Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיספוסים + מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלוהים ישמור חבר'ה ראיתם ערוץ 22 פספוסים הערב? פשוט השמידו שם מיני! הקטע היה שהייתה אימא לכמה ילדים שהיתה לה מיני והם ממש שנאו אותה בגלל שהיא ממש קטנה ולא נוחה לנסוע עם הרבה נפשות! לכן הם החליטו להשמיד את המיני שלה, פשוט כואב הלב!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי, הקדמת אותי בשניה! בדיוק עמדתי לשאול, מה דעתכם, ששידרו את הביזיון הזה, ועוד כ"מקום ראשון"?! ומה הייתם עושים, לו מישהו היה אפילו חושב לעשות כזה "מעשה קונדס" לרכבכם האהוב?

דבר אחד אני יודע בטוח - אותי הקופסה על הגלגלים במקום, ממש לא הייתה מרגיעה!:evil::mm_mad::bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני יושב בסלון, מזפזפים מול הטלוויזיה, פתאום בערוץ 2 אני רואה איך משפחה של טמבלים משמידה מיני...:shock2: . אני אומר לאישה "עוד חצי דקה מישהו בפורום כבר יזעק עד לב השמיים".

אכן תמונות קשות.

כה חבל שיש אנשים כאלה תת-רמה בארץ הזאת, ועוד בשביל מה?? דקה וחצי אצל יגאל שילון...

ג'וני העצוב :cry:

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

את האמת - לי זה די "הוריד" מרצון לראות את ה"פיספוסים", מה עוד, שגם ככה התכנית לאחרונה די בתת-רמה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אידיוטים,גם שברו לאמא שלהם את הלב וגם הרסו את הרכב,לא משנה שזה מיני,זה לא מגיע לאף רכב יחס הזה,עדיף שיחליד למוות או יגרט מאשר ההתעללות הזו.

זה מזכיר לי מה אחד השכנים שלי עשה לאסקורט הישנה של הבן שלו כמעשה נקמה,הייתי בהלם לראות ב2 לפנות בוקר איך אדם מבוגר שובר את כל הרכב עם לום.

• אחראי פורום
פורסם

זוועה...זיפזפתי ונעצרתי בתמונות האלה, כ"כ קיוויתי שהם קנו רכב מושבת דומה

וסתם רצו להבהיל את האמא...

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חבורה של מטומטמים בלי חוש הומור (למרות מה שהם בטח חושבים)

"אם מישהו רק יתקרב לפיאט שלי אני את הבצים שלו מולק"

- אמרתי לאישתי שלא יהיו לה רעיונות (והיא בכלל אין לה ביצים)

1972 Fiat Spider 124

אז מה אם עולה לי מלאן ת'לאפים לשפץ אותה? אתם לא הייתם זורקים ילד שלכם כי הוא חולה נכון?.....

פורסם

סגרתי את הסרט באמצע.. פשוט התעצבנתי ליראות את הביזיון הזה!

זה פשוט חבורה של ערסים מגעילים !

אנשים חסרי תוכן והערכה לדברים של אחרים.

פורסם

לא יודע מה לומר.....כותב שורה ומוחק...

מה הקטע של הוונדליזם ?!

אומנם זה שלהם.....אפשר היה לתרום את זה למישהו/י שצריך/ה....

אפשר היה לעשות משהו מועיל......אפשר היה...

מצטער,הייתי חייב להגיב ,אבל פשוט לא יצא לי טוב.

פורסם

אני סגרתי כשראיתי את הפרצוף של מגריזו החצילה הזאת.

אז בעצם לא ראיתי את המיני.

ואני מעדיף לא לראות.

מישהו יכול לומר לי אם יש אפשרות לאתר את החלקים שלה ממה שרואים בסרט? נגיד צילום של אחד הערסים אומר "יש פה מסרק הגה, מחזירי שמן וברגים לגלגלים אם מישהו צריך, אני רק אניח אותם בצד לפני שאמשיך לרטש את שאר הרכב"?

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

כואב הלב לראות איך משביתים רכב כזה נדיר בימינו.

חרם על האוטו וגם על האמא אני לא רוצה לחשוב איך היא הרגישה באותו רגע.

אונו 94 1.6 הזרקה יחידה בארץ

פורד שנהייתה לבאגי

עובד במוסך מורשה מיצובישי יונדאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...