה במקרה של נלסון פיקה ואיירטון סנה .

סנה בזמנו התלבט באם לחדש חוזה בלוטוס ופיקה גאל אותו מיסוריו כאשר חתם בלוטוס ולסנה לא היתה ברירה אלא להתפשר על החוזה הראשוני שהוצע לו במקלארן .

לא שהיה לו מה להתלונן , פשוט היו לו פחות קלפים למיקוח , באם רצה להיות תחרותי , מכיוון שמקלארן היתה השם החם על הגריד אז ואלאן פרוסט כבר היה שם .

דובי

1.jpg

2.jpg

פורסם

טוב אז עכשיו כבר המשחק די נגמר ונשאר למעשה רק כסא אחד לריב עליו , זה שמקלארן עדיין לא החליטה מי ישב עליו .

פרישתו של מיכאל שומאכר פתרה עוד חלק מהמשחק כי קימי רייקונן התיישב על הכסא הפנוי שהותיר הגרמני ועכשיו נראה את קימי באדום לפחות עד 2009 .

כנראה שמאסה , שעושה עבודה נהדרת בפרארי ימשיך שם .

רון דניס הודיע שיבחר את הנהג השני , שינהג עם אלונסו , רק בדצמבר , סמוך לחג המולד ועד אז פאפט, המילטון ודה-לרוסה צריכים להמשיך ולרקוד לצלילי המוזיקה .

אגב , דורנבוס יחליף את כריסטיאן קלין כבר מהמרוץ הקרוב ברד-בול ועד סוף העונה .

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• תוכן חדש...