Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו מושג איפה אני יכול לעשות החלפת לגרים לבקקס שלי באזור כרמיאל??

לפרק אותם זה שטויות השאלה איך אני מכוון את זה במידה ואני רוצה לעשות את זה לבד בלי נזק?? מישהו יכול ללמד אותי?? אני מוכן לנסוע בשביל זה עד איזור ת"א בשביל ללמוד לכוון בקקס (אני תלמיד טוב) ובשביל שיפוץ באיזשהו מקום אני מוכן להגיע עד חיפה במידה והמחירים שפויים (להזכירכם הבעיה היא רק לגר אחד בצד ימין אבל אם כבר פותחים מחליפים את שניהם). בתודה ירין אלקיים

פורסם

עצה שלי , אל תיגע בבק-אקס לבד , בשביל לפרק ולהרכיב את החלקים בפנים צריך כלים מיוחדים שמעט מוסכים מחזיקים אצלם , והחלקים דורשים כיוון מסויים בהרכבה.

אלה פעולות שלא תוכל לבצע לבד ודי קשה ללמוד אותן - מה גם שהנזק במקרה של הרכבה לא נכונה יהיה יקר מאוד ( קורונה ופיניון חדשים + עבודה )

ואם אתה כבר שואל , אז למה נראה לך שיש בעיה בלאגרים?

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

בהתחלה חשבתי שזה רעש מהנאבות אז החלפתי את הלגרים של הנאבות. זה לא עזר הרמתי את הרכב על הליפט שמתי הילוך הגלגלים היסתובבו ושמעתי את הרעש מצד ימין (הצד שהחלפתי את הלגרים) לקחתי סטטוסקופ מכונאים שמתי על האזור של הלגר בבקקס ושמעתי את אותם רעשים רק בעוצמה מטורפת..

מה שאומר שהלגר שם גמור.

פורסם
יש למישהו מושג איפה אני יכול לעשות החלפת לגרים לבקקס שלי באזור כרמיאל??

לפרק אותם זה שטויות השאלה איך אני מכוון את זה במידה ואני רוצה לעשות את זה לבד בלי נזק?? מישהו יכול ללמד אותי?? אני מוכן לנסוע בשביל זה עד איזור ת"א בשביל ללמוד לכוון בקקס (אני תלמיד טוב) ובשביל שיפוץ באיזשהו מקום אני מוכן להגיע עד חיפה במידה והמחירים שפויים (להזכירכם הבעיה היא רק לגר אחד בצד ימין אבל אם כבר פותחים מחליפים את שניהם). בתודה ירין אלקיים

קיים מוסך בכפר יאסיף למכונאי קוראים בשארה הבנאדם כבן ששים וחמש ואומן מניסיון קח יום חופש ותיהיה לידו בפעם הבאה תעשה לבד מס הטלפון שלו 049965955

אתה יכול לומר לו שדורון עם ה280SE הירוקה שלך אותך אולי זה יעזור

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אהלן!

מצרף גם את המלצתי החמה להמלצת דורון, בשארה באמת מומחה לדגמי מרצדס השונים ואני

מגיע אליו לטיפולים מראשל"צ בעיקר בגלל המקצועיות והאמינות המוחלטת!

כמו כן בצמוד למוסך חנות חלקי חילוף למרצדס בלבד בבעלות אנואר, ניתן להשיג גם חלקים משומשים

כולל מנועים גירים ועוד...

• תוכן חדש...