Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.4wd.co.il/rally2006/

עברה שנה, וביום שישי מירוץ הסיבולת שוב יוצא לדרך.

לכל אחד יש נקודה קרובה לבית בה הוא יכול לראות את המירוץ- אז תתכוננו, תבחרו איפה לצפות באופנועים, טרקטורונים, באגים וג'יפים, ואל תשכחו להיזהר לא להידרס...

אסף.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זהו הראלי הקשה והתובעני מסוגו בישראל ודומה ברמתו לימים הקשים בראלי דקאר.
האומנם?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
האם מכוניות ראלי יכולות להשתתף בראלי חרמון אילת?האם זה יהיה אפשר בעתיד?
הקטגוריות קצת "מעורבבות", בגלל שמדובר במסע ניווט. מבחינת תנאי שטח- לא הייתי לוקח רכב נמוך למסע, יש קטעים דוגמת ציר הגז מדרום לערד, בהם סלעים ינשכו לך חלקים מהאוטו.

מצד שני- כל מי שמשלם יכול להשתתף (למרות שהשנה זה קצת מאוחר...)

מצד שלישי- פיאט השליכו לתחרות פנדה 4X4- נמוך כמו מכוניות ראלי ואולי יותר... אז אני לא יודע...

אסף.

פורסם

הי חברה ,

היום הראשון של תחרות ראלי חרמון אילת התקיים היום בכפר בלום.

מעל ל 80 צוותים נרשמו לתחרות !!!!! שזה מעל 100 איש בהנחה שיש צוותי זוגות אופנועים וטרקטרונים , פשוט מדהים.

מצורפת גלריה שמכילה את הרכבים שהגיעו לתחרות , מתנצל בפני מי שלא נמצא שם , באמת ניסיתי לתפוס את כולם אבל היו פשוט ה מ ו ן רכבים.

עוד 5 שעות הזינוק.

שיהיה בהצלחה לכולם , ובעיקר לאריה שלנו שנוהג ומנווט לבדו ברכב .

להתראות באילת

עדי

צוות מרשלס.

לגלריה - http://www.marshals.co.il/gallery40/index.htm

DSC_9502.JPG

DSC_9503.JPG

DSC_9444.JPG

פורסם

שלום לכולם,

לשמחתי יצא לי להיות נוכח בתחנת הביניים של ראלי חרמון אילת בגזר. כאשר ראשוני המתחרים הגיעו, נראה שהכל עובד חלק. אבל ככל שהתגברה התנועה במקום כך גברה גם האי ודאות של חלק מהקבוצות שהעלו שאלות של מי מו מה... אני ממש לא מעוניין להיכנס לכל העניין כי אני לא מומחה גדול במרוצים מסוג זה.

מה שכן אני יודע זה שבכל מירוץ במקום חניה כזה, צריך להיות מזכירות מסודרת הממוקמת במקום נראה לעין, ונותנת אינפורמציה למתחרים ולאנשי השירות שלהם. ראיתי אתמול מתחרים ואנשי צוות רצים אחר השופטים או מרשלים אחרים בשטח לקבל אינפורמציה ולא קיבלו מכל סיבה שהיא.

דבר נוסף שהפריע לי ולדעתי חייבים להתארגן מהר בנושא, זה האפשרות לתאונות.

כמו בכל ספורט, גם בספורט המוטורי יהיו תאונות, ואני מקווה מאוד שכמה שפחות. אבל הנה היתה תאונה מספר ק"מ אחר היציאה לשלב ההמשך מחניית גזר. פה המתינה לי הפתעה, אין אמבולנס בסביבה??????????????? ובמידה ואני טועה שמישהו יתקן

אותי, אני יודע במה זה כרוך להצמיד אמבולנס לתחרות כזו, אז מה עושים?

נכון מסוק ולא משנה מה העלות שלו. כשראיתי את הבחור יורד מרכב פרטי שהוציא אותו מהשטח רווח לי, ולא משנה שאני לא יודע מה היה מצבו האמיתי אבל לפחות הוא הלך על רגליו.

נתתי לכולכם חומר למחשבה ואני מקווה שמארגני תחרות מסוג זה ייקחו מחשבות אלה לתשומת ליבם.

בהצלחה לכולם,

סעו בזהירות,

זלמן 8)

פורסם

חזרתי זה הרגע מהראלי המפרך הזה, מה ראיתי?

86 צוותים מוזנקים ,ראיתי ארגון אירוע מופתי ברמה שלא מביישת אירועים מקבילים באירופה,מינהלה מתקתקת בנועם בלי עצבים, (אפשר גם בלי עצבים) יקי שקרל,יובל,ורד,הדס,מאיה,

ןעוד אחרים שאינני מכיר. (יסלחו לי)

התכנסות בכפר בלום,זינוק בתל פאחר בואכה אילת.

כשופט ראשי באירוע נסעתי את כל הדרך ,ביקרתי עמדות מרשלים לאורך הציר במפתיע

פגשתי אנשים נלהבים (חלקם עברו קורס מרשלים) כל כמה דקות דיווחים למנהלת, הופתעתי לטובה.

אפילו הערעורים שהוגשו טופלו בצורה מכובדת .

בדיקות טכניות כמו שרק ברוך לביא יודע לבדוק (נפסלו מכוניות)

יש ספורט מוטורי בישראל .

מירוצי מכוניות

פורסם

הי

ראלי חרמון אילת הינו המאורגן ביותר מבין הראלי המתקיימים בישראל ,לצערי ראית את תחנת הפיץ בגזר שלא היוותה דוגמא לשאר הארגון , אולם הערותיך נכונות ומוצדקות

1. אי הסדר שהיה שם בהזנקה היה בניגוד לתקנון .ואכן צריך להיות שם מזכירות .

2. צריך להיות פינוי רפואי בזמן סביר מכל נק' .

בכל מקרה היה ראלי מאורגן ומהנה הלוואי שירבו כמותו

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

עכשיו חזרתי מאילת.

אני רק יכול להגיד שהמרוץ הזה היה חוויה בהחלט בלתי נשכחת,אנחנו כצוות סיוע נהננו מכל רגע.

אחת החוויות היותר מהנות היה קטע שבו נסעתי עם הרכב סיוע על הכביש והרכב של הקבוצה שלנו נסע מקביל אלי בשטח.

וכמובן כשראיתי את הרכב שלנו חוצה בשלום את קו הסיום באילת.

כל הכבוד למארגנים ולנותני החסות של הראלי הזה,

כמובן כל הכבוד לכל המשתתפים (86 זינקו,60 סיימו).

ובהחלט כבוד גדול לרוכב אופנוע (יוני לוי אם אני לא טועה) שסיים ראשון בדירוג הכללי.

מחכה כבר לשנה הבאה....

רפי.

שואל ועונה, ירוחם

פורסם

דובי

סוג המירוץ שהיה הוא ראלי רייד עם 2 סטייגים של למעלה מ100 ק"מ כ"א

גם תנאי השטח וגם אורך הסטייג פוסל אוטומטית אפשרות של חיבור מכוניות ראלי לאירוע כזה

מה שכן הייתי מאמץ את החבורה הזו (יקי שקרל) לניהול ראלים שלנו והלוואי שיסכימו.

דני לוי

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...