Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס לבנונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במסגרת המאמצים שלי למצוא רכב ישן לטעמי ולהצטרף אל הקבוצה הגדולה והמפוארת של עולם האספנות מבלי לפשוט את מכנסיי :smile:

נסעתי לטבריה לראות מרצדס 280 E למכירה מבציר דרום לבנון, שנת 1984. עשיתי זכרון דברים עם המוכר וומחכה ממנו למספר בירורים.

יש לי מספר שאלות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהן:

1. הרכב היה רכב של צד"לניק ובעל הרכב מתחייב לשלם עליו את המכס עם העברת הבעלות. האם יש מוקשים שעליי לשיחם אליהם לב מבחינת הניירת והיה ומשרד הרישוי מאשר העברת בעלות לאחר תשלום המסים?

2. האם מישהו בדק את הרכב הזה אולי בעבר?

3. האם אפשר להוסיף מזגן לרכב והאם העלויות מטורפות?

4. האם מישהו מכיר בעל מקצוע שיוכל לעשות בדיקה לרכב שכזה באזור טבריה או שברגע ואעביר אותו טסט זה מספק?

אשמח לתשובותיכם והידע שלכם?

יום טוב

פורסם

תיראה שיש לו טסט, אחרת לא תוכל להעביר בעלות...

כמו כן, אם מדובר ברכב ממגון או שעבר מיתכון כל שהו בצבא רד מזה... כי בצבא, כמו בצבא, לא היה איכפת לאף אחד מהרכבים האילו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני גם לא הייתי קונה רכב שכזה למרות העבר המפואר שלו, הרכבים האלו עבדו מאוד קשה ומצבם לא מזהיר,

ניראה לי גם שזו תהיה פרוצדורה מאוד מסובכת גם תשלום המס וגם העברת בעלות לרכב ללא טסט ושהבעלים שלו הוא צד"לניק.

אני לא רוצה לאכזב אותך אבל בהצלחה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ראשית תודה על התשובות,

העברת הבעלות תעשה כמובן רק לאחר שהרכב יעבור טסט, אני אשלם את הטסט ובעל הרכב ישלם את המכס (2500 ש"ח) בערך. הרכב גם רשום ברשיון הרכב כיום כיד ראשונה משום שבעל הרכב הוא הראשון מאז שהרכב עשה "עלייה" (נפלאות משרד התחבורה הישראלי).

האם גם לגבי השאלות הנוספות יש למישהו מידע שיכול לעזור לי?

פורסם

במקוריות כתוב "יבוא אישי משומש" כך שברור שהוא לא יד ראשונה.

לגבי המזגן, תכין 5000 ש"ח לפחות...

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דאג לגבות את עצמך היטב בנושא החוקי....ואל תשלם כלום לפני שהרכב על שימך באישור משרד התחבורה והיזהר מקומבינות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אתה ה-n00ny מה-Jeeptrip במיקרה? -ברוך הבא גם לכאן! :-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בתגובה ל GLUK - אכן אני אותו אחד (אני חושב :-)) יש בבעלותי רכב שטח (היה טרופר ועכשיו משהו אחר - מנהל הבנק שמח וכנופיית UMI עצובים). ואני מעוניין לרכוש רכב ישן ולהגשים חלום.

האם מישהו יכול להמליץ על מוסך שאליו אפשר להביא מרצדס או BMW ישנים לבדיקה לפני קנייה לקבלת מידע כללי על מצב הרכב?

תודה מראש

פורסם

בטבריה יש מכון בדיקה בשם "ימית" הוא לא מתמחה בשום דבר מיוחד מכון בדיקה רגיל.

במרחק רבע שעה מטבריה יש את מוסך מרצדס, מוסך ממש ענק ליד צומת בית רימון טיפה אחרי הכניסה לנצרת, מוסך ממש מקוצי ויחס אדיב מאוד.

אני בטוח ששם יוכלו לבצע לך בדיקה, שם המוסך הוא רינאווי תתקשר ותברר.

אבא שלי מטפל שם ברכב והוא מרוצה מאוד.

סתם שאלה, קנית את המרצדס שלך ממישהו שבם יואל אביטן מטבריה?

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
בתגובה ל GLUK - אכן אני אותו אחד (אני חושב :-)) יש בבעלותי רכב שטח (היה טרופר ועכשיו משהו אחר - מנהל הבנק שמח וכנופיית UMI עצובים). ואני מעוניין לרכוש רכב ישן ולהגשים חלום.

האם מישהו יכול להמליץ על מוסך שאליו אפשר להביא מרצדס או BMW ישנים לבדיקה לפני קנייה לקבלת מידע כללי על מצב הרכב?

תודה מראש

OK, ברוך הבא ל"תחום", ובהצלחה!

אינני יכול לעזור לך כאן לצערי , הטעם שלי, ספציפית לגבי המרצדסים, לדגמים הרבה יותר חדשים!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם אתה באזור גליל מערבי כנס למצובה למוסך יונתן , הברנש הוא מכונאי מהתקופה שהמכוניות היו באמת מכוניות ולא גושי פלסטיק עם מחשב .

אמנם הוא לא עושה בדיקות רכב ממוחשבות אבל המידע שתקבל שם יאפיל על כל מידע ממוחשב אחר .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

גלוק וn00ny, אולי נבקש מיובל שיפתח לנו פורום אספנות אצלו?:-)

ברוך הבא למועדון.....

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...