Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למשהו יש מושג מה החוק לגבי יבוא אישי של רכב אספנות מסוג קראוון נגרר,האם חוקי לייבאו ואם כן מאיפה הכי כדאי לייבאו לארץ?

אשמח לקבל תגובותיכם ו/או הפניה לקישורים המתאימים

בתודה מראש ,זוסט

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

כן,

יש קראוון משאית[מפלצת כזאת] של בית חב"ד, הכלי מצוחצח ומתהדר ב-2 ספרות רישוי אחרונות 61.

אגב, שוקה, המודעה הזו כבר פגה תוקף לפני 3 שנים,

אבל:

5.JPG

----

פורסם

כנראה הדבר אפשרי.

ודוגמא הקראוון (עם לוחית רישוי אירופאית) הנגרר שנטוש כבר יותר מעשור במסוף 207 באשדוד מסתבר שמישהו לא ידוע הצליח לייבא אותו אך לא שחרר אותו משום מה מעולם

(לצערי הוא כבר שבור לגמרי וקירותיו נשברו לגמרי.)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

זה הנגרר שלי.

הוא חדש. ואם לא תיפול החלטה להביאו לארץ בימים בקרובים. הוא ייצא למכירה בארה"ב. פרטים נוספים בה"פ.

IMG_4953.jpg

פורסם
זה הנגרר שלי.

הוא חדש. ואם לא תיפול החלטה להביאו לארץ בימים בקרובים. הוא ייצא למכירה בארה"ב. פרטים נוספים בה"פ.

אז כאן אתה גר :lol:

נראה יפה מאוד

להכין לך וו גרירה לטנדר?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אפשרי. זה לא גרור אלא רכב "משא אחוד- מגורים", בדיוק כמו שרשום ברשיון רכב האספנות שלי.

אסף.

פורסם

קיבלתי תשובה רישמית ממשרד התחבורה.

מותר לייבא. כמובן שהוא צריך לעמוד בתקן, ושלא יהיה מעל 3.5 טון, וצריך טייטל, וצריך רשיון יבוא וצריך וצריך וצריך בלה בלה בלה

וגם המגורון (גרור) חייב להיות מהשנה האחרונה וטרם חלפו 12 חודשים מיום ייצורו בעת הרישום! מכאן שניתן לייבא, אבל הנגרר שלי יוצר בסוף 2008 ולכן הוא יישאר בארה"ב. חבל!

לא מבין את ההיגיון שבתקנה, מדוע ניתן להכניס רכב עד שנתיים (ולתושב חוזר עד 3 שנים) מיום הייצור, אולם נגרר רק עד שנה?

פורסם

לגבי יבוא רכב קראוואן אספנות,מי צריך ליבא כשיש בארץ את אחד המדהימים ביותר (בעיניי..)

אז נכון,אני משוחד:oops: וגם לא בטוח שרוצה למכור :-( אבל יש לי בעיית מקום אכסון וברחוב לא אשאיר אותו כי שם יש אנשים כאלו::twisted:

achziv 006.jpg

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
קיבלתי תשובה רישמית ממשרד התחבורה.

מותר לייבא. כמובן שהוא צריך לעמוד בתקן, ושלא יהיה מעל 3.5 טון, וצריך טייטל, וצריך רשיון יבוא וצריך וצריך וצריך בלה בלה בלה

וגם המגורון (גרור) חייב להיות מהשנה האחרונה וטרם חלפו 12 חודשים מיום ייצורו בעת הרישום! מכאן שניתן לייבא, אבל הנגרר שלי יוצר בסוף 2008 ולכן הוא יישאר בארה"ב. חבל!

לא מבין את ההיגיון שבתקנה, מדוע ניתן להכניס רכב עד שנתיים (ולתושב חוזר עד 3 שנים) מיום הייצור, אולם נגרר רק עד שנה?

יוצר בסוף 2008? אז מה הבעיה? הוא חורג בכמה, חודש, חודשיים- ועל זה הם לא יכולים לעבור?!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנאדי, ממש אין פשרות ועיגולי פינות. העו"ד שלי טיפל בזה.

לא סוף העולם. זה החוק ואנו מכבדים אותו כמו שהוא גם אם לא מסכימים איתו.

• תוכן חדש...