Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את התחושה של משאבת הקלאצ' נוזלת על רגל שמאל וממיסה את הנעל ?

מכירים את הקטע שכל החשמל באוטו מתחיל להבהב רק בגלל שניסיתם להפעיל וישרים?

גם אתם שמים דליים עם חול מתחת לאוטו בחניה?

או, במילים אחרות- יש לכם לנדרובר ישן?

אני צריך ליום שישי הקרוב בשעות אחה"צ לנדרוברים ישנים (סדרה 1, 2, 3) לצילומים למגזין.

מי שמעוניין- אני אשמח אם תיצרו איתי קשר בה"פ או בטלפון 052-2203382

תודה,

אסף.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצת שרשור בן יותר משנתיים.

לעניין, היה מפגש בו היה לי העונג להשתתף ובעיקבותיו ופורסמו שתי כתבות (לפחות) של אסף קציר.

האחת במגזין The Driver והשניה בג'יפולוג:

http://www.jeepolog.com/188.html

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
מכירים את התחושה של משאבת הקלאצ' נוזלת על רגל שמאל וממיסה את הנעל ?

מכירים את הקטע שכל החשמל באוטו מתחיל להבהב רק בגלל שניסיתם להפעיל וישרים?

גם אתם שמים דליים עם חול מתחת לאוטו בחניה?

או, במילים אחרות- יש לכם לנדרובר ישן?

אני צריך ליום שישי הקרוב בשעות אחה"צ לנדרוברים ישנים (סדרה 1, 2, 3) לצילומים למגזין.

מי שמעוניין- אני אשמח אם תיצרו איתי קשר בה"פ או בטלפון 052-2203382

תודה,

אסף.

אסף שלום,

לי אין לנדרובר וחבל אולם לדעתי התחלת את המודעה לא טוב !!! מי אוהב שדורכים לו על היבלות?

אולי תוכל לקבל פרטים וקצת יותר מידע מאדם בשם גו'י 052-8875090 או באימייל [email protected]

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

חבר, תלמד כלל: תקרא את כל השרשור לפני שאתה מגיב, אולי יש עוד אדם חכם כמוך שאמר כבר את מה שאתה רוצה להגיד.

לענייננו: אם היית קורא את השירשור היית מגלה שהעירו את תשומת ליבו של מישהו על כך שהקפיץ שרשור בן שנתיים.

• תוכן חדש...